Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 35 | 5 – 11 septembet

Horoskop för vecka 35 | 5 – 11 septembet
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Din energinivå kan öka tredubbelt denna veckan. Undvik att rusa iväg och planera dina steg i detalj. Planering ger framgång. Det är viktigare nu att ta medvetna initiativ och undvika impulsiva tvära kast. Gå inte in för överdrivet stora planer. Lägg märke till detaljer och träna på att utveckla ditt tålamod. Venus och Jupiter står tillsammans i ditt relationsområde några veckor framåt. Det är bara att gratulera. Denna kombination ger speciellt mycket positiv kraft i relationer. Med andra ord har du tur i kärlek. Jupiter kommer att fortsätta ge framgång i relationer under ett helt år framåt. Veckans råd: Sök dig till mogna och erfarna personer som du kan växa genom.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Du kan hämta kraft från ditt inre och åstadkomma mycket den här veckan. Du kan få insikt om hur du bäst kan använda din kreativitet och personliga kraft. Om du vill göra intryck på någon är läget helt rätt. Visa mer av dig själv och dina talanger. Våga gå utanför din bekväma box och utmana dina rädslor. På jobbet kan saker och ting flyta på bättre än vanligt. Venus och Jupiter inspirerar till gott samarbete och framgång i arbetet. Tiden är också bra för att satsa på hälsa och välbefinnande. Se över dina vardagsrutiner och förbättra kring diet och träning. Kärlek kan komma genom kontakter på jobbet. Veckans råd: Hälften vågat, hälften vunnet.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna1.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Du har några positiva veckor att se fram emot. Venus står i ditt kärleksområde och får sällskap av Jupiter denna veckan. Det är perfekt för att satsa på ditt personliga självförverkligande och intressen som du vill utveckla. Om du har barn kan relationen till dem förbättras avsevärt. Nu börjar också en tid som gynnar kärlek och romantik. Om du är singel och söker en partner har tiden kommit för att lägga mer energi på att finna den rätte. Merkurius står i ditt mest personliga område, vilket passar bra för att skapa dialog i familjen. Prata ut, lägg fram idéer och planer och lös problem tillsammans. Gå tillbaka och finn detaljer som kan förbättras för att skapa inre harmoni och tillfredställelse. Veckans råd: Höst i kärlekens tecken.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Venus står i ditt fjärde hus och får sällskap av Jupiter den 9:e. Det kan inte bli bättre när det gäller att skapa inre harmoni och välbefinnande. Nu bör du satsa på ditt privatliv och på att utveckla familjerelationer. Om du har planer på att byta bostad och uppgradera ditt boende är tiden helt rätt. Positiva känslor kan komma över dig på ett magiskt sätt och få dig att se på världen med djupare innehåll och glädje. Nu kan du också ta större utrymme genom din kommunikation. Dina ord har kraft och får gehör från andra på ett nytt sätt. Prata mer med personer som är viktiga för dig. Veckans råd: Fokusera på dina långtgående mål och ha tålamod när det gäller framtiden.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_Lejonet1.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

 

Saturnus fortsätter att kasta en skugga över ditt nöjesområde. Men du kan ändå känna dig nöjd om du kan kombinera kreativa aktiviteter med ansvar och ambition. Med andra ord måste det finnas ett seriösare innehåll i det du gör i samband med nöje för att finna glädje. Det gäller även romantik och kärlek. För att du ska kunna satsa på ett kärleksförhållande måste det finnas utrymme för långsiktigt planerande. Ett ytligt förhållande passar inte nu. Satsa på kvalitet som ger trygghet. Vänta med ekonomiska beslut och tänk efter före. Jupiter ger en skjuts framåt i ditt sociala liv. Var öppen för nya kontakter och ägna mer tid åt familj och vänner. Veckans råd: Sök närhet som betyder något.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

 

Merkurius står tillsammans med Solen i ditt första hus, vilket ger både vitalitet och mental energi på samma gång. Eftersom Merkurius går retrograd kan du möta ett visst motstånd i din utveckling som visar sig genom missförstånd i kommunikationen till andra och i en tendens att du får dubbla budskap. Risken är stor att tekniska problem uppstår och att det blir förseningar om du ska ut och resa. Ge allting mer tid. Det kan krävas en extra ansträngning om du ska kunna hålla det du lovar och inte ändra dig fram och tillbaka. Jupiter går in i ditt ekonomiska område den 9:e. Det skapar möjligheter för nya inkomster och är perfekt för att omvärdera dina talanger och det som kan stärka din självkänsla. Veckans råd: Våga tro mer på dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Grattis! Jupiter går in i ditt stjärntecken denna veckan. Jupiter är tillsammans med Venus, som skänker många gynnsamma och harmoniska upplevelser. En ny period börjar som kommer med nya möjligheter för tillväxt och personlig utveckling. Satsa på att förverkliga dina drömmar och se över ditt välbefinnande. Jupiter kommer att stanna ett helt år i ditt tecken, så passa på och smid planer som gynnar framtiden. Resor och studier ligger helt rätt. Jupiter i detta område ger också healing. Om du brottats med hälsoproblem kan du se fram emot en tid som ger kroppen en chans till läkning. Nyckeln ligger i att inte acceptera för många och för stora projekt. Tänk gradvis utveckling. Solen stannar några veckor framåt i det område som passar för inre reflektion och ensamtid. Veckans råd: När du är lycklig på insidan, strålar du också på utsidan.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

