Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 40 | 3 oktober – 9 oktober

Horoskop för vecka 40 | 3 oktober – 9 oktober
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Din planet Mars står nu upphöjd stenbockens tecken, vilket ger dig kraft, självhävdelseförmåga och förnyad energi. Den 4:e står Mars i en framgångskonstellation till Jupiter som kan öppna upp för nya positiva möjligheter. Det finns dock risk för impulsiva beslut och att du accepterar mer än du egentligen kommer att orka leva upp till. Det kan vara bra att lägga energi på att tänka igenom situationer i detalj innan du säger ja till något. Nu kan det ske mycket i dina relationer. Du kan bli mer följsam och ta en mindre ledande roll i relationer. Nu får du också lättare att skapa harmoni och kan balansera dina egna behov med din partners behov. Nu blir det viktigare att saker och ting går rättvist till. Veckans råd: Inre och yttre balans.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Venus står i ditt relationsområde, vilket lätt skapar attraktion mellan dig och andra. Om du befinner dig i ett förhållande är tiden rätt för att lägga mer energi på ditt sociala liv och kärleksrelationer. Jupiter står tillsammans med Solen i ditt arbetsområde, vilket öppnar upp för nya positiva möjligheter tillsammans med kollegor. Den kollegiala vänskapen växer sig starkare. Din optimistiska inställning ger också fördelar i samarbete. Nu får du uppmärksamhet för din kompetens och skicklighet. Den 5:e kan bli en intensiv dag i relationer. Du kan längta efter närhet. Temperaturen kan höjas rejält i en kärleksrelation och passionen kan flöda. Veckans råd: Bygg nya broar med kollegor.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Din planet Merkurius står starkt placerad just nu. Passa på att lösa praktiska problem som kräver detaljanalys och precision. Ditt perspektiv är praktiskt och kristallklart. Den 7:e byter Merkurius tecken och går in i Vågen. Det kan ändra fokus från materiella angelägenheter till relationer. Det är också ett gynnsamt tecken för Merkurius, och bådar gott för all slags kommunikation, men även bra för nöjen och socialt liv. Utveckla dina kreativa idéer och gör roliga saker tillsammans med andra som ger glädje till själen. Venus står i ditt arbetsområde hela veckan. Passa på och skapa harmoni omkring dig i vardagen och gör något extra för ditt välbefinnande. Veckans råd: Du, dig och ditt i fokus.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 22 juni–23 juli

Veckan börjar med att din planet Månen står i Skorpionens tecken. Det kan väcka djupa känslor och göra dig mer sårbar. Satsa på skapande aktiviteter som hjälper dig få utlopp för din inre kreativa kraft. Det kan också kännas helt rätt att söka närhet med någon som står nära hjärtat. Allt konstnärligt passar nu. Ta det inte så personligt om det uppstår missförstånd med andra. Använd din känslighet till att komma i kontakt med dina önskningar och inre behov. Flera planeter står i ditt mest personliga område. Det är perfekt för att lägga mer tid och fokus på familjeliv och privatlivet. Planera för några mysiga hemmakvällar. Veckans råd: Låt en bra film bli din terapeut i soffan.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 24 juli–23 aug

Din planet Solen står i gynnsam aspekt till Jupiter hela veckan. Det bådar gott för trevliga sociala upplevelser och goda förbindelser. Nu blir du upplivad av att omge dig med gott umgänge och goda vänner. Du får räkna med ett stort inflöde av information som kan kännas överväldigande att sortera. Samtidigt kan du lära dig en massa nytt som breddar din kunskap och öppnar upp nya sidor hos dig. Du kan också inspirera andra personer genom ditt sätt att kommunicera. Dela kunskap och erfarenheter. Venus stannar i ditt privata område hela veckan. Bjud in kärlek, konst och skönhet till ditt hem. Veckans råd: Låt hjärtat visa vägen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 24 aug–23 sept

Din planet Merkurius stannar i ditt tecken fram till den 7:e. Passa på och gör praktiska planer som du kan få nytta av i ditt vardagsliv. Den 7:e börjar en ny period som handlar mer om ekonomi och värderingar. Nu kan du strunta i oväsentliga småsaker och tänka i större perspektiv. Nya inkomstmöjligheter kan komma din väg genom samarbete och goda förbindelser. Mars har gått in i ditt kreativa romantiska område. Du kan lättare ta initiativ till romantisk kontakt. Stark sexuell attraktion kan uppstå mellan dig och någon som lockar fram din sensualitet i slutet på veckan. Planera för fest och ha skoj! Veckans råd: Mer nöjen och fritid.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 24 sept–23 okt

