Horoskop

Horoskop för vecka 32 | 8 – 14 augusti

Horoskop för vecka 32 | 8 – 14 augusti
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Detta blir en bra vecka för att göra förberedelser i arbetet om du vill komma vidare med projekt och uppgifter. Satsa på studier och vidareutbildning om det ligger till grund för ditt arbete och hjälper dig att komma framåt. Var öppen för att utforska nya områden, men behåll samtidigt fokus på ditt arbete. Många detaljer kan behöva din uppmärksamhet. Skapa en positiv balans i vardagen mellan plikter och fritid. Dra ner på tempot om det ger bättre välbefinnande. Nu är en bra tid för samarbete med kollegor. Du får lättare att axla ett större ansvar, och det uppskattas av din omvärld. Ligg lågt med nöjen och fester under helgen. Risk för impulshandlingar. Undvik missförstånd i en relation den 14:e.

Veckans råd: Acceptera mer ansvar och lös problem effektivt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Din kreativitet kan blomstra. Satsa på att utveckla dina kreativa idéer och låt inspirationen flöda. Detta blir en bra vecka för att lägga tid på privatlivet. Spendera tid med familjen och barnen. Njut av den resterande sommaren med nöjen och fritidsaktiviteter. Ha skoj med vänner. Ligg lite lågt med romantiken den här veckan. Tappa inte gnistan om problem uppstår i en kärleksrelation. Omvärdera och förändra istället det som inte fungerar. Om du har orealistiska förväntningar på en kärleksrelation finns risken för en kraschlandning i verkligheten. Känn in och gör positiva justeringar. Du kan bli känsligare under helgen. Ta hand om hälsan och pyssla om dig lite extra.

Veckans råd: Koppla av och lada upp batterierna.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Du har karisma och kan lätt övertyga din omvärld att dina idéer bör drivas igenom med genomslagskraft. Ha klara riktlinjer och fokusera på långtgående mål istället för kortsiktiga delmål nu. Veckan kan bli bra på jobbet om du lyssnar in på din intuition istället för att bara acceptera det andra säger. Hämta kraft från ditt inre och stå på dig om du känner att du vill gå din egen väg. Den 12:e och 13:e kommer med prövningar i en relation. En vän kan behöva din hjälp. Var beredd på att spendera tid och energi om det behövs. En positiv period är i sikte som kommer med stora utvecklingsmöjligheter om du är öppen för att utveckla dina kreativa talanger. Bra tid för familjeliv.

Veckans råd: Stå i din kraft.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Räkna med en ansträngande vecka. Det kan uppstå problem som behöver lösas på jobbet. Sök dig till någon med erfarenhet inom det område du behöver hjälp med. Du kan få insikter som öppnar upp för nya inkomster och andra möjligheter. Vänta med resor och lägg dem på framtiden. Satsa istället på att utveckla nya kontakter i omvärlden. Kärlek, romantik och nöjen ligger helt rätt. Men avsluta först dina uppgifter, så du inte har arbete från denna veckan hängande över dig in i nästa vecka. Mars står i ditt arbetsområde hela veckan, vilket hjälper dig att komma framåt med projekt. Inom kort börjar en positiv period för privatlivet.

Veckans råd: Planera för inre harmoni.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Solen står i ditt tecken några veckor till. Det lyser upp i tillvaron och hjälper dig att fokusera på dina intressen. Ditt självförtroende är bättre och du kan få uppmärksamhet för den du är och det du kan. Det är nyttigt att vara stolt, uttrycksfull och entusiastisk. Dela med dig av dina tankar, känslor och kreativa talanger. Bra period för ekonomiska intressen. Merkurius står i ditt ekonomiska område och ger goda råd för investeringar. Nya inkomstmöjligheter kan komma som ger mer klirr i kassan. Venus skänker positiv energi hela veckan ut. Passa på och omge dig med goda vänner som du tycker om. Bra för alla slags kontakter och sociala sammanhang.

Veckans råd: Visa mer av din kreativa kraft.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Venus stannar i ditt tecken några veckor framåt och sätter guldkant på vardagen. Passa på och sök dig till goda vänner och gör roliga saker tillsammans som skänker glädje till sinnena. Bra placering av Venus för kärlek, romantik och nöjen. Merkurius och Jupiter kommer närmare varandra de närmaste veckorna, också i ditt stjärntecken, vilket bådar gott för allt som har med kommunikation, kontrakt, förslag och idéer att göra. Bra period för goda överenskommelser. Var öppen för att ta till dig möjligheter som kommer nu. Du ligger i överläge och kan få fördelar som gynnar dig. Samtidigt är det viktigt att du står med båda fötterna på jorden.

