Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 24 | 13 juni – 19 juni

Horoskop för vecka 24 | 13 juni – 19 juni
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Veckan börjar bra för inre reflektion och för att skapa avslut. Från den 31:a, två dagar framåt, går månen igenom ditt hälsoområde, vilket gör dig känslig, sårbar och mottaglig för omvärldens inflytande. Ta hand om ditt välbefinnande. Det är en bra vecka för att knyta kontakter. Utveckla ditt sociala nätverk, ta kontakt med syskon och goda vänner som du vill dela tankar och känslor med, och gör något roligt tillsammans för nöjes skull. Gå till botten med ekonomiska problem och finn en hållbar långsiktig lösning.

Veckans råd: Om du vill förändra något, lyssna på dina tankar och din inre röst.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Fördjupa dina kunskaper och utveckla intressen som du tycker om. Bra vecka för studier, kurser och vidareutbildning. Du kan lämna en konflikt bakom dig i ett förhållande, och se fram emot några positiva dagar för alla typer av relationer. Speciellt den 14:e passar bra för socialt umgänge, kärlek och romantik. Det är också en gynnsam vecka för att förbättra relationerna på jobbet. Prata ut om problem och satsa på samarbete inför semestern. Delegera uppgifter. Se upp med att acceptera ett alltför stort ansvar. Ta bara på dig så mycket arbete som du känner att du vill ha och klarar av. Tänk lagom i allt.

Veckans råd: Anta utmaningar som känns roliga och som utvecklar dina personliga intressen.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna1.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Solen, Venus och Merkurius står i ditt tecken i början på veckan. Umgås med personer och sociala grupper som du trivs att prata med. Från den 17:e byter Venus stjärntecken, vilket betyder att du kan få bättre balans på din ekonomi. Våga satsa på att utveckla nya inkomstmöjligheter. Påminn dig om allt du tidigare har lyckats med. Nya framsteg stärker självkänslan. Bra vecka för att hämta kraft och ladda upp batterierna, och för att prata om viktiga saker i relationer. Du kan se klart på saker och ting och få uppmärksamhet för hur du ser på saker och ting. Dela uppfinningsrika idéer.

Veckans råd: Skapa bättre balans mellan dina egna intressen, din karriär och i relationer.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Venus går in i ditt tecken den här veckan. Det ger inre harmoni, men också en längtan efter umgänge och närhet. Sök dig till personer som du tycker om och som du vill dela mer personliga känslor med. Venus är en planet som kommer med skönhet, attraktion och väcker en längtan efter allt som skänker glädje till sinnena. Lägg in mer tid för rekreation och festligheter på schemat. Engagera dig i aktiviteter som ger glädje till hjärtat. Se över hälsan och kom igång med nya sunda vanor. Satsa på att få själ, kropp och livet i balans. Familjeangelägenheter kan hamna i centrum efter den 18:e, och behöva mer tid och uppmärksamhet.

Veckans råd: Låt dina resurser blomma.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Du kan få mycket uträttat tillsammans med vänner och grupper du delar intressen med. Samtidigt kan du längta efter mer tid för dig själv och känna att du inte hinner med dina egna personliga intressen. Ha modet att ändra riktning inom de områden som behöver det. Utveckla och experimentera med din egen potential och talanger. På hemmaplan kan någon form av avslut prägla vardagen. Det är dags att rensa upp och klippa banden med allt som inte längre passar in på ditt liv. Släpp allt negativt från det förflutna och se framåt med tillförsikt. Det är aldrig försent med en lycklig barndom!

Veckans råd: Ta ansvar för din egen lycka.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Om du inte redan har börjat din semester, är läget helt rätt att spendera mer tid på dina karriärintressen. Många nya förslag och idéer kan dyka upp i konversationer som kan bli användbara för din framgång. Du kan också få uppmärksamhet för dina prestationer som även förbättrar ditt goda anseende. Komplikationer kan dock uppstå i relationer som även kan påverka ditt boende och familjeliv. Familjeangelägenheter kan stå i fokus och kräva ett större engagemang och mer ansvar. Låt det som skapar mest trygghet i ditt liv bli drivkraften nu. Bättre att satsa på det som är stabilt och hållbart än att ta chanser med risk för vaga resultat.

