Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 43 | 24 – 30 Oktober

Horoskop för vecka 43 | 24 – 30 Oktober
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Om du funderar på att byta jobb eller karriär, är detta veckan att göra slag i saken. Men undvik impulsiva beslut och gör det hela till en väl genomtänkt handling. En förändring kan ge en ökad frihet, vilket i sin tur kan skapa både förnyad inspiration och en känsla av större mening i det du gör varje dag. Bra vecka för att gå utanför boxen och prova på nya utmaningar, speciellt tillsammans med andra personer som kan ge värdefull feed back på det du gör. Din framgång kommer genom samarbete med mogna och erfarna personer. Din energinivå kan svikta emellanåt, så det blir viktigt att behålla en bra balans mellan arbete, vila och fritid. Kärlek, romantik och goda relationer kan komma genom samarbete, resor och utbildning. Veckans råd: Uppfyll kärleksönskningar.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Denna veckan handlar mycket om relationer. Passa på och förhandla, prata om viktiga ämnen och planera framtiden tillsammans. Lita på din intuition som är stark nu. Möjligheter kommer genom jobbet som kan ge ekonomiska vinster. Satsa på samarbete och prata lösningar på problem som kan stå i vägen för din framgång. Du kan längta efter att slappa och inte vilja göra någonting i början på veckan. Tillåt dig själv att få återhämta krafterna och undvik press utifrån. Mot slutet av veckan ökar ditt ansvar och du får vara beredd på att lägga på ett extra kol. Nymånen den 30:e passar perfekt för nystart i en kärleksrelation. Låt kärleken få dig att må bra i kropp, själ och tanke. Veckans råd: Nya insikter kan ge större mening i tillvaron.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Saturnus får sällskap av Venus denna veckan, vilket passar bra om du är intresserad av att skapa stabila relationer till omvärlden. Kärlek och arbete kan gå hand i hand. Det blir lättare att axla ett större ansvar. Kärlek och romantik kan utvecklas genom samarbete på jobbet. Överhuvudtaget är detta en bra period för dig vad gäller romantik, fritid och nöjen. Speciellt bra vecka för att satsa extra på kärlek och vänskap. Din framtid kan kännas oklar och du behöver reflektera över din fortsatta inriktning. Meditation och stillhet kan hjälpa dig att känna in hur du vill planera nästa steg. Din tendens att splittra dig på många saker samtidigt behövs hållas i schack. Gör en sak i taget och avsluta den innan du börjar på nästa projekt. Veckans råd: Stillhet ger klarhet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Bra vecka för avslut. Det kan lätt uppstå oklarheter och missförstånd utan någon direkt orsak. Lös problem på ett effektivt sätt och lämna inget åt slumpen. Känn in vad som betyder något på djupet. Du har ofta en tendens att sätta andra personer före dina egna intressen. Men nu bör din egen personliga utveckling hamna i centrum. Uppfyll några önskningar och förverkliga en dröm innan året är slut. Venus står i ditt hälsoområde hela veckan. Passa på och gör något extra för ditt välbefinnande. Du kan räkna med en harmonisk vecka som tar fram din skönhet, ger kärlek och goda relationer. Tänk på kost, träning och hälsa. Veckans råd: Närvarande i varje steg.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Du lämnar en intensiv tid bakom dig och kan se fram emot nya utmaningar som hjälper dig att växa och ta fram din kreativitet. Nyckeln till framgång nu ligger i att investera mer i dig själv. Satsa på att stärka självkänslan och acceptera inte längre nedvärderande attityder från andra. I karriären blir det bäst om du fördjupar dig i ett eller högst två projekt, istället för att splittra dig på för många olika saker. Nymånen den 30:e passar perfekt för att skapa förnyelse kring ditt boende. Låt familjen ta större plats och planera in några nöjen som fördjupar gemenskapen. Veckans råd: Satsa på att skapa trivsel hemma med familjen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Du kan känna en dragning till att vilja förbättra dina kunskaper med utbildning och resor, så att du kan växa både i karriären och på det personliga planet. Nymånen den 30:e kan hjälpa dig att finna nya vägar genom kontakter och ny information som hjälper dig framåt i rätt riktning. Våga prova på något nytt, gå utanför din bekväma zon och höj ribban minst ett steg. Bra vecka för att förbättra familjerelationer och skapa trygghet som håller i längden. Gör dina vänskapsrelationer tajtare och definiera vad du söker i en partner. Ett dåligt fungerande förhållande kan avslutas nu. Veckans råd: Ditt stöd och din vänskap betyder mycket för din omvärld.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Din kreativa fantasi får fritt spelrum och du kan upptäcka nya sidor hos dig själv. Nu är en bra tid för att utveckla nya intressen. Var öppen för att anta nya utmaningar och upptäck att det finns massor av möjligheter omkring dig. Bra vecka för alla slags relationer. Satsa på att utveckla en nära relation och skapa större trygghet. Nymånen den 30:e sker i ditt ekonomiska område. Bra för nystart kring ekonomi. Organisera dina inkomster och utgifter och gör en praktisk plan för bättre översikt. Använd din intuition för att känna in vad du kan släppa för att skapa bättre kontroll på läget. Förenkla och förbättra. Din självkänsla och inre trygghet kan stärkas nu. Veckans råd: Skapa trygghet som håller på lång sikt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Gör avslut och förenkla saker och ting i ditt liv. Rensa upp papper och få ordning omkring dig. Det är dags att börja planera framtiden och våga släppa taget om beslut som inte längre passar in på din vardag. Skapa en livssituation som får dig att känna att du är mer i kontroll över ditt eget liv. Öppna dig för något nytt och vidga vyerna utan att ta in överdrivet mycket nytt, så att du känner att du fortfarande har läget under kontroll. Skapa en balans som ger inre harmoni och välbefinnande i både kropp och själ. Omvärdera din vardag och satsa på ett nytt schema som ger större utrymme för aktiviteter som får dig att må bra. Yoga, meditation och annat som skapar lugn och mindfulness ligger helt rätt. Stark attraktion kan uppstå den 29:e. Veckans råd: Inre frid och harmoni.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Venus går i harmonisk aspekt till Jupiter den här veckan. Speciellt bör du vara uppmärksam den 26:e då kontakten är stark mellan Venus och Jupiter. Det är en bra konstellation för alla slags sociala kontakter, och även för kärlek och romantik. Lägg in nöjen och umgänge med vänner på schemat. Gör något som förskönar din omvärld och din kropp. Klipp en ny frisyr och förnya något i garderoben. Venus fortsätter sin resa genom ditt tecken flera veckor framåt och möter upp med Saturnus den 29:e. Det kan stärka kärleken mellan dig och din partner om ni är seriösa med er relation. Var öppen för att skapa ett tryggare förhållande. Om ni har problem, kan det bli tydligt den dagen vad som behöver fixas till i förhållandet för att det ska fungera bättre. Veckans råd: Var lyhörd och känn in ditt hjärta.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Bra vecka för att skapa bättre balans mellan karriären och privatlivet. Du kan njuta av att spendera tid i ensamhet. Samtidigt står Mars i ditt tecken och ger kraft till att sträva efter nya mål och höjder. Men var försiktig den 28:e, då Mars står i utmanande aspekt till Uranus, vilket triggar impulsiva handlingar. Dra ner på tempot och var uppmärksam på allt du gör. Praktisera mindfulness. Du har möjlighet att lyckas i karriären, men det krävs tålamod och självdisciplin om du ska uppnå det du drömmer om innerst inne. Räkna inte med några snabba resultat, men du kan börja se glimtar av en lysande framtid om du är villig att göra det som krävs. Ditt behöv av frihet kan öka denna veckan. Veckans råd: Ge utrymme för personliga intressen och sätt gränser som ger dig mer tid över till annat.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–19 feb