Solen står i konjunktion med Jupiter i ditt stjärntecken, vilket är ett lyckobådande tecken för att du går en gynnsam tid tillmötes. Det öppnar upp för positiv utveckling och tillväxt. Våga ta en chans och ge dig ut på nya äventyr och utforska nya områden. Helt klart kommer du att landa på fötterna. Turen är på din sida. Nu kan du råka befinna dig på exakt rätt plats vid rätt tidpunkt, och få chansen att utveckla något helt nytt i ditt liv där du kan glänsa tillsammans med någon annan. Din positiva utstrålning smittar lätt av sig på andra, och därför kan du bli en inspirationskälla för din omgivning. Bra period för alla slags relationer om det finns utrymme för dig att ta plats. Veckans råd: Sola dig tillsammans med andra.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 24 okt–22 nov

Nu har du stark drivkraft och kan lätt hävda dig i alla möjliga olika sammanhang. Du har koll på läget och kan skapa positiva förändringar genom att lägga uppmärksamhet och energi på det du vill göra och förbättra. Satsa på att skapa praktiska strukturer som stödjer dina planer. Undvik att engagera dig i för många projekt samtidigt. Venus står i ditt tecken hela veckan. Planera för en fest med vänner, gör det vackert omkring dig och skapa harmoni i omvärlden. Venus står för attraktionskraften, vilken är extra stark nu för dig. Du kan dra till dig personer som väcker starka romantiska känslor. Planera för en rolig och kärleksfylld helg. Veckans råd: Finn nya vägar till glädje.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 23 nov–22 dec

Jupiter står i ditt vänskapsområde och kommer med många fördelar i relationer. Sök dig till grupper och vänner du delar intressen med. Du kan få extra mycket uppmärksamhet för dina djupa insikter och din visdom. Dela med dig till andra och njut av insiktsfulla konversationer. Du kan dock tvingas ut ur din bekväma zon och möta utmaningar som får dig att växa ytterligare. Det kanske inte känns helt bekvämt först, men stanna i det och du kommer att se att mycket nytt kommer till dig som blir till din fördel längre fram. Sårade känslor kan komma till ytan denna veckan. Bra period för att släppa allt gammalt och hela sår som står i vägen för din utveckling. Prata med en vän. Veckans råd: Upptäck nya sidor inom dig som öppnar upp för ny tillväxt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 23 dec–20 jan

Din positiva attityd ger fördelar i karriären. Ta emot allting med öppna armar som kommer till dig nu. Veckan kan börja med en känsla av att saker och ting fallit på plats. Du kan känna dig mer organiserad och vara öppen för att axla ett större ansvar. Mars står i ditt tecken och ger mer kraft och energi. Du kan hävda dig med större självförtroende och få mycket positiv feedback. Investera i dig själv och våga vidga din värld. Du kan snabbt nå framgångsrika resultat. Viktigt att du står på dig även om du möter motstånd. Låt inte dina känslor rusa iväg med förnuftet den 7:e. Veckans råd: Styr upp livet, satsa på att nå dina mål.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Nu är en period för resor och för att ta in nya intryck. Du kan känna dig dragen till att ge dig ut på ett äventyr. Gör det, och vidga ditt perspektiv på tillvaron. Det kommer att ge dig många fördelar på lång sikt. Nu kan du få uppmärksamhet för ditt kunnande, även om du själv befinner dig i en utbildning. Du kan imponera på andra med ditt framstegstänkande. Nu blir det lättare att fullfölja dina mål och nå nya höjder. Undvik att ge dig i kast med stora projekt som kräver mycket planering. Ta lite ledigt så och då och vila upp dig och ditt nervsystem. Veckans råd: Satsa på en strålande vecka.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 februari–20 mars

Ditt självförtroende kan vackla emellanåt, men var inte för hård mot dig själv. Ta tid för att känna in och reflektera över vad som verkligen betyder något. Rensa ut det som står i vägen och planera för nystart i en riktning som passar bättre in på dina drömmar. Det passar nu att se livet från ett mer andligt perspektiv. Dvs, undvik att fastna i det materiella ekorrhjulet, och låt dina inre behov och önskningar ta mer plats. Relationer kan bli din stora utmaning denna veckan. En vänskapsrelation kan lösas upp. Se det hela som en möjlighet att gå i ny riktning. Möjligheter för kärlek och romantik finns omkring dig flera veckor framåt. Veckans råd: Våga bottna i dig själv.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 40 finns att läsa här.

Den här veckan är det Vågens stjärntecken som står i zodiakens centrum och turen är på din sida. Nu kan du råka befinna dig på exakt rätt plats vid rätt tidpunkt, och få chansen att utveckla något helt nytt i ditt liv där du kan glänsa tillsammans med någon annan. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 
Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!