Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskop för vecka 8 | 22 feb – 28 feb

Horoskop för vecka 8 | 22 feb – 28 feb
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Solen har nu börjar sin resa genom ditt tecken och stannar där flera veckor framåt. Ladda upp batterierna och kom i form inför våren. Nu bör du vända kosan mot ditt eget liv och intressen. Din medkänsla gör dig till en bra medmänniska, men du har svårt för att sätta gränser och kan lätt bli utnyttjad av andra personer. Denna tendens kommer att testas denna veckan, speciellt under helgen. Var snäll och förlåtande mot dig själv. Se upp med att bli ett offer så du inte förlorar dig själv i att tycka synd om andra. Tänk balans och måttlighet i allt. Det gäller även alkohol. Din längtan att fly verkligheten kan växa sig starkare. Satsa på ditt andliga liv, gå inåt, meditera och finn ditt inre center.

Veckans råd: Använd inte andra människors måttstock när du söker meningen i ditt eget liv.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Saturnus står i aspekt till ditt kärleks och vänskapsområde. Det tvingar dig att se nyktert på kärlekslivet, vilket kan ta bort lite av den romantiska udden. Samtidigt är läget helt rätt för att fördjupa och skapa närhet. Var inte rädd för att dela dina innersta känslor. Chansen är stor att du får positivt gensvar. Saturnus kan hjälpa dig att bygga en stabilare grund att stå på i ett förhållande. Klargör vad du söker i din partner och sträva efter att skapa en relation du drömmer om. Solen står i ditt mest privata område. Lite ensamtid då och då kan kännas helt rätt och skapa rätt balans.

Veckans råd: Harmoni i livet.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Just nu behöver du bli uppmärksammad för den du är. Var ambitiös och lägg energi på att nå dina mål, så får du det erkännande du söker från andra. Nyckeln till framgång nu ligger i att vara uppmärksam på detaljer och sträva efter att skapa bästa möjliga resultat. Mars stannar i ditt relationsområde veckan ut, vilket kan ta fram passionen och även tävlingsandan mellan dig och din partner, eller mellan dig och konkurrenter. Tänk samarbete i dina nära relationer, så är risken för konflikter betydligt mindre. Jupiter skapar positiva förutsättningar för nöjen, romantik och gemenskap hela veckan.

Veckans råd: Lova mindre –leverera mer.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Ditt sociala liv kan blomstra. Din skicklighet i att kommunicera, hantera människor och situationer ger positiva resultat. Sök nya kontakter, ta chanser och våga prova på något nytt. Dina mål och drömmar står i centrum nu. Förnya och förbättra kring framtidsplaner. Den 24:e passar utmärkt för att strukturera idéer och lägga en grund som du kan bygga vidare på. Den 25:e och 26:e kan komma med betydelsefulla förändringar för ditt personliga liv. Plötsliga upp och nedgångar i dina relationer kan skapa oväntade situationer. Samtidigt blir du extra kreativ och öppen för allt som är nytt och spännande.

Veckans råd: Våga bryt gamla mönster i relationer och nöj dig inte med något annat än sanningen.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Ta initiativ till att reda ut ett missförstånd med en arbetskollega, även om det kommer att kräva en ordentlig kraftansträngning från din sida. Du kommer inte att ångra dig. Fördelar kan komma genom personer med resurser nu. Satsa på gemensamma intressen och samarbete. Familjeplikter och annat ansvar kan dock stå i vägen och skapa hinder i din strävan efter framgång. Fördela din tid på ett sätt som balanserar allas behov. Försök att pressa in en ledig dag denna veckan och ta en paus från vardagsstressen. Påverka ditt eget förhållningssätt och stärk viljan till utveckling.

Veckans råd: Låt inte motgångar och misslyckanden hindra din utveckling.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Du får hjälp av Venus och Merkurius i ditt relationsområde några veckor framåt. Det blir lättare att se klart och rationellt på saker och ting. Personer i din omvärld litar på ditt omdöme. Passa på att ta initiativ till att reda upp missförstånd, och släpp taget om relationer som inte längre fyller någon viktig funktion i ditt liv. Fördjupa och förbättra förhållanden som känns positiva och utvecklande. Om du har ett redan etablerat kärleksförhållande, kan ett avkopplande miljöombyte bli ett skönt inslag i vardagen. Undvik att ingå ett ekonomiskt samarbete där ni delar gemensamma resurser. Det kan bli något helt annat än du tänkt dig.

