Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 42 | 17 – 23 oktober

Horoskop för vecka 42 | 17 – 23 oktober
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Veckan kan börja med nya inkomstmöjligheter då Månen står i ditt ekonomiska område och går i harmonisk aspekt till både Mars och Pluto i ditt karriärsområde. Ta fram mer av dina inre resurser och talanger, och visa chefen vad du går för. Din planet Mars står stark i ditt karriärsområde flera veckor framåt. Det är läge att satsa mer energi på att komma framåt och etablera dig själv i en ny och högre ställning. Speciellt fram till den 21:a är bra dagar för att lägga på ett extra kol. Det finns dock risk för att du överanstränger dig och inte känner dina egna gränser. Varva din strävan med tid för avkoppling och nöjen som skapar balans i vardagen. Samtidigt ligger mycket fokus på relationer. Möten och inspirerad kommunikation kan leda till personliga förändringar som ger större frihet och en känsla av förnyelse. Dock finns risk för impulsiva beslut. Veckans råd: Bygg din framtid och dina relationer.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Månen står i ditt tecken under måndagen och tisdagen. Passa på och gör något för dig själv och ditt välbefinnande. Samtidigt kan Månen ta fram dina omvårdande egenskaper. Pyssla lite extra med dina nära och kära. Din expertis i köket är alltid uppskattat när gourmeten inom dig får utlopp för sin kreativitet. Din planet Venus lämnar ditt sjunde hus och relationsområde den 18:e för att börja en ny resa i ditt åttonde område som symboliserar djupgående processer och resurser som du delar med andra personer. En månadslång period som passar för inre healing och personlig utveckling börjar om du är intresserad av att jobba på djupet med dig själv. Du kan upptäcka stagnerade mönster som du inte varit medveten om tidigare. Din längtan efter närhet kan växa sig starkare. Dela dina känslor med något du litar på. Bra vecka för att satsa på arbete, hälsa och välbefinnande. Veckans råd: Framgång genom samarbete med kollegor.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Börja veckan med inre reflektion, och satsa sen mer på ditt kreativa arbete. Flera planeter står i ditt femte område och inspirerar till personlig utveckling. Det femte området handlar också om barn, nöjen och fritidsaktiviteter som ger glädje och en känsla av frihet. Forma din vecka på ett sätt så det blir tid över till dina egna intressen. Om du har barn är det helt rätt läge att spendera mer tid och göra saker tillsammans. Var en förebild och visa din bästa sida. Ditt kärleksliv kan blomstra, och du kan få insikter som hjälper dig att välja rätt partner för romantik och sex. Venus går in i ditt relationsområde den 18:e och stannar där flera veckor framåt. Perfekt för att skapa harmoni i förhållanden och samtidigt utveckla goda förbindelser till personer i olika områden. Det kan fortfarande kännas oklart vad gäller din karriär och framtid, men om du följer din intuition och låter universum guida dig, kommer du att landa helt rätt. Veckans råd: Kärlek är allt du behöver.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 22 juni–23 juli

Om du kan skapa balans mellan ditt privatliv, familjeliv och jobbet, vad gäller dina vardagsrutiner, så finns det inga gränser för hur mycket glädje du kan skapa i ditt liv. Du har ett positivt utgångsläge för dig att skapa inre balans och låta den bli din utgångspunkt för alla andra förehavanden som du tar dig an. Din stora utmaning den här veckan handlar om relationer. En ”bomb” kan slå ner som får dig att omvärdera hur du vill förhålla dig i relationer. Det finns också en chans att någon slags maktkamp utvecklas mellan dig och en rival. Ta ett djupt andetag och finn hur du kan stå i din egen kraft om du är centrerad i ditt inre. Jupiter i ditt fjärde hus öppnar upp för din tillgång till inre visdom som finns där om du bara uppmärksammar den. Om du planerar ett projekt tillsammans med en kollega, kan ni nå enastående resultat så länge ni respekterar varandra och behåller er individuella integritet. Läget är rätt för att ta ett kärleksförhållande till nästa nivå efter den 21:a. Veckans råd: Medveten närvaro.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 24 juli–23 aug

Solen står försvagad i Vågen en vecka till. Du får helt enkelt inte utrymme för att göra saker och ting på ditt eget sätt, utan måste ta hänsyn till andra personers inflytande. Eftersom du trivs med att vara omvärldens medelpunkt, kan det kännas som en kraftansträngning att behöva lägga så mycket energi på andra. Du kan dock lära dig en massa nytt om du är öppen för att kommunicera och ta in ny information. Det kan få dig att se på dig själv med nya ögon. Du kan med andra ord lära mycket från andra personer nu. Venus går in i ditt femte hus och romantiska område den 18:e. Romantiken kan ligga i luften vart du än går. Satsa energi på att utveckla dina personliga intressen och lägg mer tid på schemat för nöjen, fritid och romantik. Nya spännande upplevelser ger positiv energi som gör livet roligare att leva. Veckans råd: Samarbete för högre syfte.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 24 aug–23 sept

Nu är läget helt rätt för att tappa in på dina resurser och lära mer om dig själv. Ditt tidigare sätt att se på dig själv kan bytas ut mot ett mer positivt perspektiv. Du kan helt enkelt uppgradera både självförtroende och självkänsla på en och samma gång. Släpp det gamla och ta in det nya med öppna armar. Den norra noden går igenom ditt stjärntecken flera månader framåt, vilket ger möjligheter för nya kontakter som kan komma med ”vinst” i en eller annan form. Venus börjar sin månadslånga resa den 18:e i ditt mest privata område. Perfekt för att skapa harmoni i familjelivet och i din mest privata miljö. Ta tid i ensamhet och finn stillheten inombords. Mars står i ditt mest kreativa område och inspirerar till aktiviteter för nöje och välbehag. Du kan sträva som aldrig förr om du är involverad i sport och fritidsaktiviteter. Tävling och framåtanda ligger helt rätt. Veckans råd: Vidga din värld med nya perspektiv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 24 sept–23 okt

