Horoskop

Horoskop för vecka 33 | 15-21 augusti

Horoskop för vecka 33 | 15-21 augusti
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Du kan nå nya höjder i din kreativitet när Solen går sin sista rond för året i ditt område för personligt självförverkligande. Använd din energi på ett sätt som skänker harmoni och inre tillfredställelse. Nu blir det viktigare att du avsätter tid för fritid och nöjen för att samla krafter inför hösten. Balansera ditt arbete med tid för avkoppling, sport och aktiviteter som tar fram glädjen. Lägg in några romantiska kvällar på schemat och planera för en helg i kärlekens tecken. Slösa inte bort din tid på onödiga saker när du kan göra viktigare saker med ditt liv. Bra vecka för samarbete på jobbet.

Veckans råd: Besegra dina ovanor.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Du kan finna ovanliga lösningar på problem och ha en bättre chans att nå framgång om du känner dig motiverad och engagerad i det du företar dig. Men du måste få utrymme att göra saker och ting på ditt eget sätt. Ditt sociala liv kan blomstra den här veckan. Samtidigt kan du längta efter att få lata dig i soffan framför tv:n och spendera tid med familjen. Fullmånen lyser upp ditt karriärsområde den 18:e. Det kan reflektera ett behov av att komma framåt i ditt yrke. Du kan få en plötslig insikt som hjälper dig att lösa ekvationen där både familj, kärleksliv och arbete får plats i ditt liv på ett harmoniskt sätt.

Veckans råd: Forma ditt liv som passar dig bäst.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Fokusera på de små tingen och uppmärksamma detaljer om du ska engagera dig i ett komplicerat arbete eller skriva kontrakt. Flera planeter går igenom ditt mest privata område denna vecka, vilket triggar ett behov av att skapa stillhet och inre harmoni. Samtidigt står Solen i ditt mest kommunikativa område och bjuder in till kontakt med omvärlden. Du kan komma i kontakt med ny information som stimulerar din nyfikenhet. Bra period för studier och resor. En ny utbildning som påbörjas nu kan leda till framgångsrika resultat längre fram.

Veckans råd: Finn styrkan inom dig.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Du har flera positiva planeter i ditt mest kommunikativa område. Det ökar din aptit för att lära nya saker och öppnar dig för nya idéer. Enkel nyfikenhet kan leda till djuplodade studier och sporra ditt intresse att lära mer. Tiden är rätt för att släppa taget om ohälsosamma vanor och rutiner. Rensa bort allt onödigt som bara tar upp tid i din vardag och satsa på att bygga nya hållbara strukturer som tar fram motivationen och inspirerar dig till ny utveckling. Nu får du lättare att uttrycka det du vill. Fullmånen lyser upp ditt mest intima område. Skapa närhet i en kärleksrelation och släpp fram passionen.

Veckans råd: Slösa inte på besluten.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Merkurius, Venus och Jupiter står alla i ditt område för inkomster och resurser. Våga satsa på nya idéer och använd dina kreativa resurser för att skapa trygghet och nya inkomstmöjligheter. Men nu är det viktigt med balans. Glöm inte bort ditt välbefinnande. Ditt materiella liv kan ta så stor plats nu att du missar en betydelsefull möjlighet för personlig utveckling. Ta tid för att känna in vad du behöver för att må bra. Mars närmar sig Saturnus i ditt kreativa område, vilket höjer temperaturen i ditt kärleksliv och ger energi, men samtidigt krävs mer självdisciplin. Om du vill satsa på romantik och nöjen, blir det bäst om de kombineras med arbete och din karriär på något sätt.

Veckans råd: Samla nya krafter.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Merkurius, Venus och Jupiter står alla i ditt stjärntecken denna veckan. Det bådar gott för framgång i dina relationer till omvärlden om du är beredd på att vara utåtriktad och spendera tid med personer i din umgängeskrets. Du kan få inspiration genom andra personer. Nu blir det bäst om du börjar smått i dina företaganden och arbetar dig upp till större projekt. Fokusera på detaljer och spendera tid på att lösa problem. Fullmånen lyser upp ditt område för självförbättring, vilket passar utmärkt för nystart kring vardags- och hälsorutiner. Lägg upp ett träningsschema inför hösten och kom i form.

