Horoskop

Horoskop för vecka 6 | 8 feb – 14 feb

Horoskop för vecka 6 | 8 feb – 14 feb
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Denna tid varje år står nymånen i ditt stjärntecken. En bra tid att förnya din motivation och se över dina planer inför det nya året. Tydliga mål hjälper dig att känna inspiration för det du gör. Mars befinner sig i ditt karriärsområde några veckor till. Du kan sträva som aldrig förr att komma framåt i din karriär. Din framåtanda kan dock röra upp känslor hos personer i överordnad ställning, om du kör på utan att ta hänsyn till andras önskningar och behov. Försök att vara finkänslig, så kan du undvika att trampa kollegor på tårna. Samtidigt kan din drivkraft och entusiasm göra att du åstadkommer mycket på kort tid.
Veckans råd: Glöm inte att belöna dig själv med något som gör dig riktigt glad.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Passa på att engagera dig i sociala aktiviteter med goda vänner den här veckan. Inom kort kan du känna för att dra dig inåt och vilja reflektera över vad som pågår i ditt inre landskap. Din naturliga empati kan komma till stor hjälp för personer i din närhet som behöver stöd och uppmuntran. Du kan också växa i umgänget med andra personer och lära mer om dig själv. Samarbete kan leda till framgång. Låt inte motgångar och tidigare misslyckanden stå i vägen för dina drömmar. Bli sporrad av motgångar och ta nya tag! Månen står i harmonisk aspekt till ditt vänskapshus på alla hjärtans dag. Stärk banden till vänner, nära och kära.
Veckans råd: Stärk viljan till utveckling.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Veckan börjar med nymånen i ditt framtidsområde. Passa på och se över dina framtidsplaner inför det närmaste året. Gör justeringar och släpp drömmar som inte går att förverkliga. Venus går i harmonisk aspekt till Jupiter i ditt karriärsområde, det är perfekt för samarbete och för att lösa problem med kollegor. Lämna konflikter bakom dig och se fram emot en vecka fylld av vänskap, kärlek och harmoni. Tala klartext med din chef. Romantik mellan dig och en kollega kan uppstå, vilket kan pigga upp vilken arbetsdag som helst.
Veckans råd: Behåll och utveckla den magiska gnistan. Bana vägen till ett kreativt liv.

 

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Sök dig till konstnärlig och andlig verksamhet den här veckan. Det kan ge nya erfarenheter som ger inspiration och djupa insikter. Se teater, film och gå på konserter. Lägg in meditation på schemat och kom i kontakt med ditt inre. Din kreativitet är nyckeln till din gränslösa förmåga att forma din egen verklighet. Använd den på ett praktiskt sätt för att nå dina mål. Samtidigt ligger resor och vidareutbildning helt rätt nu. En kurs som fördjupar intressen kan bli en språngbräda till förverkligandet av dina drömmar. Våga anta nya utmaningar! Se problem och utmaningar som nya sätt att växa.

