Horoskop

Horoskop för vecka 7 | 15 feb – 21 feb

Horoskop för vecka 7 | 15 feb – 21 feb
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Venus går in i ditt tecken den 17:e. Du blir extra varm och tillmötesgående, vilket i sin tur gör dig populär och omtyckt. Satsa mer tid på ditt sociala aktiviteter. Nu blir det roligare att umgås med vänner, och möjligheter kommer genom nya möten och kontakter. Du befinner dig i en process av förändring när det gäller ekonomi och värderingar. Tidigare ekonomiska strukturer kan lösas upp och du kan uppleva att pengarna rinner mellan fingrarna. Ta bara genomtänkta risker och var konservativ med utgifter. Den 18:e och 19:e bör du vara mer uppmärksam på hälsan. Koppla av från vardagsstressen och lägg in nya sunda vanor på schemat.

Veckans råd: Öppna dig för kärlek och lycka i livet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Solen går in i ditt tecken den 19:e. Det förnyar din energi och öppnar upp för nya positiva möjligheter kring din personliga utveckling. Du kan få uppmärksamhet för den du är och för dina kreativa talanger. Lägg mer energi på att utveckla och nå dina mål. Dagarna innan dess kan du känna för att dra dig undan och vara för dig själv. Hämta kraft från ditt inre genom meditation och andra stillsamma aktiviteter. Våga stå på dig i karriären från den 20:e. Du har en tendens att nedvärdera dig själv och tycka att du inte duger. Dina kollegor och din chef är dock helt medvetna om din kompetens. Du behöver stärka självkänslan och tro mer på dig själv.

Veckans råd: Du blir det du tänker. Du skapar ditt liv först i tanken. Tänk positivt och uppmärksamma det du tycker om hos dig själv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Engagera dig i sociala evenemang och spendera tid med vänner i början på veckan. Både Merkurius och Venus stannar i ditt vänskapsområde flera veckor framåt, vilket bådar gott för goda kontakter och samarbete. Det passar också bra att fundera över dina närmaste planer och framtidsmål. Gör justeringar som hjälper dig att förverkliga dina drömmar på ett praktiskt sätt. Från den 19:e kan du känna för att dra dig tillbaka och reflektera över de senaste veckornas händelser. Se till att må så bra som möjligt. Meditera, slappa och bara njut!

Veckans råd: Upptäck nya sätt att nå dina mål på.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Både Merkurius och Venus står i ditt mest offentliga område. Din karriär kan gå på räls och samarbetet med kollegor fungera extra bra nu. Lägg fram idéer och förslag till chefen. Chansen är stor att han eller hon uppmärksammar din talang. Du har möjlighet att uppgradera ditt professionella rykte. Kommunicera med självförtroende, känn inte att du behöver rättfärdiga och försvara, utan att du delar med dig och förklarar din syn på saken. Månen går in i ditt mest personliga område den 18:e och 19:e. Spendera kvalitetstid med familjen och koppla av tillsammans.

Veckans råd: Ta makten över ditt anseende.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Planera färre aktiviteter och rensa i almanackan. Oväntade förändringar kring karriären kommer att kräva din totala uppmärksamhet, och kan ge en massa extra jobb. Våga ge upp dina tvivel och ha tillit, så kommer allting att ordna sig på bästa sätt. Med en sådan inställning blir det lättare att vara öppen för det som sker här och nu. Din planet Merkurius befinner sig i en stark position flera veckor framåt, vilket bådar gott för framgång och positiv utveckling. Goda resultat kan komma genom kontakt med utlandet eller genom personer med en annorlunda bakgrund.

Veckans råd: Älska dig själv för den du är och inte för den du borde vara.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Du kan tvivla på dig själv och tänka att andra personer är mer kompetenta än du. Förmodligen är det tvärtom, men tills du inser det själv, kan du hålla tillbaka dina talanger och vara mer fokuserad på att serva och vara andra till hjälp för att få deras erkännande. Det är inte värt att offra din egen framtid för andra personer. Nu är en bra tid att gå till botten med problem och finna praktiska lösningar. Solen går in i ditt nionde område den 19:e. Det passar för att söka djupare innehåll och mening i det du gör. Personlig framgång leder till bättre självkänsla!

