Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 4 | 25 jan – 31 jan

Horoskop för vecka 4 | 25 jan – 31 jan
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen | 21 jan – 18 feb

Jupiter befinner sig i det område som associeras med andras resurser. Möjligheter och fördelar kan komma genom personer med pengar. Därför är läget speciellt gynnsamt för ett partnerskap om du vill starta upp ett projekt med en annan person. Du kan helt enkelt uppleva att personer i din omvärld är ovanligt positiva och öppna för att hjälpa till. Om du gått igenom en stressfylld period, kan Jupiter också hjälpa din healing process. Yoga, meditation och andra tekniker för personlig utveckling kan vara speciellt bra nu. Fördjupa dig i ditt andliga liv och finn ro inombords.

Veckans råd: Skapa en fullkomlig tillvaro.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna | 19 feb – 20 mars

Spännande saker han hända i dina relationer denna veckan. Passa på och aktivera ditt sociala liv! Sök mer kontakt och umgänge med vänner och bekanta. Du får räkna med en berg och dalbana i din ekonomi. Uranus härjar i ditt ekonomiska område under en längre period vilket kan ställa till med problem om du är oförberedd på förändringar och oväntade utgifter. Satsa på en hållbar men flexibel inställning och planera dina inkomster och utgifter. Om du intar en icke materiell inställning och inte fäster dig vid saker och ägodelar, blir det mycket lättare att hantera upp och nedgångar.

Veckans råd: Småprata och bygg relationer.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren | 21 mars – 20 apr

Du får mer energi och kraft till att omforma ditt liv. Om du gör de rätta valen kan möjligheter komma som leder till mer uppmärksamhet och respekt i din karriär. Våga klättra på karriärstegen och se hur framgången kommer när du tar egna initiativ. Personer med resurser kan också ge fördelar som driver utvecklingen framåt. Om du hamnar i en konflikt eller drivs till en konfrontation, kan det vara ditt undermedvetna som signalerar att du innerst inne vill skapa förändring. En konfrontation tvingar dig att omvärdera och se på situationen med nya ögon. Venus ger fördelar i din relation till chefen. Lägg fram nya idéer och känn in om läget är rätt för att prata löneförhöjning.

Veckans råd: Se möjligheter till utveckling.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen | 21 mars – 20 apr

Veckan börjar bra med Månen i ditt nöjesområde den 26:e och 27:e. Rensa almanackan och lägg in fler nöjen och mer fritid på schemat. Omge dig med människor som du tycker om och som tycker om dig. Du behöver kunna vara dig själv helt och hållet och visa vad du känner på ett öppet sätt. En kärleksrelation kan fördjupas nu. Ta tid för varandra och upptäck nya sätt som stärker kärleksbanden. Resor och utbildning ligger också helt rätt. Nya perspektiv kan hjälpa dig att bygga ett produktivt och stabilt liv som ligger till grund för ditt välbefinnande. Oavsett hur dina drömmar ser ut så kan du förverkliga många av dem.

Veckans råd: Finn nya vägar för att nå dina mål.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna | 22 maj – 21 juni

Det kan vara svårt att få gehör från andra när det gäller dina idéer. Du kan möta motstånd och ovilja som kräver att du måste jobba dig igenom en mur av negativa krafter innan du får positivt gensvar. Just nu växer du genom att leva upp till förväntningar och ta ansvar för det som är ditt. Du kan få stöd från familjen och individer som står dig nära. Se över ditt boende och var öppen för att förbättra och förnya. Det kan löna sig att investera i mark och egendom, och skapa ett nytt boende som passar bättre in på dina behov. Tiden är också helt rätt för att gå inåt och skapa balans i ditt personliga liv.

Veckans råd: Ge utrymme för inre reflektion.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan | 22 juni – 23 juli

Merkurius blir stationär den 25:e och bildar en konstellation till Pluto i ditt relationsområde. Samtidigt har Venus börjat sin månadslånga resa i samma område. Det bådar gott harmoni och goda förbindelser. Ställ upp för människor i din närhet och sök gemenskap. Passa på att gå till botten med kärleksproblem och lös konflikter i dina relationer. Ett skelett kan dyka upp ur garderoben i ett förhållande som kan förändra något i grunden, men samtidigt öppna upp för en djupare kontakt. Våga känna in på djupet.

