Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 5 | 1 feb – 7 feb

Horoskop för vecka 5 | 1 feb – 7 feb
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen | 21 jan – 18 feb

Solen går i spänningsaspekt till Mars denna veckan. Konstellationen är exakt den 7:e. Det kan ge mycket extra energi och handlingskraft, men också stark ego drive. Du och din chef kan ha olika åsikter och vilja uppnå olika mål. Problem kan även uppstå i andra relationer. Undvik konfrontation, det leder lätt till konflikter och separation. Om du måste klippa banden till något, passar nymånen den 8:e perfekt för nystart i områden som stärker din identitet och intressen. Ett nytt förhållande kan formas som hjälper dig att skapa bättre balans mellan det gamla och det nya.

Veckans råd: Rikta din energi på konstruktiva projekt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna | 19 feb – 20 mars

Det kan kännas som att personer i din omgivning arbetar emot dig och dina intressen. Men låt dig inte påverkas av det. Du kan vara extra känslig och läsa in mer i situationer än vad som verkligen är på gång. Rikta uppmärksamheten på din andliga utveckling, konstnärliga intressen och på personer som behöver din hjälp. Just nu kan osjälviskt arbete med betoning på empati passa bättre in på omständigheterna. Om du känner för att dra dig undan och spendera tid i ensamhet kan meditation och självrannsakan hjälpa dig att finna känslomässig stillhet och inre balans.

Veckans råd: Finn harmoni och glädje inombords.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren | 21 mars – 20 april

Den här veckan handlar mycket om relationer. Fokusera på vänner och grupper du delar gemensamma intressen med. Du kan lära mycket om dig själv genom umgänget med andra personer och få insikter om både deras och dina behov. Även om du gillar att jobba självständigt, blir det bättre med samarbete nu. Fördelar kan komma genom relationer på jobbet. En kärleksrelation kan utvecklas med någon som är äldre eller har mer erfarenhet än du. Under helgen kan du förvänta dig det oväntade i kärlekslivet. Stark passion kan vända upp och ner på tillvaron.

Veckans råd: Vinn kärlek genom att visa kärlek.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen | 21 april – 21 maj

Om du har planer på att resa utomlands, står din planet Venus helt rätt i det område som gynnar utlandskontakter. Våga gå utanför din bekväma zon och prova på nya erfarenheter. Studier och vidareutveckling kring karriärintressen är också gynnsamt nu. Satsa på att vidga horisonten. Ligg lågt i dina relationer. Solen går i en spänningsaspekt till Mars under helgen som kan skapa konflikter och även separation om det vill sig illa. Du kan upprätthålla en bra balans om du tänker på vad du säger och riktar din energi på ett målmedvetet sätt.

Veckans råd: Lägg in 5 till 10 minuters meditation dagligen på schemat, så blir det lättare att hålla huvudet kallt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna | 22 maj – 21 juni

Din planet Merkurius är på väg att forma en gynnsam konstellation med Jupiter i slutet på veckan. Det är en perfekt tid för att göra praktiska framtidsplaner så länge du står med båda fötterna på jorden. Sätt dig ner och fundera på hur du vill att ditt liv ska se ut om ett halvår eller år. Planera några praktiska steg för att ta dig dit. All form av kommunikation kan bli bättre nu. Ägna dig åt mentalt arbete och dela kreativa idéer med dina kollegor. Läget är också rätt för alla slags affärer och för att skriva kontrakt. Jupiter kan ge dig en känsla av optimism, vilket öppnar upp för positiva möjligheter.

Veckans råd: Våga mer, Vinn mer.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan | 22 juni – 23 juli

Månen är på avtagande och går mot nymåne den 8:e. Till dess kan det löna sig att göra avslut och förbereda inför en nystart. Den 2:a och 3:e bör du ta hand om hälsan. Ditt immunsystem kan bli försvagat och göra dig extra känslig för en förkylning eller något annat som kan påverka ditt välbefinnande. Under helgen kan det ske mycket i dina relationer. Du kan känna för att skapa närhet i dina närmaste förhållanden, men något oväntat kan ske som sätter kärleken på prov. Om du kan tänka ”vad kan jag lära mig av detta”, mår du bättre i längden.