Veckans råd: Stå på dig annars gör någon annan det.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

En bra tid för att utveckla din nyfikenhet och inspiration. Sök dig till situationer som breddar din kunskap. Resor och studier ligger helt rätt. Från den 17:e hamnar karriären i fokus. Bra tid för att utveckla dina relationer till personer i högre ställning. Du kan få extra mycket uppskattning och bli uppmärksammad för det du kan och den du är. Små framsteg stärker självkänslan. Var klar och tydlig i din kommunikation till kollegor för att undvika missförstånd i samarbetet. Satsa på att skapa en harmonisk vardag genom att lägga in meditation och stillhet på schemat. Låt intuitionen guida dig i rätt riktning.

Veckans råd: Lev med ett öppet hjärta.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Du befinner dig i en tid av förändring och växer i din personliga utveckling så det knakar. Du behöver rensa upp inom flera områden och klippa navelsträngen till personer som inte längre passar in i ditt liv. Sitt inte och vänta på att saker och ting ska hända. Du behöver ta initiativ, spränga gränser och ha tillit till att du kan klara av även svåra situationer. Din ekonomi kan behöva ett lyft. Undvik att göra investeringar. Men om du ändå vill investera i något, se till att lusläsa kontraktet innan du skriver på. Risk för bedrägeri. Om du funderar på att resa under semestern, börjar en mycket gynnsam tid för det efter den 17:e. Var öppen för att knyta kontakter med ovanliga personer.

Veckans råd: Förnya och förbättra ditt liv.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Du kan inte undvika att det finns restriktioner i ditt liv som du behöver uppmärksamma. Men du kan får hjälp av personer som kan komma med goda råd, bra förslag och bra idéer. Det är en perfekt tid för dig att definiera vem du är och vad du vill göra med ditt liv. Om du vill binda samman lösa trådar i din utbildning, kan det leda till positiv framgång längre fram. Utveckla intressen. Få kontakt med din inre röst och känsla, och satsa på att styra upp ditt liv. Våga lita på din intuition och handla efter den. Bra vecka för alla slags kontakter och relationer. Våga gå djupare in i en kärleksrelation.

Veckans råd: Fördjupa din kraft, styrka och energi.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Du kan gå framåt med stormsteg. Din initiativkraft är så laddad och fokuserad att du snabbt kan nå dina mål om du är uthållig. Kunskap och erfarenhet kommer genom andra personer nu. Var öppen för att knyta nya kontakter. Tänk stort även om du börjar smått. Venus går in i ditt relationsområde den 17:e. Perfekt för allt slags socialt umgänge, speciellt med vänner och familj. Positiv tid för att en kärleksrelation ska utvecklas. Samtidigt är risken stor att du är så upptagen av din karriär att du lätt glömmer bort romantiken.

Veckans råd: Dela känslor av vänskap och kärlek.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Perfekt vecka för personliga kreativa intressen, nöjen, kärlek och romantik. Solen och Merkurius står i det område som befrämjar ditt självförverkligande. Prioritera det som piggar upp i vardagen, boka in nöjen, fritidsaktiviteter och festligheter. Investera mer energi i att bygga upp din hälsa både på det fysiska och känslomässiga planet. Att satsa på ett nytt träningsschema som du trivs med är inte helt fel. Venus går igenom ditt arbetsområde från den 17:e. Satsa på att skapa harmoni på jobbet och i ditt samarbete med kollegor. Räkna med mindre stress och mer glädje kring dina vardagsrutiner. Njut mer av livet.

Veckans råd: Ha roligare tillsammans.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Orealistiska förväntningar kan skapa problem i karriären. Stå stadigt på jorden och tänk igenom en strategi för att förbättra situationen kring din yrkesinriktning. Bind samman lösa trådar och skapa en stabilare grund att stå på. Du kanske måste bygga på din kunskap inom något område för att så småningom kunna nå din dröm. Högtflygande planer kan sluta med kraschlandning i verkligheten. Omvärdera dina framtidsplaner och skapa en mer praktisk väg som passar bättre in på din levnadssituation. Den 17:e börjar en månadslång positiv period för semester och kreativt självförverkligande. Satsa på aktiviteter som du älskar att göra och lägg in mer tid för nöjen och romantik.

Veckans råd: Lös problem i karriären.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 24 finns att läsa här.

Den här veckan är det tvillingarnas stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 

Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!