 

En ny fas börjar den 9:e som kan förbättra din hälsa. Jupiter står i det område som kan ge själslig hälsa och välbefinnande. Det är också en gynnsam tid för att börja ta ditt andliga liv mer på allvar. Meditera och lär mer om dig själv. Ägna dig åt yoga, chi gong och liknande medvetandeutvecklande aktiviteter kan skapa inre frid och harmoni. Det är dags för avslut. Se till att binda samman lösa trådar i ditt arbete och fixa till allt som kan hjälpa dig framåt i din karriär. Ditt förhållningssätt i relationer står under förändring. Du kan utveckla mer tillit till personer som du tycker om och känna dig tryggare. En stabilisering kan också ske kring din ekonomi. Du får mer kraft nu att leva upp till förväntningar som du har på dig själv. Veckans råd: Stå i din kraft.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Saturnus och Mars härjar fortfarande i ditt tecken, men Saturnus får en gynnsam aspekt från Venus vilket ger en helt ny känsla av inre harmoni. Relationer av alla slag kommer med glädje och en kärleksrelation kan utvecklas till något som känns tryggt och stabilt. Du kan också skörda positiva resultat i ditt arbete om du varit uppmärksam, levt upp till ditt ansvar och inte tagit några genvägar. Jupiter går in i ditt sociala område den 9:e. Det blir början på en gynnsam tid i ditt sociala liv. Satsa mer på dina vänskapsrelationer och utveckla gemensamma intressen. Nu passar det att kombinera nöjen med ansvar. Du kan finna nya vägar till lycka och se på saker och ting med nya ögon. Veckans råd: Mingla och knyt nya kontakter.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Venus går i harmonisk aspekt till din planet Saturnus denna veckan. Det är perfekt för att skapa trygghet i en kärleksrelation. Våga ta ett förhållande till nästa nivå och satsa på inre balans och harmoni. Dina ansträngningar kan ge positiva resultat nu, vilket kan inspirera i arbetet. Samtidigt kan det kännas skönt med några lediga dagar där du får rå om dig själv lite extra. Ett avbrott från vardagens krav och måsten kan boosta ditt välbefinnande. Solen går i harmonisk aspekt till Pluto den 6:e från ditt stjärntecken. Du kan stå i din egen kraft på ett naturligt sätt, och känna att du har kontroll på läget. Det kan inspirera dig till att vilja erövra nya områden och utmaningar. Veckans råd: Spräng gränser.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–19 feb

Det kan kännas som att du står och stampar på samma ställe och inte kommer någonstans när det gäller din strävan framåt och i relation till dina framtidsmål. Saker och ting kanske inte har blivit som du tänkt och nu behöver du omvärdera dina planer. Tappa inte tålamodet bara för att din resa tagit en oväntad sväng. Fundera och reflektera, men vänta med att fatta beslut till senare i månaden. Venus och Jupiter står i ditt område för goda kontakter med utlandet. En resa ligger helt rätt i tiden. Nu förbättras också dina möjligheter vad gäller studier och utbildning. Satsa på att förnya något som inspirerar dina intressen. Veckans råd: En studieresa i utlandet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 20 feb–20 mars

Nu kan det handla mycket om relationer. Se till att ordna upp problem och red upp missförstånd. Du kanske måste gå tillbaka och fixa till detaljer som du missat tidigare. Om det känns svårt att stå fast vid beslut, så kan det hjälpa om du gör en lista över det du vill prioritera. Ge plats för dina egna behov och önskningar i relationer och slösa inte bort din energi på att hjälpa andra som inte behöver eller uppskattar din hjälp. Personer med resurser kan hjälpa dig framåt i karriären. Ett kärleksförhållande kan utvecklas genom kontakter på arbetet. Veckans råd: Fördjupa ett intimt förhållande och satsa på att skapa glädje, balans och harmoni.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 35 finns att läsa här.

Den här veckan är det Jungfruns stjärntecken som står i zodiakens centrum vilket gör att möjligheternas dörrar ställer sig på glänt. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.

Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!