Veckans råd: Skriv ett träningskontrakt med dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Sociala aktiviteter kan uppta mycket av din tid. Du kan bli introducerad till nya, annorlunda och okonventionella grupper och områden. Ditt engagemang kan innebära att du tar dig an en ny ledarroll. Samtidigt kan du längta efter att jobba bakom kulisserna och fördjupa dig i detaljer som intresserar dig. Men personer i din omvärld kan förvänta sig att du ska komma fram med resultat och vara mer engagerad socialt. Försök att skapa balans mellan dina egna och andras behov. Finn stillheten när du behöver den. Skapa din egen privata plan för att nå framgång.

Veckans råd: Låt ingen annan ta kontrollen över din dag.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Du får gehör för dina uppfinningsrika idéer, men se till att du har vad som krävs innan du lovar något som blir svårt att hålla. Satsa på samarbete med vänner, kollegor och grupper som du delar gemensamma intressen med. Du kan komma i kontakt med en ny grupp av personer som delar ett speciellt intresse som du har. Det kan bli början på något nytt som även påverkar din karriär. Mars och Saturnus går igenom ditt ekonomiska område, vilket ökar risken för slöseri, men samtidigt kan det stimulera dig till att vilja organisera dina resurser och lägga energi på att utveckla ett effektivare sätt att arbeta på.

Veckans råd: Fördjupa din yrkeskompetens.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Ditt tålamod kan testas i omgångar. Låt inte allvarliga tankar får dig att börja tvivla på det du gör. Om du tappat gnistan kan det löna sig att ta ett kort uppehåll. Samtidigt bör du förbereda dig på att ta nya tag inom kort. Hitta din styrka och använd dina talanger. Små steg och tålamod tar dig gradvis fram till dina efterlängtade mål. Jupiter står i ditt karriärområde, vilket triggar stora drömmar. Om du uppmärksammar dina begränsningar på ett realistiskt sätt kan det hjälpa dig att undvika problem som annars kan uppstå längre fram. Samla nya krafter.

Veckans råd: Våga satsa men tänk måttlighet i allt.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Du kanske upplever att du inte gör så mycket framsteg just nu. Men inom kort kommer Jupiter att bilda gynnsamma konstellationer som ger dig både tur och framgång. Se det som att du befinner dig i en period av förberedelse. Rensa bort allt som inte längre fyller någon viktig funktion och bered plats för det nya. Resor och utbildning passar nu. Fullmånen lyser upp kring personliga värderingar och känslomässiga behov. Dela dina innersta tankar och känslor med en nära vän eller partner. Skapa närhet i familjen och i kärlekslivet.

Veckans råd: Prata känslor och skapa klarhet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–19 feb

Solen går igenom ditt relationsområde denna vecka. Du kan lätt förtrolla andra med din charm och uppleva att omvärlden är mer sympatisk och förlåtande än vanligt. En önskan kan uppstå att balansera dina behov i ett nära förhållande. Om du gett mer än vad du fått tillbaka är läget helt rätt för att prata känslor. Tryck inte ner dina behov och dela på lika villkor. Du kan känna en slags högre inspiration som kan vara svår att förklara för andra. Njut av flödet och våga följ din inre röst. Ge plats för kreativ livsskaparkraft.

Veckans råd: Gör dagdrömmar till sanndrömmar.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 20 feb–20 mars

Du befinner dig i en slutfas som kan ha påverkat dina relationer det senaste året. Du kan ha vuxit mycket genom andra och lärt mycket om dig själv och dina talanger. Din känslighet är hög och du kan känna för att dra dig undan och springa ifrån vardagsrutiner för att göra roligare och mer kreativa saker. Denna vecka kan du få ut mycket i din kommunikation med andra. Lägg fram förslag och idéer och prata mer. Kom ihåg att du kan skapa mirakel i ditt liv när du tar fram din inre kreativitet och lyssnar på din inspiration.

Veckans råd: Lev livet fullt ut i varje ögonblick.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 33 finns att läsa här.

Den här veckan är det lejonets stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 

Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!