Horoskop

Horoskop för vecka 34 | 29 augusti – 4 septembet

Horoskop för vecka 34 | 29 augusti – 4 septembet
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Fokusera på ditt arbete och satsa på nystart kring vardagsrutiner. Nu kan du släppa dåliga vanor och skapa mer positiva vardagsmönster som kan hjälpa till att förändra något som förbättrar din hälsa. En nystart på jobbet kan också bidra till ökat välbefinnande. Sök dig till samarbete med kollegor. Dagarna runt den 1:a bör du vara extra uppmärksam på din energinivå. Ta hand om dig lite extra och undvik överansträngning. Merkurius går retrograd i ditt arbetsområde, vilket passar för att gå tillbaka och se över detaljer i ditt arbete som du kan ha missat. Veckans råd: Det kan lätt uppstå missförstånd, så var klar och tydlig i din kommunikation.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Denna veckan passar bra för allt slags samarbete på jobbet. Satsa på att skapa harmoni omkring dig. Ta med lite gröna växter, lite fina bilder och annat som kan ge jobbet en trevligare och miljövänligare atmosfär. Venus står i ditt arbetsområde. Det gör det lättare och roligare på jobbet även om du måste lägga på ett extra kol. Venus skapar också lätt attraktion och öppnar upp för kärlek och romantik. Ett samarbete eller en vänskap med en kollega kan utvecklas till något djupare. Ta tillvara på din energi och satsa på stabila rutiner. Veckans råd: Plantera frön som inspirerar till utveckling och personligt självförverkligande.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Vänd din energi inåt och känn in dina personliga behov. Tiden är mogen för att bygga nya strukturer för framtiden. Nymånen i ditt mest privata område indikerar att det är viktigt att upprätthålla harmoni i nära relationer. Skala bort allt som inte fungerar längre. Gör upp med orealistiska förväntningar och stå stadigare med fötterna på jorden. Satsa på det som ligger nära. Nu blir det viktigare att uppmärksamma detaljer och förbättra din kompetens om du vill nå framgång. Neptunus utmanar din koncentration. Du kan upptäcka att du lättare dagdrömmer och är ofokuserad. Veckans råd: Undvik att splittra dig på många uppgifter.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Du kan få mycket att göra denna veckan. Det blir viktigare att schemalägga din tid för maximal utdelning. Det kan kännas svårare att fatta klara beslut. Solen går i opposition till Neptunus, vilket lätt skapar dimma och gör det svårare att sätta gränser. Speciellt i ditt ekonomiska område. Undvik onödiga utgifter och impulsköp. Nymånen lägger in en högre växel och ställer större krav på din uppmärksamhet. Förbered dig på oväntade händelser som kan förändra något i karriären. Spara på krafterna när du kan. Samarbete kan inspirera till mer kreativitet och ta fram din passion. Veckans råd: Livet i balans.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Satsa på att lära nya saker istället för att skryta med talanger som du redan har. Mer information, kunskap och övning stärker dina svaga sidor. Det kan löna sig att se över din ekonomi. Fokusera mer på dina materiella tillgångar, och dra ner på utgifterna även om vackra saker och sköna ting kan hägra. Pluto står i ditt arbetsområde, vilket kan hjälpa dig att bli mer effektiv och ta bort onödiga distraktioner som står i vägen för ditt arbete. Skala bort det överflödiga och gå till botten med det som är viktigt. Venus skänker tillfällen för gynnsamma kontakter. Veckans råd: Finn arbetsglädjen i vardagen.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Just nu står 3 planeter och lyser upp i ditt tecken. Det ger extra energi. Din planet Merkurius vänder riktning och går retrograd de närmaste tre veckorna. Bra period för att gå tillbaka och se över detaljer som du kan ha missat i ditt arbete och karriär. Planera in extra tid om du ska ut och resa. Risk för förseningar och att oväntade problem uppstår. Problem kan också uppstå i kommunikationen till andra. Var extra klar och tydlig. Dubbelkolla allt. Var öppen för att utveckla nya relationer. Bra tid för att binda samman lösa trådar och gå djupare in i en kärleksrelation. Nymånen den 1:a passar för nystart kring hälsa och välbefinnande. Veckan råd: Må ditt bästa.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Venus går in i ditt tecken den 29:e augusti och stannar där till den 23:e september. Det är en perfekt tid för att skapa harmoni i din omvärld och i dina relationer. Nu passar det att ta ledigt och bara koppla av från allt, njuta mer av livet och satsa på trevligt umgänge. Samtidigt kan du längta efter mer ensamtid. Tid spenderad i ensamhet kan ge djupa insikter och inre ro. Ditt inre andliga liv kan blomstra om du satsar på meditation och att komma i kontakt med ditt inre. Du kanske vill ta en paus från ditt sociala liv, men det innebär inte att du måste lägga kärlekslivet på hyllan. Veckans råd: Låt passionen flöda och romantiken ta över ditt liv.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

