Horoskop

Horoskop för vecka 45 | 7 – 13 november

Horoskop för vecka 45 | 7 – 13 november
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Din planet Mars byter tecken den 9:e och går in i ditt vänskaps och framtidsområde. Bra period för sociala sammanhang och för att engagera dig i grupper med personer som delar dina intressen. Se över dina framtidsplaner och skapa förändringar där det behövs. Du kan känna för att lägga på ett kol och satsa på att nå nya höjder. Samarbete kan fungera bättre, och du tjänar på att lyssna till erfarna personer. Jupiter fortsätter sin resa genom ditt relationsområde, vilket skapar goda förutsättningar för alla slags förhållanden. Ett kärleksförhållande kan bli mer harmoniskt och utvecklas till något framgångsrikt. Du kan bli mer sårbar den 11:e och 12.e. Veckans råd: Släpp taget om allt som inte längre fyller någon viktig funktion.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Venus står i ett läge som gör dig mer inåtvänd under början på veckan. Fundera på om det är något som du vill förändra i ditt liv, och ta hjälp från personer med resurser som kan bidra till en positiv utveckling. På kärleksfronten är justeringar nödvändiga om du vill växa i en relation. Läk kärleks-sår från det förflutna, och släpp negativa känslor som hindrar kärleks-flödet mellan dig och andra. Den 12:e byter Venus tecken och går in i ett mer gynnsamt läge. Resor och utbildning ligger helt rätt då några veckor framåt. Du kan längta efter mer luft under vingarna och känna för att göra något annorlunda. Våga gå utanför dina vardagsramar och prova på något nytt. Veckans råd: Utveckla ekonomiska intressen tillsammans med andra personer om du är öppen för ett samarbete.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

De närmaste veckorna är speciellt viktiga för hur framtiden kommer att gestalta sig i dina närmaste relationer. Jupiter bjuder in till många romantiska möjligheter, men Saturnus ställer krav i relationer som har potential att bli stabila och långvariga. Om du är öppen för att axla ett större ansvar i ett kärleksförhållande, är tiden helt rätt för att satsa 100%. Men du kan också trivas bra med att bara ha skoj och hålla romantiken levande utan krav och måsten. Din naturliga fallenhet för att prata, vara charmig och flirtig räcker om du vill satsa på nöjen, sex och romantik. Du kan få den uppmärksamhet du söker. Samtidigt kan du längta efter mer och känna att du är mogen att fördjupa ett förhållande. Du är redo att ta ansvar och spela enligt reglerna. Men eftersom du är tvilling trots allt, kan du slitas mellan två olika lockande situationer. Veckans råd: Känn in.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Venus går in i ditt relationsområde denna veckan, vilket öppnar upp för harmoni, kärlek och positiva upplevelser tillsammans med andra personer. Speciellt efter den 11:e passar för att satsa mer på gemenskap och närhet. Nära förhållanden kan genomgå en intensiv förvandlingsfas nu. Undvik att falla tillbaka i negativa mönster som stått i vägen för din och er utveckling. Låt gamla mönster brytas ned, så du kan börja bygga nya strukturer som passar bättre in på ditt liv och dina behov. Månen står i sin växande fas denna veckan, vilket passar bra för att utveckla intressen. Våga drömma stort och gå på upptäcktsfärd. Det förflutna kan göra sig påmint under senare delen av veckan. Du kan välja att gå tillbaka till en tidigare relation som betytt mycket för dig. Veckans råd: Upptäck mer!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Om du är singel kan du brottas med tvivel och ifrågasätta om du någonsin kommer att träffa den rätte. Saturnus står i ditt romantiska område och sätter käppar i hjulen för det romantiska flödet. Men Saturnus kan bli din vän om du spelar din kort rätt. Du behöver ta kärleken på allvar och vara öppen för att axla ett större ansvar i kärlekslivet. Då kan du få kontroll på läget och växa på det känslomässiga planet. Investera i din kreativitet och satsa aktivt på att utveckla dina personliga intressen. När du känner att du kan vara dig själv helt och hållet kan du attrahera din tvillingsjäl! Solen står i ditt mest privata område och lyser upp kring familjeangelägenheter. Veckans råd: Lägg in några mysiga hemmakvällar på schemat och låt en bra film bli din terapeut i soffan.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Detta blir en bra vecka för att satsa på privatlivet. Spendera mer tid hemma och förkovra dig i familjen och ditt inre personliga liv. Gör planer och prata mer om viktiga familje-angelägenheter. Venus går in i ditt romantiska och kreativa område den 12:e. Det passar bra för att satsa på mer fritid och nöjen. Ett romantiskt miljöombyte kan förnya inspirationen. Samtidigt står Jupiter och bjuder in till nya inkomstmöjligheter. Det kan löna sig att satsa extra på arbetsmöjligheter som ger positiv utdelning. Kombinera arbete med fritidsaktiviteter den här veckan och satsa speciellt på det som återknyter till personliga intressen. Gemensamma resurser kan skapa stabilare strukturer i hemmet. Veckans råd: Öppna upp för både kärlek och lycka.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Jupiter fortsätter att glänsa i ditt tecken. Du kan skratta dig lycklig över alla möjligheter som kommer och öppnar upp för helt nya erfarenheter som kan hjälpa dig att växa på många olika sätt. Samtidigt kan du känna dig splittrad och inte veta vilket ben du ska stå på. Efter den 10:e går Mars in i ett mer gynnsamt läge och ger dig luft under vingarna att satsa på intressen med större kraft. En bra period för att söka kontakt börjar den 13:e. Perioden är aktiv några veckor framåt. Då får du lättare att prata dig igenom saker och ting, och du blir hörd på ett helt nytt sätt. Lägg fram dina planer och idéer till personer som kan uppskatta ditt klarsynta perspektiv. Satsa på att skapa harmoni hemma efter den 12.e. Veckans råd: Upplev den magiska gnistan.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Du behöver lära dig att lämna jobbet bakom dig när du är hemma. Det lönar sig att skapa bättre balans och välbefinnande i vardagen. Se över dina vardagsstrukturer och förändra det som skapar onödig stress. Ett bra träningsprogram kan bygga upp positiva strukturer som får dig att må bra på lång sikt. Venus går in i ditt syskonområde den 12.e. Passa på och ta kontakt med familjen och spendera tid med syskon, vänner och grannar. Det kan bli mer aktivitet hemma från den 10.e. Men det finns risk för att starka viljor drar åt olika håll. Undvik att gå in i diskussioner som kan leda till konflikter. Ansträng dig att samarbeta även om ni inte delar samma åsikter. Veckans råd: Upprätthåll balansen i relationer.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Merkurius går in i ditt tecken den här veckan. Det gör dig mer pratglad och öppen för dialog och konversationer. Bra period för all slags vänskap. Venus står i ditt ekonomiska område och bjuder in till nya inkomstmöjligheter. Samtidigt finns det risk för att du tar på dig spenderarbyxorna. Unna dig lite lyx och bekvämlighet, men undvik stora impulsköp som kan skapa problem i ekonomin. Du kan känna för att göra ett miljöombyte under senare delen av veckan. Kombinera en kort resa med studier eller gruppaktiviteter som inspirerar. Ny information och kunskap kan kännas meningsfullt och utvecklande. Veckans råd: Finn vägen till kärleksfulla relationer.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Mars lämnar ditt tecken denna veckan. Det kan dra ner på tempot och ge utrymme för mer lugn och ro. Istället för du sällskap av Venus, vilket bidrar till en förnyad känsla av inre harmoni och glädje. Sök dig till goda vänner och fyll din omvärld med romantik, kärlek och harmoni. Med Venus i ditt tecken kan kärleken knacka på din dörr. Var öppen för att mingla i sociala sammanhang. Jupiter kommer med goda nyheter i karriären. Vänd uppmärksamheten mot din yrkesidentitet och jobba för att etablera dig i en ny mer framgångsrik position. Det finns risk för att du vill alldeles för mycket. Håll en bra balans och gör en verklighetskoll då och då. Veckans råd: Finn meningen i din tillvaro.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–19 feb

