Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 26 | 27 juni – 3 juli

Horoskop för vecka 26 | 27 juni – 3 juli
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Veckan börjar med att Merkurius går i en harmonisk aspekt till Uranus i ditt tecken. Det passar bra för all slags utbildning och för att utveckla nya intressen. Öppna dig för nya intryck, idéer och sammanhang som expanderar din horisont. Du har några positiva veckor framför dig för att skapa harmoni hemma och i ditt inre. Sätt privatlivet och familjen i centrum. Prioritera varandra. Respektera både dina egna samt andras behov och önskningar. Den 29:e börjar en ny positivt period som kan ändra riktning inom något område som berör andras resurser. Nu faller pusselbitarna lättare på plats.

Veckans råd: Ta hand om varandra.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Du kan känna en så stark dragningskraft till någon, att er relation nästan blir magisk och overklig. Investera mer i en kärleksrelation och ta in hela känsloregistret. Du kan få ut mycket på det i känslolivet om du är öppen för att skapa närhet och gå på djupet. Bra vecka för all slags kommunikation på det känslomässiga området. Konflikter kan komma till ytan i ett samarbete eller i en relation som innehåller en viss konkurrens och tävling. Det blir lättare att släppa taget kring allt som inte längre fyller någon viktig funktion.

Veckans råd: Försök att se allt i ett större perspektiv.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna1.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Se till och skapa avslut kring saker och ting som berör ditt personliga liv och styr kosan mot nya områden. En ny period börjar den 29:e som befrämjar ditt arbete, hälsa och välbefinnande. Satsa på nya hälsosamma rutiner. Perfekt för att sätta igång med fysiskt träning och sport som kräver en ordentlig fysisk ansträngning. Bra period för att stärka självkänslan och egenvärdet. Var snäll och förlåtande mot dig själv. Använd inte andra människors måttstock när du söker meningen i ditt eget liv. Den 30:e passar för en romantisk afton på tu man hand.

Veckans råd: Locka fram din egen längtan. Lev ditt liv precis som du vill ha det.

https://metromode.se/files/2016/06/4.kräfta.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Månen befinner sig i sin nedåtgående fas, vilket passar bra för avslut och förberedelse för nystart. Solen, Merkurius och Venus befinner dig i ditt tecken några veckor framåt. Det passar utmärkt för att uttrycka kärlekskänslor och kärlekstankar till viktiga personer i din omvärld. Din attityd är extra sympatisk och behaglig nu, vilket lätt attraherar beundrare. Ditt kärleksliv kan börja gå i en ny riktning efter den 30:e. Om du haft en jobbig tid i en kärleksrelation, kan du se fram emot en ny positiv och mer fridfull period. Mars står i ditt kreativa område, vilket passar perfekt för sport, nöjen och personligt självförverkligande. Du kan dock behöva dra ner på stressen och se över dina vardagsrutiner.

Veckans råd: Sätt gränser.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_Lejonet1.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

De närmaste veckorna passar för att ta dra dig tillbaka och spendera tid på ditt inre. Vila upp dig och ladda upp batterierna. Om du spenderar semestern hemma kan det passa utmärkt att engagera dig i kreativa projekt som förbättrar något i ditt hem. Satsa på att göra något tillsammans med familjen och tänk samarbete och gemenskap. Den 1-3 juli står Månen i ditt vänskapsområde. Omge dig med goda vänner och satsa på några sköna dagar tillsammans. Ta tid under sommaren till att se över dina framtidsmål och om de fortfarande känns relevanta. Om inte, gör justeringar som passar in bättre på dina behov.

Veckans råd: Fika med din bästa vän.