Veckans råd: Där du finner din egen passion, där finner du din livsuppgift.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Merkurius får sällskap av Venus i ditt relationsområde från den 17:e. Du har turen på din sida och kan uppleva framgång i förhållanden till personer som står dig nära. Passa på och uppgradera viktiga förhållanden och ditt kärleksliv! Din klarsynthet och förmåga att kommunicera imponerar på andra och ger dig fördelar i alla slags relationer. Månen går igenom ditt tecken från den 19:e till 21:a. Du kan bli extra sårbar, lynnig och reagera starkt på intryck från din omvärld. Fokusera på dina egna och andras behov.

Veckans råd: Omge dig med människor som du tycker om och som tycker om dig.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Sluta att oroa dig för saker och ting som kanske inte alls kommer att ske. Försök att se möjligheter i utmaningar och problem. Om du lever i nuet blir det lättare att ta saker och ting som de kommer. Nu är en bra period för att stressa av och göra saker som ger glädje i hjärtat. Venus gynnar också dina arbetsrelationer och gott samarbete. Men se upp med att vara överdrivet följsam. Då kan du lätt överkörd och utnyttjad. Satsa på att skapa goda hälsorutiner. Säg farväl till dåliga vanor och välkomna förändringar som medför välbefinnande och en positivare livsstil.

Veckans råd: Sluta grubbla och släpp taget om tankeflödet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Du har flera kreativa veckor att se fram emot. Den 17:e går Venus in i ditt kärlekshus och öppnar dörren till romantik, sex och nöjen. Spendera mer tid på fritidsaktiviteter och utveckla intressen för personligt självförverkligande. Sätt på charmen och ta initiativ till en romantisk afton på tu man hand. Samtidigt kan fler arbetsuppgifter komma efter den 19:e. Gör en praktisk plan och investera tid på jobbet. Du får räkna med att det kan ta tid och hårt arbete för att komma dit du vill. Se ditt hårda slit som en investering inför framtiden.

Veckans råd: Uppmärksamhet på detaljer kan löna sig i längden.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Trots att du känner dig mer avslappnad blir det inte mycket tid över till fritid. Mars härjar fortfarande i ditt personliga område och kan driva saker och ting till sin spets. Undvik konfrontationer och justera saker och ting på ett smidigare sätt. Solen går in i ditt mest kreativa område den 19:e. Det är perfekt för att utveckla personliga intressen och talanger. Lägg tid på aktiviteter som utvecklar ditt personliga självförverkligande. Du kan känna att du kan vara dig själv helt och hållet, vilket gör dig mer öppen och glad. Nu har du tur i kärlek och känna dig helt trygg med att ta initiativ till ny kontakt.

Veckans råd: Njut av inre harmoni.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Saturnus förmedlar en stabiliserande inverkan på ditt liv. Nu blir det lättare att skapa en bra balans mellan arbete och privatliv. Det kan också bli lättare att tillgodose dina inre behov. Du har goda förutsättningar till lysande framgång i karriären, men kan samtidigt känna att du tagit på dig för mycket ansvar. Det krävs en ordentlig kraftansträngning för att ro det hela i land. Ditt hårda slit kan dock ge god avkastning och stor ekonomisk vinst lite längre fram. Merkurius och Venus ger klarhet, större inflytande i relationer och skapar möjligheter till positiv kommunikation.

Veckans råd: Fundera över framtiden, vad du vill och hur du lättast kan uppnå dina mål.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Börja veckan med att fokusera på din karriär. Söker du nytt arbete är läget rätt för att skicka ansökningar och din resumé. Satsa på att finna rätt jobb. Sök drömjobbet! Lägg fram idéer och förslag som kan bringa nya inkomstmöjligheter. Venus går igenom ditt ekonomiska område. Köp något som ger glädje till hjärtat. Den 18:e och 19:e går Månen igenom ditt relationsområde. Det kan bli svårt att vara objektiv i relationer, men samtidigt bra för att vara inkännande. Du kan dock lätt bli känslomässigt involverad i situationer. Undvik att fatta beslut på känslomässiga grunder. Dra fördel av att du är extra mottaglig och har förmågan till empati och större närhet.

Veckans råd: Kärleksfulla relationer.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 7 finns att läsa här.
Den här veckan är det Vattumannens stjärntecken och Fiskarnas stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!