Veckans råd: Ha en öppen dialog och prata om allt!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet | 24 juli – 23 aug

Under den här tiden på året, lyser alltid Solen upp ditt relationsområde. Nu är en bra tid för att knyta nya kontakter och för att inleda samarbete som kan utvecklas till något positivt. Om du har ett förhållande, kan du lära mycket dina egna och din partners behov. Syna relationen i sömmarna och svara ärligt på om du är nöjd med ditt liv. Om du svarar nej på den frågan, är läget rätt för att göra positiva justeringar som kan ge mer glädje på lång sikt. Sök dig till mogna och erfarna personer som kan ge goda råd och stödja dig i områden du känner dig svag i.

Veckans råd: Finn vägen till ett kreativt liv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun | 23 aug – 23 sep

Du kan lämna en jobbig period bakom dig och se fram emot nya möjligheter. Spendera tid på problem som står i vägen för din framgång och finn praktiska lösningar. Samarbete med kollegor kan fungera bättre nu om du inte ger dig in i diskussioner. Ditt nervsystem blir känsligare dagarna kring den 6:e och 7:e. Det finns risk att du får så mycket att göra att du överanstränger dig. Lägg in ledig tid på schemat, träna lagom och ta långa sköna promenader. Sköt om dig och låt saker och ting falla på plats när tiden är mogen. Ny energi och nya perspektiv kommer när du varvar ner i vardagen.

Veckans råd: Finn din inre balans.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen | 24 sept – 23 okt

Undvik impulsköp, ekonomiska spekulationer och investeringar den här veckan. Det kan kosta mer än det smakar. Samtidigt kan det löna sig att lägga pengar och energi på att utforma ditt hem som du vill ha det. Gå till botten med dina behov och vad du kan göra för att skapa en bekväm och harmonisk miljö. Venus står i ditt mest personliga område några veckor till. Passa på och spendera kvalitetstid med familjen. Under den här perioden på året bör du ägna mer tid åt kreativa intressen, barn, nöjen och allt som skänker glädje åt hjärtat.

Veckans råd: Skratta och le oftare.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen | 24 okt – 22 nov

Den här veckan behöver du vara medveten om hur ditt agerande påverkar din omvärld. Du kan ha en hög energi nivå, vara uppe i dig själv och missa att vara lyhörd för andras behov. Dra ner på tempot och lyssna in. Familjen kan vilja ha mer av din uppmärksamhet, men du kan uppleva att krav från andra står i vägen för dina intressen. Skapa en bättre balans mellan ditt sociala liv, familjeliv och privatliv. Finn positivt utlopp för din energi. Engagera dig i aktiviteter som involverar hård fysisk träning.

Veckans råd: Nyckeln till framgång är en återkommande rutin för struktur och ordning.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten | 23 nov – 22 dec

Var uppmärksam på hur du kommunicerar med din omvärld denna veckan. Det finns risk för att du faller in i omedvetna mönster som kan ställa till problem. Klargör både för dig själv och andra personer var du står, tycker och tänker. Nya kontakter kan inspirera och skapa tillfällen för personlig utveckling. Var öppen för att lära nytt och utveckla nya intressen. Tiden är mogen för att göra kreativa justeringar. Ditt behov av frihet kan bli starkare och en längtan efter självständighet växa fram som driver fram förändringar. Du behöver känna att du kan vara dig själv helt och hållet i allting du gör.

Veckans råd: Bra processer ger framgång.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken | 23 dec – 20 jan

Kärleksplaneten Venus står i ditt tecken och kommer under veckan att bilda en harmonisk aspekt till passionsladdade Mars. Det är perfekt för romantik och för att knyta nya vänskapsrelationer. Eftersom Pluto är involverad i konstellationen kan det uppstå starka känslor som det slår gnistor om. Förbered dig på en berg och dalbana! Satsa på att skapa en bra balans mellan ditt självhävdelsebehov och upprätthållandet av goda relationer. Du kan få uppmärksamhet och uppskattning för det du gör om du har rätt inställning och attityd. Sök dig till vänner och grupper du delar gemensamma intressen med och tänk samarbete.

Veckans råd: Umgås med människor som du tycker om.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 5 finns att läsa här.
Den här veckan är det Vattumannens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!