Veckans råd: Påminn dig om allt du tidigare har lyckats med.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Du kan känna dig osäker inför framtiden och inte veta vilken väg du ska fortsätta att gå på. Det kan kännas som att du behöver svar på många frågor, utan att veta vem du kan vända dig till. Låt inte tvivel och känslor från tidigare misslyckanden slå rot. Neptunus går igenom ditt karriärområde och löser upp gamla strukturer. Under en period kan du känna dig rotlös och ha svårt för att se hur framtiden kommer att formas kring ditt yrkesliv. Det bästa du kan göra nu är att öppna dig för nya alternativ. Välj det som känns rätt i hjärtat. Låt ditt behov av intellektuell stimulans bli din vägvisare. Nymånen sker i ditt utbildningsområde. Bra för nystart kring studier.
Veckans råd: Våga sök nya vägar.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Nymånen i ditt åttonde hus är perfekt för att hämta ny kraft och stå i din egen makt. Bli medveten om din motivation, inre styrka, kreativitet och potential. Nu har du möjlighet att lära känna dig själv på ett nytt och djupare sätt. Det gäller även i dina relationer. Våga gå in på områden som fördjupar närheten och skapar mer intimitet. Det är också en bra tid för att organisera kring din ekonomi. Gör en praktisk, långsiktig ekonomisk plan som håller hela vägen. Fördelar kan komma genom personer med resurser.
Veckans råd: Satsa på att styra din utveckling mot positiva upplevelser och känslor av meningsfullhet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Ta nya initiativ som befrämjar ditt välbefinnande den här veckan. Venus står i ditt sjätte hus, vilket passar bra för att ge din hälsa mer uppmärksamhet och för att utveckla goda relationer till kollegor. Satsa på sociala aktiviteter som befrämjar ditt arbete och relationerna på jobbet. Det är bättre att spendera tid på jobbrelaterade områden nu, än på nöjen och fritidsintressen. Skapa harmoni i din arbetsmiljö och gör jobbet roligare. Nya positiva vardagsrutiner hjälper dig till bättre balans. Nymånen i ditt sjunde hus kan öppna upp för nya relationer som i sin tur kan ge nya inkomstmöjligheter.
Veckans råd: Samarbete för framgång.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Kärleksplaneten Venus står i ditt romantiska område hela veckan. Passa på att uppdatera ditt kärleksliv! Umgås med människor som du tycker om och som tycker om dig. Öppna dig för nya bekantskaper. Romantiken kan flöda om du vågar öppna dörren till ditt inre. Den 13:e byter din planet Merkurius stjärntecken från Stenbocken till Vattumannen. Du kan bli mer kreativ och öppen för nya idéer i ditt arbete. Tänk utanför boxen och våga utmana mönster och stela rutiner som står i vägen för din utveckling och framgång. Nu är en bra period för att starta nya projekt och företaganden.
Veckans råd: Låt dina resurser blomma.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Räkna med ett positivt flöde den här veckan. Du får mer tid över till att hitta lugnet längst inne i dig själv. Det blir också mer fokus på familjeangelägenheter. Spendera kvalitetstid med dina nära och kära. Nymånen i ditt kärleksområde passar bra för att ändra riktning i en kärleksrelation och göra den mer levande. Gör något extra för din älskling på alla hjärtans dag! Lägg energi på att skapa nya positiva ekonomiska strukturer. Om du har planer på att köpa hus eller ändra ditt boende på annat sätt kan det visa sig bli lönsamt. Våga ta en liten risk.
Veckans råd: Ta ansvar för din egen lycka.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Solen står i ditt mest personliga område. Du kan trivas bäst med att spendera tid hemma i lugn och ro. Skapa harmoni omkring dig, organisera dina saker och få ordning. En hemtrevlig atmosfär är inbjudande för familj och vänner. Mars stannar i ditt tecken några veckor till. Det ger extra energi och styrka. Satsa på aktiviteter som ger hälsa och välbefinnande. Du kan få mycket gjort om du använder din tid på ett smart sätt. Den 14:e går Månen i harmonisk aspekt till Venus i dina relationsområden. En alla hjärtans dag fest med dina nära och kära blir helt perfekt!
Veckans råd: Ha modet att utveckla och experimentera med din egen potential och talanger.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Du kämpar med Saturnus i ditt hälsoområde. Tungt ansvar, krav och plikter kan sätta press på hälsan. Bra rutiner är extra viktigt nu. Samtidigt kan denna veckan bli din mest framgångsrika den här månaden om du är öppen för att göra justeringar som passar bättre in på din livssituation. Du kan få uppmärksamhet för kreativa idéer, och tiden är rätt för att så nya frön. Du kan dock längta efter att dra dig undan och spendera tid i ensamhet. Mars står i ditt mest introspektiva område, vilket skapar känslor av längtan efter avskildhet. Ta vara på den 13:e som blir en bra dag för nya initiativ. Framgången kan knacka på din dörr.
Veckans råd: Finn balansen mellan ditt sociala liv och privatlivet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Ta tillvara på några positiva veckor framåt. Venus strålar i ditt första hus, vilket ger många fördelar i dina relationer till omvärlden. Du uppskattas för ditt trevliga yttre och kan dra till dig många beundrare nu. Satsa på att förnya och förbättra ditt yttre. Klipp en ny frisyr, köp något nytt till garderoben. Sök dig till grupper du delar gemensamma intressen med. Du kan knyta nya kontakter som kan visa sig bli framgångsrika möjligheter längre fram. Nymånen i ditt ekonomiska område kan komma med inkomstmöjligheter.
Veckans råd: Var lyhörd för tillfällen som kan dyka upp var som helst, när som helst.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 6 finns att läsa här.
Den här veckan är det Vattumannens stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!