Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 23 | 6 juni – 12 juni

Horoskop för vecka 23 | 6 juni – 12 juni
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Solen och Venus fortsätter att följas åt i ett av dina sociala områden. Du kan lämna problem bakom dig och se fram emot en nöjesfylld period med vänner och familj, speciellt den 8:e och 9:e är gynnsamma dagar för nöjen, romantik och för utvecklandet av kreativa intressen. Månen går igenom ditt mest privata område den 6:e och 7:e, vilket passar för att spendera kvalitetstid hemma med familjen. Satsa på några avkopplande dagar som befrämjar välmående och boostar ditt välbefinnandet. Lägg tid på jobbet i slutet på veckan. Du har möjlighet att ta kontrollen och skapa en ytterst positiv arbetssituation för dig själv och andra.

Veckans råd: Våga satsa.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Merkurius går in i en komplicerad konstellation med Mars den 9:e som lätt triggar konflikter. Undvik att gå in i diskussioner och ligg lågt med åsikter och annat som kan väcka avund och konkurrens. Ett samarbete som varit komplicerat kan avslutas. Det är en bra vecka för att ordna med investeringar och se till att skapa ordning och reda bland papper. Utveckla möjligheter som kan bidra till inkomster längre fram. Klirr i kassan kan komma genom vänner och bekanta. Var öppen för att skapa nya kontakter. Det kan kännas viktigare nu att få uppmärksamhet för den du är. Lägg fram idéer och förslag till omvärlden i slutet på veckan, och satsa mer på att utveckla dina talanger.


Veckans råd:
Upptäck möjligheter.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna1.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Solen och Venus går igenom ditt tecken, vilket bådar gott för vänskap, kärlek och goda relationer. Romantik kan ligga i luften och ta fram din charmiga och flirtiga sida. Du kan lägga en jobbig period i ett förhållande bakom dig och se fram emot några härliga och harmoniska veckor. Samtidigt behöver du definiera vad du söker i en partner och komma till klarhet med viktiga relationer i ditt liv. Tiden är mogen för att satsa på ett långvarigt förhållande och skapa trygghet i kärlekslivet om du känner att du vill axla ett större ansvar. Du kan snabbt komma i framåt i ditt arbete om du lägger på ett extra kol. Samtidigt kan ett projekt behöva mer tid och uppmärksamhet. Satsa på ett lugnare tempo med var konsekvent och strukturerad.

Veckans råd: Initiativ och harmoni.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Dina personliga intressen kan stå i vägen för planer som du gjort upp tidigare. Samtidigt är läget helt rätt för att satsa på din kreativitet, fritid och nöjen. Se över dina framtidsmål och gör justeringar där det behövs. Vänner och grupper som du delar gemensamma intressen med kan ha åsikter om något som du inte håller med om. Undvik konfrontation den 8:e och 9:e och ligg lågt. Veckan passar för att satsa på din egen personliga utveckling. Gå utanför din bekväma zon och gör något annorlunda som ger nya erfarenheter. Resor och studier som innehåller något andligt, konstnärligt eller ideellt är perfekt. Ge ditt liv större mening och finn din lycka!

Veckans råd: Vidga ditt medvetande och hitta vägen för att leva dina drömmar.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_Lejonet1.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Utmaningen den här veckan blir att finna en lösning på en bättre balans mellan karriären och privatlivet. Inkomstmöjligheter kan dyka upp på flera ställen och din arbetssituation kan förbättras avsevärt om du känner dig mogen för att anta ledarskap och kreativt samarbete. Samtidigt kan det sociala livet locka, men också stå i vägen om du vill skapa framgång på jobbet, eftersom det kräver din totala uppmärksamhet. Lär dig använda dina resurser på ett effektivt sätt, så att du kan bli bättre på det du vill bli bättre på.

Veckans råd: Fokusera inte på dina brister nu, utan på dina talanger.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Vägen till framgång nu ligger i dina personliga resurser. Du har ett kritiskt tänkande som kan hjälpa dig att navigera rätt kring allt som sker omkring dig. Nya projekt kan avlösa varandra och ditt liv berikas genom positiva kontakter i karriären. Samtidigt behöver du dubbelkolla allt som kommer genom andra personer. Risk för slarv och missförstånd. Den 6:e och 7:e passar för umgänge med vänner som du har djupare kontakt med. Dela tankar och känslor. Ta hand om hälsan den 11:e, ta en paus från alla krav och måsten och pyssla om dig lite extra.