En fortsatt positiv tid för dig vad gäller relationer till omvärlden. Sök dig till mogna och erfarna personer som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Du kan få erkännande för din klarsynthet och förmåga att se olika perspektiv på saker och ting. Mars står i ditt familjeområde, vilket kan röra runt i grytan. Om ni jobbar gemensamt i familjen för att nå vissa mål, kan ni ha framgång tillsammans. Någon i familjen kan ha mer inflytande och sätta tonen, speciellt dagarna kring den 21:a. Undvik konflikter och prata lösningar på problem. Venus skapar positiva aspekter till Jupiter vilket bådar gott för alla möjliga slags goda relationer. Satsa på att knyta kontakter och nå ut till vänner och bekanta. Bra period för studier och utbildning. Veckans råd: Vidga din värld.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 24 okt–22 nov

Venus lämnar ditt tecken denna veckan och går in i ditt ekonomiska område. Det kan bli mer klirr i kassan. Samtidigt står Saturnus i ditt andra hus och drar till svångremmen. Du behöver skapa bättre struktur i din ekonomi och få bättre ordning och balans på dina inkomster och utgifter. Flera planeter står i ditt tolfte område. Det innebär att du kan må bra av att spendera mer tid i ensamhet. Dra ner på tempot och sök dig inåt lite då och då för att återhämta krafterna. Samtidigt står Mars, din planet, i aspekt till Pluto, vilket ger extra kraft och energi i dina förehavanden. Du har bättre självförtroende och kan lättare stå i din egen kraft. Du får uppmärksamhet för dina initiativ nu. Det är bättre att satsa på stabila och trygga relationer nu. En romantisk utsvävning kan sluta med besvikelse och förlust. Veckans råd: Se varje dag som en gåva.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 23 nov–22 dec

Venus går in i ditt tecken denna veckan och sätter scenen för många härliga dagar framåt. Du kan känna hur harmonin smyger sig in i alla möjliga olika situationer. Passa på och ordna upp problem i relationer, och njut mer av livet. Månen står i ditt sjunde hus den 19:e och 20:e. Det kan få dig att längta efter närhet och söka mer kontakt. Månen står också i harmonisk aspekt till fler planeter, vilket är perfekt för vänskap och kärleksrelationer. Sök dig till vänner som du har mentalt utbyte med. Bra vecka för att satsa på nya idéer. Tro på dig själv och sträva framåt. Lägg energi på ambitiösa projekt. Merkurius går i aspekt till Uranus den 20:e. Det kan vända upp och ner på tillvaron, men också öppna många nya dörrar om du vill lära något nytt. Du kanske måste överväga om du är beredd på att inkludera en annan person i något som du kanske helst vill göra själv. Veckans råd: Ha mod att växa.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 23 dec–20 jan

Mars står tillsammans med Pluto i ditt tecken. Det är en laddad och intensiv energi som driver på åt olika håll. Du kan sträva framåt med kraftfull energi och nå nya höjder om du är beredd på att arbeta hårt. Samtidigt får du vara försiktig så att du inte överanstränger dig och pressar dig själv för hårt. Nu gäller det att upprätthålla balansen. Samtidigt kan möjligheterna stå som spön i backen i karriären, och du kanske inte vill missa något som kan leda till framgång. Nu passar det att knyta nya kontakter på jobbet. Var öppen för att skapa dialog. Det är genom småprat som du kan fånga in stora byten. Skapa balans i tillvaron genom avkoppling när du kan. En längre resa kan bringa någon form av vinst. Den 20:e kan en överraskning komma som gör att du måste göra justeringar som passar bättre in på familjen och privatlivet. Veckans råd: Maxa dina talanger.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Räkna med en positiv vecka. Satsa mer energi på nöjen och romantik. Speciellt den 19:e och 20:e då Månen står i harmonisk aspekt till ditt kärleksområde. Resor, utbildning och nya upplevelser ligger helt rätt. Sök dig till områden som du vill utveckla och gör en djupdykning. Du kan lära mycket nytt som du kan få nytta av i ditt arbete. Något kan pågå bakom kulisserna vad gäller din karriär som kan leda till en ganska genomgripande förändring. Du kanske känner att du vill ta makten över ditt eget liv och styra din framtid på egen hand. Du ligger alltid steget före och ser framtiden mer klarsynt än de flesta. Våga lita på dina insikter och ha fullkomlig tillit till din egen förmåga. Veckans råd: Designa din framtid som du vill ha den.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 februari–20 mars

Veckan börjar bra och slutar bra. I mitten på veckan står flera planeter i luft tecken, vilket i och för sig passar bra för socialt liv och mingel, men du trivs egentligen bättre i situationer som innehåller djupare teman. Månen står i harmonisk aspekt till ditt tecken den 21:a och 22:a, vilket bådar gott för inre harmoni och glädje. De dagarna passar också bra för nöjen och kreativa aktiviteter som skapar närhet och medkänsla till personer som står nära hjärtat. De är också de bästa dagarna för romantik och kärlek denna veckan. Venus går in i ditt karriär område den 18:e. Din relation till chefen kan bli bättre, och ditt anseende kan få en ordentlig skjuts framåt. Satsa på samarbete med personer som har resurser. Möjligheter kan komma genom dem. Veckans råd: Må bra i kropp, själ och tanke.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 42 finns att läsa här.
 
Den här veckan är det Vågens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Sök dig till mogna och erfarna personer som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Du kan få erkännande för din klarsynthet och förmåga att se olika perspektiv på saker och ting. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 
Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!