Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 44 | 31 oktober – 6 november

Horoskop för vecka 44  | 31 oktober – 6 november
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Samarbetet blir bättre nu och du kan lägga konflikter bakom dig. Speciellt dagarna runt den 5:e passar perfekt för att skapa nya kontakter och gå utanför din box. Veckan både börjar bra och slutar bra, men dagarna i mitten kan kräva självdisciplin, men bli speciellt bra om du är öppen för att lära nya saker. Var lyhörd och lyssna in på din omgivning. Tänk inte att du redan kan och vet allt. Det finns risk att du hamnar i livliga diskussioner den 6:e. Håll din impulsiva läggning under kontroll om du vill undvika obekväma situationer. Tänk på vad du säger. Veckans råd: Nu kan bli början på din nya resa.

 

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

 

Du kan befinna dig i en förlösande situation som skapar en känsla av både större frihet och självständighet. Du kan lämna något gammalt bakom dig som hållit dig tillbaka under en längre tid. Våga se framåt med tillförsikt. Nya äventyr väntar bakom hörnet. För dig som är singel är detta veckan att reflektera över vad du söker i ett kärleksförhållande. Vänta med att ge dig in i något som känns osäkert, men vidareutveckla gärna en redan etablerad vänskap eller romantisk nystartad relation. Familjeangelägenheter kan hamna i fokus. Det är en gynnsam tid för att prata mer och lösa problem som stått i vägen för glädje och välbefinnande. Veckans råd: Släpp taget om tankeflödet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

 

Ditt arbete och vardagsliv kan stå i fokus de närmaste veckorna. Det är en bra tid för att prata mer med kollegor och komma överens om strategier och hur ni bättre kan samarbeta på lika villkor. Våga gå på djupet i ditt arbete och upptäck nya nivåer som du inte lagt märke till innan. Du kan ha framgång om du ger hundra procent och total uppmärksamhet. Nu får du lättare att sätta ord på känslor och du kan rensa luften om det behövs. Jupiter står i ditt kärleksområde och hjälper dig att växa kring romantik och nöjen. Satsa mer tid på fritid och unna dig att ha skoj! Om du har barn kan det vara en mycket gynnsam tid för er relation. Veckans råd: Ge mer av din tid till familjen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

 

Ett nytt jobb kan komma till dig utan att du söker efter det på egen hand. Tacka ja och omfamna nya möjligheter med öppna armar. Fokus ligger på din kreativa utveckling som nu kan få en ordentlig skjuts framåt. Det kan bli en omvälvande vecka som kan vända ut och in på dina tidigare värderingar. Du kan också ladda upp din energi och komma i fas med dig själv. Jupiter står i ditt mest privata område och bjuder på en gynnsam period för personlig utveckling och inre harmoni. Meditation och avslappningsövningar som skapar stillhet kan ta bort stress och onödigt lidande. Veckans råd: Upptäck ditt inre landskap.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

 

Solen står i ditt mest privata område och lyser upp kring familjeangelägenheter. Spendera tid med familjen den här veckan och satsa på att komma i samklang med varandra. Samtidigt kan du ha lagt ner mycket tid på att komma framåt i din karriär, men inte fått det erkännande du söker. Låt dig inte bli modfälld. Du har lagt ner alldeles för mycket av din energi för att ge upp nu. Nyckeln till framgång kommer genom syskonrelationer och genom att söka kontakt och information i omvärlden. Du kan längta efter att planera och skapa en situation som speglar dina inre behov bättre. Veckans råd: Mysiga hemmakvällar på tu man hand.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Du tänker praktiskt men har ibland svårt att lita på vad du känner. Din intuition blir starkare nu och du får lättare kontakt med dina känslor. Om du inte befinner dig i ett förhållande, men söker efter en partner, blir det bäst att gå i en riktning som innebär att du inte behöver göra några speciella löften eller beslut som påverkar din självständighet. Det finns risk för att du inte ser riktigt klart på relationer, så det är bättre att du ligger lågt och känner in vad du vill. Relationer kan också ge intryck av att vara något helt annat än vad de verkligen är. Dubbelkolla allt och ta tid att känna in saker och ting. En kärleksrelation kan bli stabilare lite längre fram. Veckans råd: Skapa äkta inre trygghet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Du är inne i en av dina bästa perioder, trots att du kanske upplevt några omskakande överraskningar den senaste tiden som kan ha vänt upp och ner på tillvaron och saker och ting omkring dig. Våga ta chanser och prova på nya möjligheter som kommer till dig. Relationer kan blomstra just nu. Bra period för att omvärdera dina resurser och talanger. Lita på ditt självförtroende och höj ribban ett eller några extra snäpp. Bra vecka för relationer av alla slag, romantik, kärlek och vänskap. Sök kontakt och gå utanför din bekväma zon. Nya upplevelser kommer genom andra personer. Veckans råd: Vidga din värld.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