 

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Du har några positiva veckor att se fram emot. Jupiter rör sig snabbt igenom ditt stjärntecken, vilket innebär att du bör vara extra lyhörd för positiva möjligheter som kan utvecklas till personlig framgång. Venus bildar en gynnsam konstellation till ditt tecken den 30:e och 1:a som passar perfekt för ett kärleksäventyr. Få upp ögonen för det som känns särskilt värdefullt i ditt liv, och som kan gynna din personliga utveckling. Våga ta chanser och våga tro på dig själv. Ta en paus från alla krav och tillåt dig själv att bara vara. Njut av sommar, sol

Veckans råd:  Förnya din inspiration.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Din planet Venus går in i en harmonisk konstellation med Jupiter denna veckan. Det passar bra för sociala kontakter, vänskap, romantik och kärlek. Ditt anseende kan blomstra och du kan få fördelar i karriären som gör dig även mer omtyckt och populär än du redan är. Bra vecka också för att ta hand om välbefinnandet. Meditera och rå om dig själv. Hela din sårbarhet och bli starkare. En inkomstmöjlighet kan utvecklas till något positivt om du ta initiativ och vågar sticka ut hakan. Satsa på större självständighet och försök att bli mindre beroende av att du måste ha någon att luta dig mot.

Veckans råd:  Låt nya idéer ta form och växa fram.

 

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Du återfår krafterna efter den 30:e och kan då lättare hävda dig och ta nya initiativ. Ge dig i kast med svåra uppgifter och träna på att utveckla tålamod. Sök dig till nya och annorlunda upplevelser som öppnar upp nya möjligheter. Försök att se saker och ting i ett större perspektiv. Resor och studier kan förnya din inspiration. Satsa på din utveckling och lär nya saker. Våga tro på dig själv. En kärleksrelation kan komma till dig genom en resa. Nu börjar saker och ting falla på plats i både relationer och i karriären. Investera mer tid i vänskaper och ha roligt tillsammans. Ta kontakt med vänner du inte sett på ett tag.

Veckans råd: Ha roligt ihop.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Du kan uppleva att en viktig struktur i ditt liv håller på att lösas upp. Det kan vara svårt att välja vilket ben du ska stå på, eftersom två helt olika situationer kan dra åt olika håll. Just nu kanske du måste uppoffra dig för att något nytt och bättre ska kunna ta form och växa fram. Sök dig till personer med resurser som kan hjälpa till både ekonomiskt och praktiskt. Du kan behöva en vän som hjälper till att skapa klarhet och ge goda råd. Den 29:e passar för att varva ner och koppla av. Se över dina vardagsrutiner och släpp det som inte längre passar in på dina behov. Dra ner på stressen.

Veckans råd: Skapa välbefinnande och harmoni.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Någon i din omvärld kan ha stort inflytande på dig, vilket kan skapa stark attraktion och intensiva upplevelser i kärlekslivet. En kärleksförbindelse kan utvecklas till något djupt och intensivt som påverkar din fortsatta inriktning och framtid. Speciellt den 30:e och 1:a kan bli laddade dagar vad gäller kärlek och relationer. I stort är det en positiv period för förhållanden av alla slag. Bjud på ett varmt, vänligt och frikostigt uppträdande. Du får dubbelt tillbaka. Det är också en bra period för konstnärlig framgång och popularitet. En semesterresa ligger helt rätt.

Veckans råd: Trevliga nöjen och framgång i relationer.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Din karriär kan börja gå i ny riktning efter den 30:e. Du kan lättare ta nya initiativ och bli sedd som en ledare i olika sammanhang. Var öppen för att dela med dig av dina erfarenheter och samarbeta med kollegor för framgångsrika resultat. Om du har semester är läget helt rätt för att satsa på din hälsa och ditt välbefinnande. Solen, Venus och Merkurius befinner sig i ditt område för vardagsrutiner och arbete. Bra period för att komma i ordning med uppgifter som legat efter och skapa en harmonisk arbetsmiljö. Gör avslut, rensa upp och kom i ordning. Inom kort börjar en gynnsam period för kärlek och relationer.

Veckans råd:   Kom i form inför semestern.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Merkurius stannar i ditt relationsområde hela juni ut. Bra placering för all slags kommunikation, speciellt om du vill förklara något mer i detalj och få gehör för dina tankar och åsikter. Om du har problem som behöver lösas är konstellationen perfekt för att söka råd från en expert inom området. Asteroiden Kiron vänder riktning i ditt stjärntecken. Du kan finna nya vägar för healing, och lämna ett gammalt hjärtesår bakom dig. Sök dig till sammanhang som höjer ditt medvetande. Nöjen, romantik och kreativa intressen kan ligga högst på listan några veckor framåt.

Veckans råd: Lös kärleksproblem och kom i samklang.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 26 finns att läsa här.

Den här veckan är det kräftans stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 

Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!