Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 38 | 19 – 25 september

Horoskop för vecka 38 | 19 – 25 september
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mar–20 apr

Du får medvind på jobbet och tiden är mogen för att skapa nya kontakter som kan berika din karriär. Satsa på samarbete och dela kunskap och erfarenheter med kollegor. Det är också en positiv tid för att satsa mer på hälsa och träning. Om det känns svårt att sätta igång med nya sunda vanor, kan det hjälpa om du har en plan med både långsiktiga mål och kortare delmål. Solen lyser upp ditt relationsområde tillsammans med Jupiter från den 22:a. Det är perfekt för att satsa mer energi på relationer. Hitta vägen för att leva dina drömmar tillsammans med din partner och ta relationen till en ny nivå. Veckans råd: Bind samman lösa trådar i kärlekslivet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 apr–21 maj

Både jobb och kärlek står i fokus denna veckan. Du kan gå framåt med stormsteg i karriären om du spelar dina kort rätt. Samtidigt finns det risk för att du tar på dig alldeles för många uppgifter och stora projekt som kan överväldiga. Tänk lagom i allt och behåll den inre balansen. Dina känslor speglar det som attraherar dig. Passionen kan brinna, men kärleken kan också växa mellan dig och någon som betyder mycket för dig. Fördjupa en kärleksrelation. Merkurius står i ditt mest kreativa område. Passa på och satsa på aktiviteter som stimulerar ditt intellekt och personliga utveckling. Lägg mer tid på nöjen och fritid. Veckans råd: Gå på djupet känslomässigt.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna1.jpg

Tvillingarna 22 maj–21 jun

Din planet Merkurius vänder direkt den 21:a i ditt mest privata område. Det är utmärkt för att skapa goda relationer hemma med dina närmaste familjemedlemmar. Prata ut om saker och ting, lös problem och kom i samklang. Du får mer uppmärksamhet för dina ord. Lägg fram förslag och idéer. Venus och Solen står i ditt mest kreativa och romantiska område. Sätt ditt sociala liv i centrum och lägg in fler nöjen på schemat. Romantik och sex kan bli ett framgångsrikt område. Jupiter stannat ett helt år i detta område, vilket är perfekt för att utveckla ett kärleksförhållande. Om du vill satsa på familj och barn står Jupiter rätt ett helt år framåt. Veckans råd: Skapa lugnande tankar och släpp stressen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 22 jun–23 jul

Månen är på nedgående denna veckan, vilket passar för att dra ner på tempot och organisera det du samlat ihop de senaste veckorna. Gör avslut och förbered för nystart. Jupiter står i ditt familjeområde tillsammans med Solen. Satsa mer tid på privatlivet och engagera dig med familjen i gemensamma intressen. Framgången kommer lättare nu. Våga ta chanser som kan förbättra ditt hem och boende. Nu får du lättare att skapa inre harmoni och uppleva välbefinnande. Ta tid för att känna in ditt inre, meditera och kom till ro. Venus går in i ditt romantiska område den 23:e. Det bådar gott för en helg i kärlekens tecken. Veckans råd: Förstå dig själv och vad du motiveras av.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 24 juli–23 aug

Sök nya kontakter och utvidga ditt kontaktnät. Nya positiva möjligheter kommer genom andra personer och ditt sociala liv. Samtidigt kan du stöta på ett visst motstånd i ditt nöjesliv. Nöjen, romantik och fritidsaktiviteter är på något sätt förbundet med krav och ansvar nu. För att du ska kunna ta tillvara på din fritid krävs det att du förenar nytta med nöje. På samma sätt behöver du ta mer ansvar för ditt kärleksliv om du vill känna glädje och inre tillfredställelse. Det är dags att ta en relation till en ny nivå. Merkurius ändrar riktning den 21:a i ditt ekonomiska område. Det bådar gott för en bättre ekonomi och nya inkomstmöjligheter. Veckans råd: Kärlek under ansvar.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 24 aug–23 sept

Din planet Merkurius ändrar riktning denna veckan, vilket blir en positiv förändring. Saker och ting kan falla på plats, och du kan känna att du har större kontroll på läget. Merkurius står i ditt mest personliga område några veckor framåt, vilket passar för all slags kommunikation. Du kan få gehör för dina ord, lätt fatta bra beslut och se klart på situationer. Passa på att förhandla och lös konflikter om det behövs. Uppfinningsrika idéer kan bringa nya inkomstmöjligheter. Relationer kan ha varit problematiska en tid tillbaka, men nu kommer ljuset som skingrar mörkret. Venus står i harmonisk vinkel från den 23:e vilket skänker harmoni både i relationen till dig själv och till andra. Veckans råd: Skapa balans.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 24 sept–23 okt