 

Det är en bra vecka för alla slags relationer. Skapa nystart i vänskapsrelationer. Sök kontakt med personer du inte pratat med på ett tag. Förbättra det som inte fungerat. Nymånen passar för att se över dina framtidsplaner. Gör justeringar som passar bättre in på dina mål och framtidsvisioner. Våga dröm stort. Du kanske kommer fram till att du vill göra en större rekonstruktion i ditt liv. Venus går in i ditt privata område den 29:e. Planera för mer avkoppling och fritid. Ladda upp batterierna. Undvik överdrivet mycket njutningsgifter den 2:a. Festa lagom. Du blir känsligare nu. Veckans råd: Satsa på vilsamma aktiviteter som själen lugn och ro.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

 

Mars lämnar kontakten med Saturnus i ditt tecken, vilket bör underlätta och släppa på kraven. Samtidigt är du inte helt fri från utmaningar, då Neptunus fortsätter att dansa en kosmisk dans med Saturnus från ditt mest privata område. Du kan uppleva att gamla strukturer står under upplösning och försvårar beslutsprocessen. Ligg lågt och avvakta med viktiga beslut som kan påverka familjeangelägenheter eller ditt boende. Däremot kan det passa att skapa nystart i karriären och göra detaljerade framtidsplaner. Kom ihåg att 90 procent av all framgång kommer genom detaljerad planering. Veckans råd: Desto mer förberedd du är nu, desto bättre utdelning i det du företar dig.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

 

Du kan stå inför ett vägval, men kanske inte känner dig helt säker på vilket ben du ska stå på. Ta tid och fundera igenom olika möjligheter innan du fattar avgörande beslut. Lägg tid på detaljer och dubbelkolla fakta. Fördelar kan komma genom relationer nu. Var öppen för att knyta nya kontakter och visa din bästa sida i karriären. Bra period för samarbete och för att binda samman lösa trådar i din utbildning som kan förbättra dina yrkesmöjligheter. Venus står i ditt karriärsområde, vilket ger fördelar med personer i överordnad ställning. Veckans råd: Lägg fram planer till chefen och diskutera löneförhöjning.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–19 feb

Veckan börjar med att Månen går igenom ditt relationsområde. Bra för att gå på djupet i relationer och för att prata känslor. Koppla upp dig med din partner och skapa närhet. Satsa på romantiska möten som tar fram passionen. Nu passar det också att förnya något i din kommunikation. Förändra gamla mönster som står i vägen för fritt flöde och öppenhet. Venus står i ditt område som gynnar att gå utanför det vanliga. Nu passar det att resa och gå på utbildningar och kurser som stimulerar nyfikenheten. Om en vän vill låna pengar blir det bäst om du avböjer vänligt med bestämt. Veckans råd: Förstå dig själv och vad du motiveras av.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 20 feb–20 mars

 

Nymånen står i ditt relationsområde. Det passar perfekt för nystart i relationer. Samtidigt finns det risk för att du idealiserar en person som kanske inte alls är vad du tänkt. Nu gäller det att träda varsamt och vara uppmärksam på fällor som kan leda till besvikelse. Ge ett förhållande tid att mogna. Ett tidigare avslutat förhållande kan åter komma till liv. Gamla känslor kan väckas till liv samtidigt som nya känslor kan växa fram. Prata igenom problem och finn positiva lösningar. Sätt punkt för det du vill avsluta och gör plats för det nya som du vill utveckla. Veckans råd: Lev livet på dina villkor.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 35 finns att läsa här.

Den här veckan är det Jungfruns stjärntecken som står i zodiakens centrum vilket gör att möjligheternas dörrar ställer sig på glänt. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 

Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!