Veckans råd: Skapa lugnande tankar och släpp stressen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Gå utanför din bekväma zon och gör något som tar dig bort från vardagen och in i något helt nytt och spännande. Resor och studier ligger helt rätt. Fredag och lördag passar för att dra dig tillbaka och koppla av. Skapa en lugn och harmonisk atmosfär omkring dig och släpp alla stress. Spendera tid på att komma i kontakt med ditt inre. Meditera och reflektera. En lång skön promenad i skogen kan förnya kraften och din inspiration. Söndagen är perfekt för en romantisk afton. Var öppen för att något helt oväntat kan dyka upp som sätter guldkant på ditt kärleksliv.

Veckans råd: Berika ditt liv, låt solen lysa i ditt hjärta!

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Dina personliga intressen kan stå i konflikt med andra personers intressen. Det kan bli svårt att kompromissa och därmed finns risk för konflikter den 8:e och 9:e. Undvik att gå in i diskussioner och tänk efter före du lägger fram dina personliga åsikter. Undvik osäkra investeringar och tänk långsiktig trygghet kring ekonomi. Håll lite hårdare i slantarna nu. Tänk igenom dina utgifter och slösa lagom. Den 10:e och 11:e är bra dagar för socialt umgänge med vänner och grupper du delar intressen med. Unna dig en mysig helg tillsammans med dina nära och kära.

Veckans råd: Koppla av mer och sätt välbefinnandet främst.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Du kanske måste skapa bättre balans mellan dina egna intressen och familjens förväntningar. Bli mer realistisk i förhållande till dina drömmar och släpp taget om det som inte fungerar i privatlivet. Om du har problem kring ditt boende, kommer snart ljusare tider. Solen och Venus står i ditt relationsområde hela veckan. Bra för alla slags relationer och för att knyta nya kontakter. Kommunikation är den viktigaste grundstenen för en lyckad, kärleksfull och hållbar relation nu. En resa tillsammans med din käresta ligger helt rätt.

Veckans råd: Visa din kärlek i vardagen. Kramas mer!

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Bra tid för utbildning och för att skapa positiva förutsättningar för din framtid och karriär. Ett djupt och kreativt tänkande kan producera uppfinningsrika och användbara idéer. Våga drömma och gå utanför din bekväma zon. Bra tid för att vidga vyerna. Res, studera och sök dig till nya erfarenheter. Bra vecka för samarbete på jobbet. Satsa på att utveckla dina relationer till kollegor. Skapa harmoni omkring dig i vardagen och på arbetsplatsen om du inte har semester. Satsa mer på hälsan och ditt välbefinnande de närmaste två veckorna.

Veckans råd: Upptäck mer av dina talanger och utveckla dem.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Se över din ekonomi och ligg lågt med utgifter några veckor framåt. Bra tid för att gå igenom dina framtidsmål och skapa förändringar som passar din livssituation bättre. Ta initiativ i karriären för att etablera ledarskap, respekt och ställning. Venus bildar en harmonisk kontakt med Uranus i slutet på veckan. Stark attraktion kan uppstå mellan dig och någon med annorlunda bakgrund. Var öppen för spontana överraskningar och nöjen. Perfekt för att våga ta en chans i kärlekslivet. Bjud ut någon som du spanat in och känner dig dragen till. Bra veckan för romantik, kärlek och positiva kontakter.

Veckans råd: Håll kärleken levande.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Du kan känna dig osäker på framtiden i karriären och vilja byta inriktning, men motstånd kan stå i vägen som gör det svårt att veta vilket ben du ska stå på. Vänta med avgörande beslut och sök goda råd från mogna personer med erfarenhet. Venus stannar i ditt mest personliga område hela veckan ut. Satsa på mysiga hemmakvällar och kvalitetstid med familjen. Låt dig inte överväldigas av känslor i en relation under helgen. Risken är att du inte ser riktigt klart på situationen och kan bli överdrivet känslosam. Bra helg för nöjen som innehåller konst, musik och annat som tillfredsställer djupare skikt inom dig.

Veckans råd: Upptäck vad du vill innerst inne när det gäller karriären.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 23 finns att läsa här.

Den här veckan är det tvillingarnas stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 

Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!