Horoskop

Horoskop för vecka 34 | 22-28 augusti

Horoskop för vecka 34 | 22-28 augusti
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Månen befinner sig i ditt ekonomiska område i gynnsam aspekt till flera planeter i ditt arbetsområde, vilket bådar gott för en positiv start på veckan. Du kan få mycket gjort, få fördelar på ditt jobb och även tjäna en extra slant. Planera dina arbetsuppgifter och vardagsrutiner. Gör förberedelser kring karriärplaner som du vill uppnå längre fram. Ett organiserat schema kan bli nyckeln till framgång. Ta hand om hälsan lite extra mellan den 22:a och 25:e. Risk för överansträngning och låg energi. Låt inte motgångar stå i vägen för din motivation. Fortsätt framåt, ta ett steg i taget. Veckans råd: Planera för en avkopplande helg.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

 

Solen står i ditt mest kreativa område några veckor framåt. Bra period för personligt självförverkligande, nöjen, fritid och romantik. Satsa på att utveckla dina egna intressen. Detta område gynnar också kontakten med dina barn. Gör något speciellt för dem och ha skoj! Venus, din personliga planet, går i en harmonisk konstellation till Jupiter. Det är perfekt för alla slags relationer. Satsa på mer umgänge med goda vänner denna veckan. Satsa också på att skapa en harmonisk och bekväm arbetsmiljö. Lägg grunden till ett gott arbete och bättre välbefinnande. Veckans råd: Ett romantiskt förhållande kan utvecklas och fördjupas nu.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

 

För dig kära Tvilling passar denna sensommar period bäst för att satsa på familjen och privatlivet. Solen går alltid igenom ditt mest personliga område från sista veckan i augusti till den sista veckan i September varje år. En bra period för familjeangelägenheter och för att rå om ditt innersta själv. Vänta med att ingå kontrakt och avtal som påverkar din karriär tills efter den 27:e. Dock kan överenskommelser som gäller ditt boende och din hemsituation vara gynnsamma nu. Gör ditt hem till månadens träffpunkt. Bjud hem vänner på middagar och planera för mysiga hemmakvällar med din partner. Veckans råd: Goda middagar i trevligt sällskap sätter guldkant på vardagen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Månen är i sin nedåtgående fas denna veckan, vilket passar för att göra avslut och för att färdigställa uppgifter som redan är påbörjade. Vänta med att börja nya projekt till nästa vecka. Det är en harmonisk tid för all slags kommunikation. Var öppen för att ta in ny information och för att skapa nya kontakter i omvärlden. Sök dig till vänner och grupper som delar dina intressen. Rå om dig själv lite extra den 27:e och 28:e när Månen står i ditt stjärntecken. Du kan bli extra känslig och sårbar, men samtidigt ha större medkännande med omgivningen. Ta tid för umgänge med familj och vänner. Veckans råd: Samla nya krafter.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_Lejonet1.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Solen lämnar ditt tecken och börjar en ny månadslång period i ditt ekonomiska område. Tappa in på dina resurser, talanger och utveckla det som känns roligt och inspirerande. Nya idéer kan komma som gynnar ditt arbete och dina inkomster. Öppna dig för samarbete med kollegor. Kärlek kan komma med krav denna veckan. Om du är öppen för att axla ett ökat ansvar, kan ett kärleksförhållande fördjupas. Om det är kris i en kärleksrelation kan problemen komma till ytan och behöva akut uppmärksamhet. Undvik att ta chanser i kärlekslivet mellan den 22:a och 25:e. Bättre tider i sikte under helgen för romantik och kärleksrelationer. Veckans råd: Prata känslor och skapa klarhet.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

 

Du kan ha en fantastisk vecka framför dig, och se fram emot positiva möten, goda relationer, glädje, kärlek och romantik. Allt på en gång om du spelar dina kort rätt. Var kreativ och låt idéerna flöda. Dela dina tankar, känslor och var öppen för umgänge. Nya positiva idéer kan växa fram i möten med andra. Gör framtidsplaner i karriären som inspirerar. Solen, Merkurius, Venus och Jupiter, alla i ditt tecken, kan fylla dig med massor av kreativ energi. Sök dig till nya situationer som du kan bygga vidare på. Planera för en nöjesfylld helg tillsammans med goda vänner. Men tänk måttlighet i allt du gör. Veckans råd: Lev livet fullt ut.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

 

