Horoskop

Horoskop för vecka 46 | 14 – 20 november

Horoskop för vecka 46  | 14 – 20 november
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Din planet Mars har nu gått in i ditt vänskaps och framtidsområde. Nu är en bra tid för att lägga mer energi på att utveckla framtidsplaner och definiera nya mål och drömmar. Rensa bort alla planer som inte längre känns relevanta, och ge mer utrymme för tillväxt och möjligheter. Samarbete och grupparbete passar nu. Du kan åstadkomma betydligt mer tillsammans med andra om du är öppen att jobba för gemensamma mål. Du kanske måste lägga egot på hyllan och tänka mer på vad som gynnar gruppen och inte bara vad som är bäst för dig. Engagera dig i fysiska aktiviteter tillsammans med vänner, t.ex. sport. Venus står i ditt karriärs område, vilket bådar gott för goda relationer. Du kan få bättre anseende och uppmärksamhet för dina goda kvaliteter. Kärlek kan komma genom arbete och kontakt med personer i högre ställning. Veckans råd: Starkare tillsammans.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

 

Din planet Venus står nu i Stenbockens tecken, vilket är en bra placering för dig. Nu passar det att resa ut i världen och se nya perspektiv. Gå utanför din bekväma zon och upplev något nytt. Studier och fördjupning i ämnen som du vill utveckla ligger också helt rätt. Veckan avslutas med en kontakt till Neptunus som kan locka fram romantikern inom dig. Du kan längta efter den perfekta partners och även träffa någon som kan verka motsvara dina ideal. Men risken är ganska stor att du väver in en massa illusioner och inte ser verkligheten som den är. Samtidigt kan du mycket väl uppleva andliga övertoner i relationer som skapar speciell närhet och även en viss mystik. Du får lättare att förverkliga dina drömmar från den 20:e. Veckans råd: Dela djupa upplevelser.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

 

Merkurius står i ditt relationsområde hela veckan. Det passar bra för alla slags kommunikation och för att göra överenskommelser i relationer. Passa på och klargör saker och ting med personer som står dig nära och fördjupa relationer genom att prata mer. Om du söker goda råd och specialisthjälp är tiden helt rätt. Du kan få ut mycket av att höra vad andra tycker och tänker. Nu är också en bra tid för att lösa problem. Du kan få extra energi senare i veckan. Den 20:e passar speciellt bra för att söka kontakt med personer i omvärlden och för att göra något roligt tillsammans med en vän. Kärlek och romantik kommer lätt till dig nu, men inte utan ett ökat ansvar. Veckans råd: Definiera vad du söker i en partner.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

 

Veckan böjar med en fullmåne i ditt vänskaps område. Det kan skapa magiska upplevelser mellan dig och andra personer. Satsa på en fullmåne meditation tillsammans med personer som är inne på samma linje som du. Bra period för att fylla på med energi och ny inspiration. Du kan längta bort till fjärran land och söka nya upplevelser bortom det vardagliga. Våga prova på något nytt och gå utanför dina vardagsrutiner. Jupiter står i ditt mest personliga område och hjälper till att skapa harmoni omkring dig. Kom i kontakt med dig själv och spendera mer tid med familjen och personer som du står nära. Månen står i ditt tecken den 17:e och 18:e, vilket gör dig mer sårbar, men samtidigt mer mottaglig för att känna in vad som pågår i ditt inre. Veckans råd: Förnya något.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

 

Solen lyser upp ditt mest privata område, samtidigt som Månen lyser upp ditt karriärsområde under fullmånedagarna denna veckan. Du kan stå med ett ben i familjeangelägenheter och ett annat i karriären, vilket innebär att du kan dras åt olika håll. Vill du lägga din energi hemma, eller vill du satsa mer tid på din yrkesroll? Eller kanske båda? Saker och ting faller på plats senare i veckan. Du kan få klarhet kring problem som berör privatlivet. Venus står i ditt hälso- och arbetsområde några veckor framåt. Det bådar gott för ett positivt samarbete med kollegor. Du kan skapa både kärlek och harmoni omkring dig i vardagen nu. Satsa på ett stressfritt schema som skapar glädje kring arbete och befrämjar aktiviteter för välbefinnandet. Veckans råd: Följ ditt hjärta.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

 

Din planet Merkurius står i ditt mest privata område. Du kan trivas med att spendera pratglada stunder med familjen och dina närmaste vänner. Mars står i ditt arbetsområde och ger mer energi och självhävdelsekraft. Satsa på praktiska planer som du lätt kan förverkliga. Du och en kollega kan ha olika uppfattningar om något som kan leda till osämja eller konflikt. Var öppen för att prata problem och tänk samarbete även om det kan vara lättare att göra saker och ting själv. Venus står i ditt nöjesområde hela veckan. Perfekt för att lägga in några mysiga hemmakvällar och utekvällar på schemat. Romantik kan uppstå mellan dig och en vän. Veckans råd: Varva arbete med fler nöjen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