Använd din intuition för att pejla rätt i karriären. Du kan attrahera nya jobb som ger ekonomiskt uppsving. Sök dig till grupper som delar dina intressen. Bra vecka för alla slags relationer, resor, utbildning och aktiviteter som tar dig utanför din bekväma zon. Ge dig i kast med nya utmaningar. En viss dramatik kan ske den 29:e som kan påverka en vänskap eller syskonrelation. Undvik att hamna mitt i en laddad konflikt genom att lösa problem på ett smidigt sätt så fort de uppstår. Ett inre behov av större frihet kan uppstå som får dig att söka nya vägar för kreativa utlopp. Veckans råd. Satsa på att upprätthålla den inre balansen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 20 feb–20 mars

En förändring kan ske på jobbet som innebär att du måste jobba mer på egen hand. Ett samarbete kan tillfälligt läggas på is. Bra vecka för att gå på djupet och forska i relevanta områden som kan förbättra och utveckla din karriär. Nya resurser kan komma kring din yrkesposition. Stark attraktion och romantik kan uppstå med någon i högre ställning. Bra vecka för fördelar från chefen. Passa på och diskutera löneavtal och annat viktigt den 29:e. Den 25:e passar för relationer så länge du står med fötterna på jorden och inte väver in en massa förhoppningar som är orealistiska. Positiva resultat kan uppstå kring grupper och vänner om du tar initiativ till förändring. Veckans råd: Gör positiva förändringar som bygger på välvilja.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 43 finns att läsa här.

 

Den här veckan är det Skorpionens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Omvärdera din vardag och satsa på ett nytt schema som ger större utrymme för aktiviteter som får dig att må bra. Yoga, meditation och annat som skapar lugn och mindfulness ligger helt rätt.

 

Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.

 

Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!