Passa på och ta igen dig denna veckan. Fler planeter står i ditt mest dolda område, vilket passar bra för att reflektera över hur du känner och över vad som pågår i ditt liv. Fundera på om det är något du vill förändra med ditt arbete eller i ditt sociala liv. Känn in vad som pågår i ditt inre. Hämta nya krafter från andliga aktiviteter som ger näring till själen. Praktisera medveten närvaro och skapa inre och yttre balans. Nya perspektiv kan komma genom relationer. Nu kan det kännas mer bekvämt att behålla dina känslor och tankar för dig själv. Dela bara med dem du verkligen känner för. Veckans råd: God självkännedom ger inre trygghet.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

 

Många möjligheter ligger framför dig. Det kan kännas både utmanande och spännande på samma gång. Så länge du kan hålla ett lagom tempo är allt ok. Om saker och ting sker för snabbt omkring dig kan du tappa kontrollen. Behåll balansen, så du kan känna att du har koll på läget. Nu kan du drömma stort, vitt och brett och även få vissa drömmar uppfyllda. Skapa nya positiva rutiner som hjälper dig framåt till dina mål. Förlora inte dig själv i detaljer. Lägg mindre tid på arbete, och mer tid på vänner och socialt umgänge om du kan. Veckans råd: Njut av livet, det går inte i repris.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Räkna med en intensiv men produktiv vecka om du är öppen för att lägga på ett extra kol. Veckan kan börja långsamt och kännas tung, och det är viktigt att du uppmärksammar krav och ansvar om du vill nå framgång nu. Men redan innan helgen lättar trycket och du kan återfå din kraft och inspiration. Positiva resultat kommer genom initiativ, samarbete och goda förbindelser. Unna dig en avkopplande helg tillsammans med din käresta eller goda vänner. Det kan vara skönt med en paus från allt. Det är du värd. Veckans råd: Desto större motstånd, desto mer energi utvecklas som hjälper dig att komma framåt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Ett romantiskt förhållande kan utvecklas och förnya din inspiration. Bra vecka för aktiviteter med familjen och barnen. Öppna upp för dialog. Prata mer, lös problem och finn positiva lösningar. Det kan kännas tryggt att stanna i det du är van vid, men läget är rätt för studier, resor och annat som vidgar din värld. Tänk långsiktigt och ta ett steg i taget. Tålamod och ordningssinne är dina största tillgångar. Men nu finns det risk för att du drunknar i överdrivet många detaljer. Tänk måttlighet och ta bara på dig så mycket du känner att du hinner och orkar med. Veckans råd: Låt ditt hjärta visa vägen och ha fullkomlig tillit till din förmåga.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–19 feb

Det är läge att ta bättre hand om hälsan. Undvik onödig stress och omge dig med lagom mycket arbete, så du inte överanstränger dig totalt. Bra vecka för att tappa in på resurser som du delar med andra och för att organisera dem för framtida projekt. Det kan ligga en förändring i luften. Känn in om du är mogen för att släppa taget om något. Många nya intryck och överdrivet mycket information kan välla över dig. Om det känns jobbigt att sortera allting, kan det löna sig att be om hjälp. Det kan också hjälpa ett samarbete att växa fram. Veckans råd: Prioritera det som känns viktigt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 20 feb–20 mars

Bra veckan för socialt liv och umgänge med goda vänner. Men uppoffra dig lagom i relationerna till andra. Din tendens att alltid vilja hjälpa andra gör ofta att du glömmer bort dina egna behov. Det är dock en väldigt positiv tid för att förbättra nära relationer och skapa klarhet kring tidigare problem. Du kan också nå framgång i karriären om du inte tvivlar på dig själv. Tappa in på din intuitiva förmåga, så kan du lätt känna in vad som pågår inom andra. Det är också en utomordentligt gynnsam tid för att utveckla en kärleksrelation. Men viktigt att du balanserar dina drömmar med hur verkligheten ser ut. Veckans råd: Omge dig med positiva människor som gör dig glad.

Fiskarna

20 feb–20 mars

Bra veckan för socialt liv och umgänge med goda vänner. Men uppoffra dig lagom i relationerna till andra. Din tendens att alltid vilja hjälpa andra gör ofta att du glömmer bort dina egna behov. Det är dock en väldigt positiv tid för att förbättra nära relationer och skapa klarhet kring tidigare problem. Du kan också nå framgång i karriären om du inte tvivlar på dig själv. Tappa in på din intuitiva förmåga, så kan du lätt känna in vad som pågår inom andra. Det är också en utomordentligt gynnsam tid för att utveckla en kärleksrelation. Men viktigt att du balanserar dina drömmar med hur verkligheten ser ut. Veckans råd: Omge dig med positiva människor som gör dig glad.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 34 finns att läsa här.

Den här veckan är det Lejonets stjärntecken som står i zodiakens centrum vilket gör att möjligheternas dörrar ställer sig på glänt. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 

Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!