Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 39 | 26 september – 2 oktober

Horoskop för vecka 39 | 26 september –  2 oktober
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Din planet Mars byter tecken denna veckan och går in i ditt karriärsområde. Det ger mer kraft och energi som du kan lägga på dina yrkesmål. Höj ribban och sträva efter nya höjder. Mars går i en utmanande aspekt till Jupiter, vilket ger framgångsmöjligheter, men också risk för att bita av ett för stort stycke. Tänk lagom i allt och undvik att gå till överdrift i det du företar dig. Nymånen sker i ditt relationsområde den 31:a vilket är perfekt för att så ett nytt frö i kärlekslivet. Skapa nystart och förbättra det som behövs. Veckans råd: Utan drömmar, ingen utveckling.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Detta blir en bra vecka för att utveckla relationer av alla slag. Det kan gälla kärlekslivet, i karriären och i ditt familj- och privatliv. Positiva resultat kan komma genom jobbet och i samarbete med kollegor. Se över dina framtidsplaner och gör justeringar. Släpp det oviktiga. Tänk praktiskt och jordnära framför allt. Nymånen i ditt sjätte hus handlar om att se över dina vardagsrutiner och ditt arbete. En nystart kring hälsa är inte helt fel. Satsa på nya sunda vanor som stärker ditt välbefinnande. Kreativa idéer kan bidra till inkomstmöjligheter. Veckans råd: Finn kärleken inom dig och i andra.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Du befinner dig i en stark position när det gäller att se klart på saker och ting. Du kan lita på ditt sunda förnuft och intuition. Attraktion kan uppstå mellan dig och en kollega på jobbet, som kan leda till stark passion och förändring. Nymånen står i ditt mest romantiska och kreativa område. Så ett nytt kärleksfrö och våga leva! Nu är en bra tid för att utveckla fritidsintressen. Ta upp en ny sport och få plats med fler nöjen. Samarbete kan bli lönande. Du kan dra till dig en partner som är beredd på att jobba hårt för nå positiva resultat. Veckans råd: Håll din tro levande.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 22 juni–23 juli

Månen är på nedåtgående i början på veckan. Det passar bra för avslut och för att göra förberedelser inför något nytt som kan komma in i familjelivet. Satsa på en nystart som kan skapa mer harmoni och glädje i ditt innersta privatliv. Du kan bli känsligare och mer mottaglig i din kommunikation. Samtidigt kan du bli mer lättpåverkad och lättsårad när något känns tråkigt. Sök dig till goda vänner som du kan ha meningsfullt utbyte med. Mars går in i ditt relationsområde den 27:e. Det passar bra för samarbete, men kan också leda till konflikter om ego står emellan. Veckans råd: Gemensamma aktiviteter.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 24 juli–23 aug

Veckan börjar med Månen i ditt tecken. Du kan vara mer absorberad i dig själv och se till dina egna intressen. Samtidigt kan du längta efter nöjen och efter att göra något skoj. Din lekfulla sida kan få större utrymme. Ekonomiskt kan du göra praktiska och objektiva beslut som i längden kan ge god avkastning. Positiv vecka för att söka kontakter, göra resor eller gå en utbildning. Nya sociala kontakter kan leda till framgångsrika upplevelser. Venus står i ditt mest privata område. Nu kan det kännas skönt med lite tid i ensamhet. Veckans råd: Satsa på att skapa harmoni i ditt hem.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 24 aug–23 sept

Merkurius står starkt i ditt tecken nu. Det ger klarsyn, förstärker din kommunikation och ger överläge i praktiska förhandlingar. Räkna med positiva resultat i dina företaganden. Samtidigt kan du uppleva en viss obalans i dina nära relationer. Du behöver skapa bättre balans mellan dina egna och andras behov. Du kan lätt inbilla dig att saker och ting är på ett annorlunda sätt än de är i verkligheten när det gäller kärlekslivet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 24 sept–23 okt