Få ut mer av livet, relationer och arbete nu. Jupiter står tillsammans med Solen i ditt stjärntecken denna veckan och lyser upp i tillvaron. Detta är veckan att träffa den rätte. Någon som utstrålar positiv energi kan komma in i ditt liv och vända upp och ner på ditt liv i positiv bemärkelse. Öppna dig för möjligheter och våga ta en chans. Om du haft problem på jobbet kan du se fram emot en ny tid av klarhet. Dålig eller oklar kommunikation kan vändas till erfarenheter som ger självinsikt och bättre självkänsla. Våga dröm lite extra denna veckan och gör något för ditt välbefinnande. Sätt upp mål och delmål som inspirerar. Veckans råd: Våga ta risker, de kan visa sig vara chanser.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 24 okt–22 nov

Venus går in i ditt tecken denna veckan, vilket skapar goda förutsättningar för några harmoniska veckor framåt, både i relation till omvärlden och i dina förhållanden till andra personer. Om du har planer på att klippa en ny frisyr eller vill förändra något i garderoben, är tiden helt rätt för allt som innehåller skönhet, mode och design. Skapa harmoni omkring dig, möblera om och gör det vackert. Det är även läge att rensa upp i ditt inre. Gör dig av med negativa tankar och känslor, och börja se på livet med nya mer positiva ögon. Merkurius vänder direkt i ditt vänskapshus den 21:a , vilket gör dig mer öppen och social. Veckans råd:   Sök dig till goda vänner som du tycker om och som du delar intressen med.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 23 nov–22 dec

Mars stannar i ditt tecken veckan ut. Passa på att engagera dig i uppgifter som du brinner för och kräver mer energi. Merkurius ändrar riktning i ditt karriärområde den 21:a. Satsa på förhandlingar som kan gynna din fortsatta karriär den dagen. Prata löneförhöjning och andra positiva avtal. Jupiter får sällskap av Solen i ditt vänskapsområde från den 22:a några dagar framåt. Det passar bra för alla slags relationer. Sök dig till personer med kunskap inom områden du vill utveckla och föreslå samarbete på ett eller annat sätt. Veckans råd: Fyll på med positiv kraft och livsenergi.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 23 dec–20 jan

Räkna med en positiv vecka i karriären. Framgången kommer din väg. Våga satsa extra på relationer och samarbete med kollegor i högre ställning. Sök dig till erfarna personer och lär mer från dem. Ett nytt område kan öppnas upp som du kan bygga vidare på, som gynnar din framtid. Från den 24:e börjar en positiv månadslång period för socialt engagemang och vänskap. Sök dig till relationer som får dig att må bra. Förbered dig på en aktiv period som börjar nästa vecka. Smid planer som passar ett intensivt schema. Veckans råd: Låt kärleken växa och passionen brinna.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Gå utanför din vanliga bekväma

zon och gör något annorlunda. Du kan uppleva en helt ny nivå av insikter som kan inspirera dig till att börja ett nytt kapitel inom något område. En studieresa ligger helt rätt, eller en resa med andligt innehåll. Studier passar nu. Om du vill satsa på en utbildning är detta året att gå in helhjärtat för att bygga vidare på din karriär. Jupiter stannar i ditt bästa område för utbildning ett helt år framåt. Förverkliga en dröm och bli bättre på det du vill bli bättre på. Stark attraktion kan uppstå mellan dig och en kollega på jobbet, eller mellan dig och någon i ”högre” social ställning. Du får uppmärksamhet från chefen nu. Veckans råd: Visa din bästa sida.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mar

Neptunus fortsätter att gäcka i ditt mest personliga område, vilket gör dig extra känslig och mottaglig från omvärldens inflytande. Samtidigt kan inspirationen flöda och du kan vara ovanligt intuitiv utöver det vanliga. Om det varit jobbigt den senaste tiden kära Fisk med osäkerhet och oklara besked, kan du börja pusta ut denna veckan då Saturnus lämnar aspekten till Neptunus, som varit aktiv i omgångar det senaste året och löst upp strukturer och skapat kaos på ett eller annat sätt i ditt liv. Venus kommer i harmonisk vinkel till ditt stjärntecken, vilket bådar gott för både kärlek och goda relationer. Veckans råd: Börja återhämta krafterna.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 38 finns att läsa här.

Den här veckan är det både Jungfruns och Vågens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Måndag till torsdag är det Jungfruns dagar och saker och ting verkar falla på plats och du har lätt att fatta beslut. Helgen är tillgiven Vågens stjärntecken och det är hög tid att våga ta risker, då de kan visa sig vara chanser.Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.

Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!