Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 36 | 12 – 18 september

Horoskop för vecka 36 | 12 – 18 september
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars - 20 april

Din planet Mars går i en utmanande aspekt till Solen i början på veckan. Det finns risk för överansträngning samtidigt som du kan få mycket gjort på jobbet. Satsa på ett balanserat schema och lägg in tid för avkoppling och nöjen. Jupiter står i ditt relationsområde tillsammans med Venus och skapar goda förutsättningar för alla slags relationer. Relationer är ett område som du kommer att växa i det närmaste året. Du kan göra många nya insikter och förbättra både kärleksrelationer och andra förhållanden. Venus jagar Mars hela veckan och hinner ifatt den 19:e. Satsa på en romantisk afton under helgen och gör något som går utanför din bekväma zon. Perfekt för att vidga horisonten och få nya perspektiv på livet. Ett oväntat uppvaknande kan ske i en relation den 17:e, som ger ökad personlig frihet. Veckans råd: Vidga vyerna i personliga relationer.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april - 21 maj

Fullmånen kastar sitt ljus på dina vänskapsrelationer. Du kan bli sårbar och mer mottaglig för andras påverkan. Samtidigt kan din längtan och behov av närhet och ömhet växa sig starkare. Din planet Venus går närmare Uranus denna veckan. Förvänta dig det oväntade på jobbet och var öppen för att göra justeringar kring dina arbetsrutiner. Du har i regel svårt med förändringar och tycker bäst om när allting är som det brukar vara. Men Uranus kan oväntat dra undan mattan och skapa nya omständigheter som du inte räknat med. Om du kan följa med i svängarna, blir det lättare att gå i en ny riktning. Då kan du också känna en lättnad och ökad frihet. Ett samarbete på jobbet kan leda till goda resultat i ekonomiska projekt. Samarbete kan också väcka sensuella känslor mellan dig och en kollega. Veckans råd: Bra period att förbättra hälsan.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj - 20 juni

Din planet Merkurius går fortfarande retrograd. Saker och ting kanske inte går som planerat och det uppstår lätt missförstånd i kommunikationen till andra. Speciellt familjerelationer står i skottzonen. Samtidigt kan det kännas bäst att vara hemma och spendera tid med nära och kära. Bra period för att utveckla tålamod och tänka igenom tidigare beslut. Lös praktiska problem. Du får hjälp av både Venus och Jupiter som nu står i ditt mest kreativa område. Du växer genom kreativt skapande och kan utvecklas i positiv riktning om du satsar på personligt självförverkligande. Relationen med dina barn förbättras också nu. Bra period för romantik, sex, nöjen och fritid. Veckans råd: Se dina kärleks-och familjerelationer som ett avtryck av vart du befinner dig i din personliga utveckling.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni - 21 juli

Venus och Jupiter gynnar allt som handlar om privatlivet, familjen och ditt boende. Om du har planer på att flytta och utvidga eller skapa ett mer lämpligt boende, är det närmaste året perfekt för att satsa på det. Jupiter i ditt fjärde hus gynnar också harmoni och inre samklang. Familjerelationer bidrar till personlig utveckling, välbefinnande och hälsa. En relationskris går mot sitt slut och du kan pusta ut efter en jobbig period. Du kan ha upplevt överdrivet mycket ansvar som hållit tillbaka din karriär. Oklarhet och kaos kan också har bidragit till osäkerhet i ditt yrkesliv. Fullmånen lockar till äventyr den 16:e. Ett miljöombyte kan inspirera och förnya din energi. Veckans råd: Öppna möjligheten till en djupare kontakt med dig själv, andra och din omgivning.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli - 22 augusti

Det kan löna sig att se över din ekonomi och hålla tillbaka på utgifterna tills Merkurius vänder riktning den 21:a. Din planet Solen går in i en komplicerad konstellation med Mars den 13:e, 14:e och 15:e. Det ger extra energi, men samtidigt finns risk för ogenomtänkta beslut och handlingar. Undvik impulsiva investeringar och slösa lagom på nöjen. Du kan göra nya bekantskaper på en resa eller genom en utbildning. Det kan också uppstå attraktion och romantik i samband med en kort resa eller ett miljöombyte. Din relation till syskon kan förbättras nu. Om du och din partner har olika åsikter vad gäller resurser, kan fullmånen hjälpa till att kasta ljus som ger bättre balans. Du kan också läka en situation som gjort dig sårbar. Veckans råd: Kropp, själ, tanke – allt hänger ihop.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 augusti - 22 september

Solen går i konjunktion med din planet Merkurius i början på veckan. Det lyser upp i vardagen och ger nya perspektiv. Du befinner dig i början på ett nytt kapitel som kommer att förbättra dina inkomstmöjligheter. Trots att Merkurius, din planet, fortfarande går retrograd, kan du få insikter som inspirerar till att förbättra saker och ting i omvärlden. Samtidigt finns risken att det uppstår missförstånd och oklara budskap i kommunikationen till andra. Du kanske har svårt att fatta beslut och det blir bäst om du väntar med viktiga beslut tills efter den 21:a. Var uppmärksam på detaljer. Det kan kosta om du slarvar med information. Tiden är rätt för att organisera, reflektera och för att friska upp minnet. Bra period för studier. Men undvik att fastna i detaljer. Veckans råd: Ditt nya medvetande knackar på din dörr.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 september - 22 oktober