Veckans råd: Kom i samklang med dina egna och andras behov.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet | 24 juli – 23 aug

Den här tiden på året, när Solen går igenom ditt relationsområde (vilket sker från den 21:a januari till den 19:e februari varje år), bör du fokusera på att lära mer om dig själv genom dina relationer till andra personer. Genom samarbete får du värdefull information om hur du påverkar andra och hur de påverkar dig. Gör dina relationer spännande, meningsfulla, roliga och kärleksfulla. Merkurius och Pluto står i ditt hälsoområde. Du kanske behöver gå till botten med dåliga vanor och skapa förändringar som befrämjar ditt välbefinnande. Goda sunda vanor kan ge din hälsa en kickstart inför våren. Venus i ditt arbetsområde bådar gott för goda relationer till kollegor.

Veckans råd: Skapa en harmonisk miljö omkring dig som känns rolig att jobba i.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun | 23 aug – 23 sep

Denna veckan behöver du bli medveten om din motivation. Omedvetet handlande kan trigga konflikter på jobbet eller med personer i din omgivning, t ex ett syskon eller en granne. Kollegor eller situationer kan utmana dig på ett sätt som får ditt ego att explodera. Blicka tillbaka cirka sju månader och fundera på om du började något projekt då som kan ligga till grund för motstånd och konflikter. Om du går in för att fixa till problemen på ett medvetet sätt, kan du övervinna både andra och dig själv. Satsa på fysisk träning, men ta också ett djupt andetag och koppla av när du kan.

Veckans råd: Varva fysisk träning med långa sköna promenader och håll rastlös impulsivitet under kontroll.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen | 24 sept – 23 okt

Venus har nyligen gått in i ditt mest personliga område för att stanna de närmaste tre veckorna. Gå medvetet inför att skapa harmoni och bekvämlighet omkring dig. Lös konflikter med familjen och återställ den inre balansen. Du kan känna för att dra dig undan och spendera mer kvalitetstid med familjen. Skapa ordning och reda omkring dig. Tänk självdisciplin! Ett sätt att få ordning är att spendera 15 minuter om dagen till att rensa någonting hemma. Om du upprätthåller en sådan rutin, kan ditt liv komma helt iordning inom loppet av några månader. En harmonisk miljö ligger till grund för ditt välbefinnande.

Veckans råd: Lägg mer mening i det du gör varje dag.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen | 24 okt – 22 nov

Ditt sociala liv kan ta fart några veckor framåt. Om du haft problem i en relation kan det löna sig att göra en ansträngning och skapa dialog. Planeten Mars går igenom ditt tecken till den 5:e mars. Det kan ta sig uttryck på två olika sätt. Du kan medvetet gå inför att aktivt sträva efter dina mål och intressen. Det är bästa sättet att rikta Mars energi på. Det andra sättet är att du kan skapa konflikt i din omvärld om du låter egot komma emellan i dina relationer. Då kan du hamna i maktkamper som kan resultera i separation. Sträva efter att jobba självständigt och undvik konfrontationer. Frihet och utrymme för personlig skapande är extra viktigt nu.

Veckans råd: Planera för en produktiv och positiv tid i ditt liv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten | 23 nov – 22 dec

Den närmaste veckan kan handla mycket om din ekonomi. Tillfällen kan dyka upp som ger nya inkomstmöjligheter. Se upp med impulsköp och planera dina utgifter. Om du ska förhandla om något som involverar investeringar, blir det bäst om du gör det den 26:e. Jupiter, din planet, fortsätter att gå retrograd i ditt karriärsområde. Du kanske upplever att du står och trampar på samma ställe. Arbetsuppgifterna kan lägga sig på hög, och du kan få en känsla av att du förlorat dig i en massa detaljer. Var speciellt uppmärksam på din attityd. Om du är överdrivet positiv kan personer omkring dig tycka du är uppblåst.

Veckans råd: Håll en låg profil och tänk igen dina beslut.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken | 23 dec – 20 jan

Din karisma är på topp. Nu kan du övertala vem som helst och få gehör för dina uppfinningsrika idéer. Problem som du gått och grunnat på de senaste tre veckorna kan plötsligt få en positiv lösning. Våga ta risker, de kan visa sig vara chanser. Rikta din uppmärksamhet mot det du vill lägga tid och energi på. Vanligtvis trivs du bäst med att behålla dina känslor för dig själv och visa en mer praktisk sida till omvärlden. Men nu kan du dra till dig personer som kan passa in perfekt i ditt liv. Våga vara sårbar och öppna dörren till ditt inre.

Veckans råd: Låt dina känslor spegla det som attraherar dig.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 4 finns att läsa här.
Den här veckan är det Vattumannens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!