Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 25 | 20 juni – 26 juni

Horoskop för vecka 25 | 20 juni – 26 juni
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/06/1.väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Bra vecka för att spendera mer tid hemma med familjen och med dig själv. Kom i samklang med ditt inre känsloliv och ha det mysigt hemma. Upptäck mer av din inre rikedom. Tiden är rätt för att skapa ett harmoniskt flöde i hemmet. Fräscha upp ditt hem med ny energi. Bjud hem vänner på middag och omge dig med dina nära och kära. Merkurius står i ditt område för syskon och grannar. Var öppen för att ta upp kontakten med personer i din omvärld. Dela tankar och idéer. Den 25:e och 26:e passar bra för stillsamma aktiviteter. Frigör dig från stress och oro.

Veckans råd: Gör något på tu man hand med din älskling eller med en god vän, och må ditt allra bästa.

https://metromode.se/files/2016/04/Oxen_puff.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Spendera tid med personer i din omgivning. Dela dina tankar och prata om allt mellan himmel och jord. Venus står i ett positivt område för socialt mingel och skänker tillfällen i vänskap som kan utvecklas till kärleksfulla relationer. Bra period för din ekonomi. Inkomstmöjligheter kommer genom kontakter och kommunikation med personer i omvärlden. Utveckla kreativa och uppfinningsrika idéer. Den 24:e är en bra dag för att skapa förändringar i karriären som passar bättre in på dina behov och omständigheter. Men motivationen är central. Du måste vilja lyckas för att framgången ska komma.

Veckans råd: Frigör din kreativitet.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna1.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Merkurius står i ditt stjärntecken hela veckan. Det gör dig extra pratglad och öppen för kontakt med omvärlden. Du är klartänkt och kan få uppmärksamhet för att du är så bra på att förklara saker och ting. Ge dig i kast med nya uppgifter och låt fantasin flöda. Din självkänsla blir bättre nu. Tänk positivt och älska dig själv för den du är, inte för den du borde vara. Fyll din vecka med värme, kärlek och livsglädje. Du kan få hjälp på traven från familjen vad gäller att skapa inre välbefinnande och harmoni.

Veckans råd: Satsa på dina egna personliga intressen och vidga din värld.

https://metromode.se/files/2016/06/4.kräfta.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Sommarsolståndet den 20:e står tillsammans med Venus, vilket bådar gott för en härlig midsommarafton i kärlekens tecken. Du får uppmärksamhet för dina omvårdande kvaliteter, och för att du bryr dig om andra. Passa på och snygga till dig. Klipp en ny frisyr och förnya något i garderoben. Du attraherar lätt till dig uppmärksamhet från beundrare som ser vem du är. Perfekt tid för semester och för att engagera dig i roliga och kreativa projekt. Tiden är också gynnsam för att skapa harmoni i omvärlden och i relationer.

Veckans råd: Satsa på att få ut mer av livet, relationer och dina intressen.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_Lejonet1.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Dra dig tillbaka och njut av sommar och sol. Lägg energi på ditt välbefinnande och på att komma i inre harmonisk balans. Om du ger dig ut på äventyr och söker kärleken, blir det bäst om du gör det i samband med något arbete eller projekt som du tar ansvar för. Nöjen kommer genom jobbet och jobb kan komma genom nöjen. Kontakta företag och arbetsplatser du är intresserad av. Om du har barn kan du känna av en extra stor ansvarsbörda. Det gäller att leva upp till kraven och inte slarva med det som förväntas av dig. Om du gör det som förväntas av dig kommer något positivt av det hela. Du får också gott rykte och bra anseende.

Veckans råd: Skicka in spontanansökningar till drömjobben du vill ha.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Ta inte på dig överdrivet mycket uppgifter. Du kommer bara att bränna ut dig och missa din möjlighet för avkoppling. Nu är det semestertider, vilket innebär att det bästa du kan göra är att lägga alla planer och projekt på hyllan och bara njuta av livet. Samtidigt står Merkurius i ditt karriärsområde hela veckan, vilket bådar gott för att utveckla positiva kontakter i yrkeslivet. Försök att skapa en bra balans mellan karriär och privatliv. Något kan kännas oklart i en relation som påverkar ditt inre och familjelivet. Tala klartext och red upp missförstånd.