Jupiter kommer med översvallande möjligheter. Satsa på att utveckla dina drömmar och väx på det personliga planet. Kärlek och relationer kan stå i centrum. Ta initiativ och sök kontakt. En relation kan ta en oväntad vändning den 18:e som kommer med ett uppvaknande. Ta tid för inre reflektion och kom i balans med ditt inre. Fullmånen lyser upp ditt hälsoområde. Du blir känsligare. Samtidigt kan fullmånen inspirera ditt arbete. Du blir betydligt mer kreativ och fantasifull. Lyssna in på intuitionen och kom i kontakt med djupare skikt inom dig. Satsa på att skapa positiva förändringar kring vardagsrutiner som inspirerar till ökat välbefinnande. Andliga, konstnärliga och skapande aktiviteter ligger helt rätt. Veckans råd: Finn djupare mening i ditt arbete och ta hand om hälsan.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 oktober - 21 november

Veckan börjar med en utmanande aspekt mellan din planet Mars och Solen. Det kan ge extra energi, men samtidigt ökar risken för impulsivitet och konflikter. Tänk efter före du kastar dig in i nya projekt och diskussioner. Merkurius går fortfarande retrograd, så det är inte den bästa tiden att sätta igång något nytt, men inte helt fel att smida planer. Fullmånen lyser upp ditt mest kreativa område. Det inspirerar till positivt skapande och självförverkligande. Satsa på aktiviteter som får dig att känna att du kan vara dig själv helt och hållet. Passa på och lägg in fler nöjen på schemat. Romantik och sex kan också står i fokus. Healing kommer genom kreativt skapande nu. Veckans råd: Utforska mer om dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 november - 20 december

Du ser slutet på en jobbig period denna veckan. Det har blivit dags att kliva ut ur det gamla och in i det nya. Lämna osäkerheten bakom dig och våga prova på något nytt. Ovissheten du levt med ett tag kan ha påverkat din hälsa. Se över dina vardagsrutiner och gör justeringar där det behövs. Släpp stressen. Saturnus fortsätter visserligen att gå igenom ditt mest personliga hus, vilket bidrar till fortsatt ökat ansvar. Men du kan skapa positiva rutiner och strukturer som bidrar till din personliga utveckling, och du kan lära känna dig själv på ett helt nytt sätt. Veckan bjuder på goda relationer. Satsa på ditt sociala liv och var öppen för romantik. Kärlek kan komma genom grupper du delar intressen med, och genom nöjen, fritid och sport. Veckans råd: Föreställ dig själv som den person du vill vara.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 december - 20 januari

Du kan känna för att förbättra dina kunskaper inom ett område som intresserar dig. Studier och utbildning ligger helt rätt. Nu får du också medvind i karriären, så det kan löna sig att våga satsa lite extra. Pluto fortsätter att dominera ditt första och mest personliga område. Du befinner dig i en process av förändring. Om du spelar dina kort rätt och tänker i ett större perspektiv, kan du tappa in på oanade resurser som du har till förfogande inom dig. Visualisera vart du vill se dig själv om ett år och ta ett steg i taget i den riktningen. Du har kraft att skapa din egen unika verklighet. Det kan vara en utmaning att skapa en atmosfär utan stress hemma. Din prövning nu är att finna balansen mellan karriären och familjen. Stark attraktion kan uppstå mellan dig och någon i högre ställning. Veckans råd: Var en drömmare med öppna ögon.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 januari - 19 februari

Du kan möta kärlek som kan utmana ditt frihetsbehov. Attraktionen kan vara så stark att du måste omvärdera dina planer. Resor, utbildning och allt som bidrar till att du utanför det vanliga passar nu. Om du vill förnya något som kan ge inspiration och växtkraft till dina egna eller gemensamma visioner, så är läget helt rätt. Odla dina intressen. Livet ger dig alltid en belöning när du vågar släppa taget och gå utanför din bekväma zon. Din ekonomi kan ha påverkar dina framtidsplaner under en längre period. Nu kan du börja se ljuset i tunneln och släppa ovissheten bakom dig. Veckans råd: Låt hjärtat visa vägen och ha fullkomlig tillit till din egen förmåga att välja den rätta och bästa vägen.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 20 februari - 20 mars

Fullmånen lyser upp ditt första hus från ditt relationsområde. Det sätter dina egna behov i centrum i relation till andra personer. Du kan bli betydligt mer medveten om vad du söker i en partner och vad du behöver i ditt kärleksliv för att må bra. Din tendens att uppoffra dig för andra kan göra mer skada än nytta nu. Se till ditt eget hus och ta hand om din sårbarhet. Det ger kraft och energi som du sen kan dela med andra om du har lust till det. Din kreativitet kan öka denna veckan. Initiativ i karriären kan ge goda ekonomiska resultat. Ta vara på din talang och se hur du kan utveckla den. Nyckeln till framgång nu är att känna passion för det du gör. Veckans råd: Det kostar att vara till lags.

 
Metro Modes veckohoroskop för vecka 36 finns att läsa här.
 
Den här veckan är det Jungfruns stjärntecken som står i zodiakens centrum vilket gör att möjligheternas dörrar ställer sig på glänt. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 
Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!