 

Du kan ha mycket omkring dig just nu och känna dig helt överarbetad. Det är läge att lägga in några lediga dagar på schemat och skjuta upp uppgifter till ett senare datum. Boka av möten och sprid ut ditt arbete över en större tidsperiod. Du kan behöva se över dina egna behov och ta tid för ditt eget välbefinnande. Träna på att sätta gränser och säg nej oftare. Satsa på kvalitetstid istället för kvantitetstid. En kort resa och miljöombyte ligger helt rätt. Du kan hela en kärleksrelation om du är beredd på att släppa taget och inte stanna kvar i ett negativt mönster. Veckans råd: Tänk framstegsandra och positiva tankar.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

 

Venus stannar i ditt tecken några veckor framåt. Perfekt för vänskap, kärlek och romantik. Var öppen för att inleda förbindelser och flirta med omvärlden. Samtidigt ligger Saturnus och lurkar runt hörnet. Om du tänker ge dig in i en kärleksrelation, måste du också vara beredd på att axla ett större ansvar. Nu kommer kärleken, men med krav och måsten. Det kan även gälla andra relationer, som vänskap och jobbrelationer med kollegor. Kärlek och samarbete kommer med en prislapp. Om du är beredd på att lägga på ett extra kol i arbetet, kan det bli mer klirr i kassan och nya inkomstmöjligheter. Veckans råd: Börja smått och tänk stort.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

 

Det är mycket på gång i ditt liv och du kan kämpa på för att hinna med allt. Du kan också ha stora framgångar nu om du har gjort din läxa och inte tagit några genvägar. Kommunikationen med personer omkring dig kan kännas förvirrande emellanåt. Det är som att ni talar olika språk och därför uppstår lätt missförstånd. Ansträng dig att tala klartext och var uppmärksam på detaljer som annars kan ludda till saker och ting. Om du haft hälsoproblem och något behöver läkas är den närmaste tiden bra för det. Du kan få insikter som hjälper dig förstå sambandet mellan dina hälsa och undermedvetna mönster och tankar. Veckans råd: Släpp fram passionen i

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–19 feb

Venus står i ditt vänskapsområde och bjuder in till goda relationer. Spendera mer av din tid på att söka kontakt och utveckla både kärleks- och vänskapsrelationer. Ditt mest komplicerade område just när är din ekonomi. Du kan ha tagit chanser som inte blivit bra eller varit för idealistisk och resultatet kan vara problematiskt. Du måste tänka om och fundera på nya sätt att skapa trygghet, så du inte slösar pengar på onödiga utgifter, eller på något som kanske verkar vara en god gärning, men är mer problem än något positivt. Dra åt svångremmen och skala bort allt överflöd. Den 5:e är en bra dag för kärlek och nya kontakter. Veckans råd: Bli en vinnare.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 20 feb–20 mars

 

Ligg lite lågt i umgänget med andra personer i början på veckan. Starka känslor kan komma till ytan som behöver bearbetas. Samtidigt kan du får många insikter tillsammans med andra. Du kan inse att du egentligen är mer utåtriktad, älskar äventyr och trivs bäst med att vara självständig i dina förhållanden, istället för att känna dig som ett offer som alltid måste vara till lags och serva. Ditt arbete kan leda till uppmärksamhet och du kan få erkännande för ditt goda omdöme. Berömmet kan inspirera dig till att börja gå i en mer framgångsrik riktning. Bra period för att skapa samarbete med personer i högre ställning. Veckans råd: Be om löneförhöjning.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 44 finns att läsa här.
 
Den här veckan är det Skorpionens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Du kan behöva se över dina egna behov och ta tid för ditt eget välbefinnande. Träna på att sätta gränser och säg nej oftare.
 
Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 
Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!