Veckans råd: Se till att må så bra som möjligt och satsa på mer av det som du älskar att göra.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Du kan känna för att utveckla din karriär, men en pusselbit saknas för att skapa framtiden som du vill ha den. Försök att komma underfund med vad det är som behöver läggas till, så att du kan forma livet precis som du vill ha det. Merkurius ligger i det område som befrämjar studier, kurser och resor. Om du kan kombinera en resa med en studie eller kurs i något du vill utveckla kan det bli jackpott på flera nivåer. Räkna med förändringar i vänskaps och kärleksrelationer. Försök att utveckla större självständighet och undvik att vara så beroende av att ha någon att luta dig mot. Då kan du bli starkare, lättare stå på egna ben och fatta egna beslut. En ovanlig person kan komma in i ditt liv och tillföra något helt annorlunda än vad du är van vid.

Veckans råd: Lär dig leva på egna villkor.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Lägg tid på att umgås med personer som har resurser som du kan dra nytta av. Du kan behöva hjälp med att får ordning på ekonomin. Erfarna personer kan komma med goda råd och hjälpa till. Lägg fram förslag och diskutera. Mars står i ditt stjärntecken några veckor framåt. Passa på att se över dina personliga intressen och ta initiativ som befrämjar din situation. Du har mer kraft till förfogande och självförtroendet är på topp. Resor och studier ligger helt rätt. Förkovra dig i ämnen som du vill utveckla. Förbered dig inför hösten om du ska studera eller börja en ny yrkesinriktning. Se över din ekonomi och håll lite extra i plånboken. Risken är stor att pengarna rinner mellan fingrarna, vilket lätt skapar kaos på lång sikt.

Veckans råd: Harmoniskt flöde.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Veckan börjar bra för att lösa problem och skapa bättre förutsättningar i förhållanden. Satsa på att utveckla ditt kärleksförhållande. Fördjupa och skapa närhet. Ni kan komma mycket närmare varandra och förstå varandras behov på ett helt nytt sätt. Bra period för att skapa nya kontakter och för samarbete kring projekt med gemensamma resurser. Du får lättare att uttrycka dina tankar och åsikter med självförtroende. Var öppen för att dela med dig av erfarenheter och förklara din syn på saker och ting. Den 25:e och 26:e passar för kreativa projekt hemma. Måla en tavla, dekorera eller möblera om. Skapa en trivsam miljö som tar fram det bästa hos dig.

Veckans råd: Mindre stress, mer närvaro.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Bra period för kärlek, romantik och vänskap. Lägg fokus på dina relationer och utveckla gemenskap. Något kan ge oro på hemmaplan. Du kan skapa ett harmonisk flöde i hemmet om du kan släppa allt som inte längre ger glädje och välbefinnande. Släpp det som står i vägen för din frihet och personliga utveckling. Öppna dig för något nytt och större. Initiativ i sociala sammanhang kan ge nya bekantskaper och intressen. I slutet på veckan kan en nära relation testas. En stabil och hållbar relation kan bli starkare. En relation som inte är så bra kan avslutas. Var öppen för att syna dina innersta behov i sömmarna.

Veckans råd: Ta makten över ditt liv.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

En perfekt vecka för att satsa på hälsan och välbefinnandet. Unna dig några lata dagar och njut av livets goda. Se över dina vardagsrutiner och gör justeringar där det behövs. Träning och bra diet kan hjälpa dig att komma i form inför höstens aktiviteter. Trots att stillhet och vila ligger helt rätt, kan det löna sig att vara företagsam i karriären. Din energinivå är stark och gynnsam för att ta initiativ som driver fram förändring. Det kan också ge en ledande ställning på lång sikt. Du har mer inflytande på chefen, och ditt samarbete med kollegor kan fungera extra bra. Våga satsa lite extra på karriären nu.

Veckans råd: Varva vila med kreativa initiativ.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Det är en ganska tuff tid för er kära Fiskar. Men bättre tider är i sikte! Osäkerhet kring karriären kan vara påfrestande, men om du använder din kreativa fantasi och visualiserar hur du vill att framtiden ska se ut, så gör du det bästa av situationen. Känn in vad du längtar efter och hur du vill att livet ska se ut längre fram. Du kan börja bygga nya strukturer inom kort, som kommer att kännas bättre och mer hållbara. Gynnsamma kontakter kan hjälpa dig att utveckla möjligheter. Bra vecka för familj och barn. Romantik, flirt och roliga stunder kan uppstå på en resa.

Veckans råd: Desto mer du uppskattar dig själv, desto vackrare blir omvärlden.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 25 finns att läsa här.

Den här veckan är det kräftans stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 

Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!