 

Du befinner dig i en utvecklingsfas som innebär att du kan vilja göra stora förändringar i ditt privatliv som även kan påverka familjen och ditt mest personliga inre liv. Passa på och utveckla möjligheter som hjälper dig att utveckla dina intressen och som leder till positiv utveckling. Denna veckan kommer harmoni och glädje som gör det lättare att balansera motpolerna i ditt liv. Det är en bra period för allt slags mentalt arbete. Du är mer uppmärksam än vanligt och kan använda din klarsynthet till att fatta bra och viktiga beslut. Men ligg lågt den 18:e, då risken är stor för missförstånd och vimsiga beslut som du kan ångra senare. Bra period för att skapa harmoni hemma. Veckans råd: Skapa positiv förändring i ditt liv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

 

Fullmånen lyser upp ditt relationsområde i början på veckan. Du kan få insikter om personer som du står nära. Samtidigt handlar det mycket om dig själv nu. Du kan jobba som aldrig förr, för att hinna med allting i ditt liv och du kan ha en hel del framgång i karriären. Det kan löna sig att göra justeringar i schemat som ger mer tid över till ditt personliga välbefinnande. Unna dig något extra denna veckan och satsa på aktiviteter som får dig att må bra. Ligg lågt med investeringar och slösa lagom. Det är en bra period att strukturera din ekonomi och få lite mer ordning på torpet. En attraktiv person kan dyka upp och locka iväg dig på ett kärleksäventyr. Veckans råd: Bra processer ger framgång.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

 

Merkurius och Saturnus befinner sig i ditt stjärntecken nu. Det kan skapa klarhet som hjälper dig att fatta bra och kloka beslut. Tänk praktiskt och långsiktigt. Venus står i ditt ekonomiska område, vilket kan vara både bra och dåligt. Bra för att du kan attrahera inkomstkällor, vackra värdefulla saker och inflytelserika personer med resurser. Dåligt för att du kan vara mer slösaktig än vanligt, vilket i sin tur kan påverka balansen i din ekonomi. Passa på och gör ekonomiska förhandlingar. Det kan visa sig speciellt lönsamt. Ta initiativ till att samla mer information kring ämnen som intresserar dig. Sök information och utveckla kunskap! Satsa på en romantisk afton den 16:e. Veckans råd: Investera i både dig själv och i vackra föremål.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

 

Veckan börjar med en fullmåne som lyser upp ditt romantiska område. Du kan bli speciellt mottaglig för flirt och nya kärleksupplevelser. Någon kan göra intryck på dig som får hjärtat att klappa lite fortare. Din ekonomi kan hamna i centrum och bli viktigare för dig att hålla koll på. Du kan kämpa lite extra för att skapa mer klirr i kassan och vilja öka inkomsterna för att stärka känslan av trygghet och frihet på samma gång. Den 17:e och 18:e blir dagar för närhet och positiva förändringar i relationer. Ta tillfällen som dyker upp i karriären. Veckans råd: Ge din kärlek ny glöd.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–19 feb

 

Mars fortsätter att gå igenom ditt tecken denna veckan. Du kan känna dig speciellt inspirerad och vilja ge järnet för att satsa extra på att nå dina mål. Gemenskap och samarbete ligger samtidigt helt rätt om du kan hålla styr på egot och inte vilja ta över och kontrollera allting. Konstruktiv planering kan ske i början på veckan som kan ligga till grund för en positiv utveckling. Det finns dock risk för högtflygande planer som inte är grundade i verkligheten. Stå med båda fötterna på jorden och tänk igenom detaljerna innan du kastar dig in i något nytt. Om du söker äventyr och nya upplevelser kan ett miljöombyte vara rätta medicinen. Veckans råd: Släpp loss och tänj lagom på gränserna.

https://metromode.se/files/2016/05/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 20 feb–20 mars

 

Din planet Neptunus ändrar riktning denna veckan, vilket passar bra för att ändra perspektiv från ett mer inåtvänt till ett mer utåtriktat. Du kan ha spenderat en hel del tid på dina inre drömmar, men inte kommit till skott och satt dem i verket. Nu blir det lättare att förverkliga det du drömmer om och lättare att sätta planer i praktisk handling. Venus står i ditt vänskapsområde några veckor framåt. Passa på och sök dig till goda vänner och gruppgemenskap. Aktiviteter med något konstnärligt eller andligt innehåll passar utmärkt nu och kan förnya inspirationen. Vila lite extra denna veckan och återhämta krafterna. Veckans råd: Ha ett varmt och nyfiket utbyte med omvärlden.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 46 finns att läsa här.

Den här veckan är det Skorpinionens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Det kan löna sig att göra justeringar i schemat som ger mer tid över till ditt personliga välbefinnande. Unna dig något extra denna veckan och satsa på aktiviteter som får dig att må bra. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
 
Av: Katarina Campagnola
Foto: Unsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!