Mars går in i ditt tecken denna veckan. Det ger extra kraft och energi. Lägg på ett extra kol och höj ribban i karriären. Du får också starkare sexdrift och kan känna för att erövra någon som lockar. Jupiter hjälper till att skapa gynnsamma omständigheter vad gäller sociala sammanhang. Nu kan du få bättre utdelning för det arbete du lägger ner. Satsa på att skapa en bättre ställning, högre lön eller ta chansen att resa och utvecklas genom arbetet. Undvik att splittra dig på för många saker som du ändå aldrig kommer att avsluta. Gör en sak i taget och avsluta den innan du börjar på nästa. Nu är det organiserat arbete som gäller om du vill nå ända fram. Veckans råd: Undvik genvägar.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 20 feb–20 mars

Venus går in i ditt vänskapsområde denna veckan. Passa på och ha skoj med personer som du tycker om och som tycker om dig. Satsa på att bygga upp ditt självförtroende och ta fram dina bästa sidor. Solen står i det område som gynnar resor och studier. Vidga vyerna med annorlunda erfarenheter. Du kan dra fördel av personer som du delar gemensamma resurser med. Sök dig till dem som har något att lära dig. Du kan fördjupa din kunskap och få nya insikter. Ta resten av året till att fundera på vart du vill landa i karriären. Du behöver syna dina behov och önskningar i sömmarna och komma fram till hur du vill att framtiden ska se ut. Din intuition är utvecklad och speciellt stark nu. Våga lita på din inre röst. Kärlek kommer genom vänner. Veckans råd: Hjärtevärmande möten.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 45 finns att läsa här.

Den här veckan är det Skorpinionens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Se över dina vardagsstrukturer och förändra det som skapar onödig stress. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.

Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!