Veckans råd: Var  öppen för möjligheter och förslag.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Nu är en bra tid för att se över din hälsa och välbefinnande. Gör en hälsokontroll inför den nya säsongen och ta hand om dig själv lite extra. Det är en bra vecka för sociala aktiviteter om du balanserar dem med tid för stillhet och inre reflektion. Skapa inre och yttre balans. Ett nytt kapitel börjar inom kort då Jupiter går in i ditt stjärntecken. Det öppnar upp för nya möjligheter och positiv utveckling. Bra period för att läka sår och förbättra hälsan. Gör avslut och förbered för nystart. Satsa på att finna djupgående lösningar på svårlösta problem.

Veckans råd: Säg ja till nya upplevelser.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Nu är en bra tid för att strukturera din ekonomi och dra ner på utgifterna. Planera framtiden och tänk långsiktigt. Solen går igenom ditt karriärområde. Du kan får uppmärksamhet för din yrkesskicklighet och få gott rykte. Du kan bli efterfrågad och mer populär. Om du upplevt hur stressen minskat de senaste veckorna, är det bara början på en lång och skön period som är på väg in i ditt liv. Du får lättare att upprätthålla din inre balans och välmående. Skapa goda vardagsrutiner och en harmonisk tillvaro som ger välbefinnande. En vänskapsrelation kan ge sken av att vara något annat än den är i verkligheten. Ha inga förväntningar, så slipper du bli besviken.

Veckans råd: Smid framtidsplaner

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Mars har nyligen gått in i ditt stjärntecken. Bra period för att ta initiativ och för att ladda upp batterierna. Du kan få mycket gjort på kort tid. Lev upp till ditt ansvar, men tänk att lagom är bäst. Risk för överansträngning om du säger ja till för mycket krav och plikter. Se över dina uppgifter och gör avslut. Inom kort börjar en positiv period för vänskapsrelationer och socialt umgänge. Planera för roliga nöjen och mer umgänge. Din relation till chefen kan förbättras nu. Du kan får gehör för dina idéer och mer uppmärksamhet. Öppna dig för nya relationer och lägg mer tid på kärlekslivet från den 14:e.

Veckans råd: Känn efter vad du själv mår bäst av.

 

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Vissa utmaningar som får andra att lägga av, sporrar dig till att lägga på ett extra kol. Du är målmedveten och vet vad du vill. Merkurius och Jupiter står gynnsamt placerade i ditt område för studier och högre utbildning. Läget är helt rätt för att ta dig an nya utmaningar som får dig att nå nya höjder. Men det finns inte mycket utrymme för fel och brister, så det är viktigt att du har en praktisk plan i sikte som du kan följa till punkt och pricka. Bra period för allt slags samarbete. Sök dig till personer med resurser som du kan tappa in på. Du kanske måste vara extra flexibel och öppen för att göra förändringar för att nå dit du vill.

Veckans råd: Sätt upp egna mål som du vill uppnå.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–19 feb

Den här månaden handlar det mycket om relationer. Satsa mer tid på din partner och på umgänge med goda vänner. Du kan knyta nya kontakter som kan visa sig bli lönsamma. Uranus vinkel till ditt relationsområde öppnar dörrar för nya oväntade bekantskaper som kan öppna upp en helt ny värld. Förvänta dig det oväntade i samarbete med kollegor och personer som du delar gemensamma intressen tillsammans med. Var öppen för nya intryck och ta tacksamt emot det som kommer till dig. Merkurius står gynnsamt om du har planer på att skriva  kontrakt och göra överenskommelser kring viktiga projekt.

Veckans råd: Rensa bort skräpet så får du plats med lyckan.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 20 feb–20 mars

Du kan känna för att tänja på gränserna och vilja gå utanför din bekväma zon den här veckan. Våga utmana dig och våga leva! Merkurius, Venus och Jupiter står i ditt relationsområde. Det bådar gott för positiva konversationer med personer som är viktiga i ditt liv. Öppna upp dialoger och kom till botten med problem. Tiden är också rätt för kärlek och romantik. Du kan bli mer framgångsrik i kärlekslivet och träffa någon som får ditt hjärta att slå fortare. Du kan också bli mer framgångsrik vad gäller att få det du vill från andra personer. Föreställ dig hur du vill att saker och ting ska bli, och de kan bli precis så. Ditt lekfulla sinne gör dig extra attraktiv för omvärlden nu.

Veckans råd: Förverkliga en dröm

Metro Modes veckohoroskop för vecka 32 finns att läsa här
 
Den här veckan är det lejonets stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!