Nymånen står i ditt tecken denna veckan tillsammans med Jupiter. Det passar bra för att så ett nytt frö i något område som du vill utveckla. En bra vecka för hälsa, relationer och för att söka kontakt i omvärlden med likasinnade personer. Sök dig till kollegor på jobbet som du samarbetar bra med. Ett gott samarbete kan ge framgångar och anseende. Mars står i ditt mest privata område. Du kan vilja lägga mer energi på familjen och privatlivet. Bra för att få saker och ting gjort på hemmaplan. Ta tid för avslappning och stillhet. Veckans råd: Smid planer i det dolda.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 24 okt–22 nov

Venus står i ditt tecken. Det bådar gott för en harmonisk vecka i kärlekens tecken. Sök dig till goda vänner och lägg in nöjen på schemat. Om du haft en jobbig period kan du lägga den bakom dig och se fram emot mer glädje och balans i tillvaron. Venus inflytande gör dig gladare. Omge dig med familjen och sprid glädje omkring dig. Bra vecka för skönhet och kroppsvård. Klipp en ny frisyr, beställ tid för massage och förnya något i garderoben. Nymånen passar för att förbättra kring känslomässiga och själsliga problem. Veckans råd: Finn stillheten i det inre.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 23 nov–22 dec

Du har makten att kunna påverka ditt liv i positiv riktning och kan få gehör för dina goda insikter och uppfinningsrika idéer. Sikta in dig på karriären och lägg fram förslag till chefen. Bra vecka för alla slags avtal och förhandlingar. Gör nya framtidsplaner som innehåller meningsfulla val som ger en känsla av inre mening och glädje i tillvaron. Ta ansvar för det som är ditt. Bra tid för att definiera dina gränser och vad du vill åstadkomma det närmaste året. Mars går in i ditt ekonomiska område. Initiativ kan ge inkomster. Veckans råd: Var ambitiös och strävsam.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 23 dec–20 jan

Mars går in i ditt stjärntecken denna veckan. Det är lyckobringande och ger extra kraft och energi. Satsa på ambitiösa mål och ta nya initiativ. Nymånen står tillsammans med Jupiter i ditt karriärsområde, vilket bådar gott för nya utvecklingsmöjligheter som kan ge framgång längre fram. Utveckla din kreativitet och skapa förändring som passar bättre in på dina behov och intressen. Ta emot förslag med öppna armar. Lägg energi på att ta hand om hälsan. Undvik stress och överansträngning. Veckans råd: Låt ditt hjärta visa vägen och ha fullkomlig tillit till din förmåga.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Din passion för nya upplevelser växer sig starkare denna veckan. Bra tid för samarbete med grupper som du delar gemensamma intressen med. En magisk gnista kan tändas mellan dig och någon som väcker ditt intresse. Var öppen för att utveckla kärlek och vänskapsrelationer. Något kan förbättras i karriären som ger dig tillgång till att utforska nya områden. Bra tid för att utveckla intressen som kan ligga till grund för en framgångsrik yrkesinriktning. Månen går igenom ditt relationsområde den 26:e och 27:e. Veckans råd: En romantisk afton på tu man hand kan sätta guldkant på veckan.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 februari–20 mars

Du kan få ut mycket av dina relationer denna veckan. Mars går in i ditt vänskapsområde, vilket ger extra kraft och energi i samarbete och gruppaktiviteter som känns roliga. Merkurius står starkt förankrad i ditt relationsområde, vilket är perfekt för all slags kommunikation och förhandlingar. Lita på dina insikter och var öppen för att utbyta tankar med andra personer. Samarbete kan leda till framgångsrika initiativ. Venus står i ditt nionde hus, vilket är bra för resor och utbildning. Veckans råd: Satsa på kreativa aktiviteter som inspirerar till harmoni och inre välbefinnande.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 39 finns att läsa här.

Den här veckan är det Vågens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Det blir en bra vecka för hälsa, relationer och för att söka kontakt i omvärlden med likasinnade personer. Sök dig till kollegor på jobbet som du samarbetar bra med, ett gott samarbete kan nämligen ge framgångar och anseende. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.

Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!