Veckans råd: Lämna stan några dagar och gör en kärleksresa tillsammans.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Veckan börjar med fullmåne i ditt tecken. Det ger extra energi samtidigt som du kan bli lynnig och ovanligt sårbar. Du kan bli betydligt mer medveten om dina innersta känslor och behov. Konflikter och problem kan uppstå i nära relationer. Det krävs en kraftansträngning om du vill upprätthålla harmoni omkring dig. Risken för besvikelse är stor om du strävar efter ett orealistiskt ideal i ett förhållande. Dra ner på perfektionismen och undvik kritiska kommentarer. Ibland är det som inte är perfekt helt perfekt! Undvik att gå in i nya relationer den här veckan.

Veckans råd: Satsa på inre stillsamma aktiviteter som tar fram kreativiteten och din konstnärliga sida.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Se över din hälsa den här veckan. Din energinivå kan sjunka, vilket gör dig känslig för stress, virus och infektioner. Bygg upp ditt immunförsvar och dra ner på arbetstakten. Din känslighet ökar avsevärt och stärker din intuition, men gör dig också extra mottaglig för andra personers inflytande och energi. Skapa en balans som tillgodoser både dina och andras behov. Risken är stor att du blir så medkännande att du glömmer bort dig själv. Omge dig med människor som du tycker om. Veckan leder upp till en konstellation den 28:e som stimulerar din andliga och kreativa sida. Ägna dig åt aktiviteter som ger näring till ditt inre liv.

Veckans råd: Meditation, konst, yoga, promenader- allt i medveten närvaro.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Venus och Merkurius står i ditt mest personliga område. Njut av att spendera tid hemma och skapa harmoni omkring dig. Prata mer kärlek. Den 24:e är speciellt bra för att organisera och få ordning på alla papper. Det lönar sig att lägga på ett extra kol så alla pusselbitarna hamnar på rätt plats. Satsa på att lägga fram nya kreativa idéer på jobbet. Det kan göra jobbet roligare och ge mer inkomst. Solen går mot en konjunktion i ditt mest kreativa område i slutet på veckan. Spendera tid på kreativa aktiviteter som befrämjar ditt självförverkligande och ger glädje till hjärtat.

Veckans råd: Ta initiativ till att skapa ditt liv precis som du vill ha det.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Ta fram ditt kritiska öga för att värdera vad som behöver förändras och fixas till i ditt liv. Din förmåga att göra rätt bedömning är speciellt stark nu. Lägg energi på det som kräver detaljarbete och precision. Slösa inte bort dagarna på grubblerier och mörka tankar. Försök att vara konstruktiv, gör praktiska planer och få ordning på ditt liv. Fullmånen lyser upp ditt karriärområde. Det kan bli en utmaning att skapa balans mellan privatlivet, familjens behov och krav som kommer från chefen. Låt inte känslor av misslyckande slå rot. Du kan bara göra ditt bästa, och det är tillräckligt bra.

Veckans råd: Älska dig själv för den du är, inte för den du borde vara!

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Du kan tampas med starka personligheter som har inflytande på din omvärld. Samtidigt kan du sträva som aldrig för att etablera dig själv som auktoritet. Du får hjälp på traven av både Venus och Merkurius som närmar sig din planet Saturnus i harmonisk vinkel. Det passar perfekt för all slags kommunikation och för att ägna mer tid på ditt sociala liv. Utveckla positiva kontakter som kan bli lönsamma, både känslomässigt och materiellt. Ta tillvara på en tid av goda inkomstmöjligheter. Veckan passar också för att få ordning på din ekonomi. Se över dina inkomster och utgifter och gör justeringar där det behövs. Ett miljöombyte under helgen kan stimulera din fantasi och inspiration.

Veckans råd: Inom dig finns en unik gåva som bara väntar på att få lysa igenom.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Detta blir en bra vecka för mentalt arbete och för att uttrycka vad du tycker och tänker. Du kan få människor omkring dig att lyssna på vad du har att säga. Lägg fram kreativa idéer och förslag. Den 24:e är en bra dag för planering och för att utveckla konstruktiva projekt. Den 26:e kan du komma i kontakt med något oväntat och otroligt spännande som öppnar upp en helt ny värld. Om du gått och grubblat på ett olösligt problem, kan en oväntat lösning visa sig. Var öppen för det som är annorlunda och okonventionellt. Håll i plånboken under helgen. Någon kan behöva din hjälp, men du behöver inte ruinera dig själv på kuppen.

Veckans råd: Saker och ting faller på plats när tiden är mogen. Ha tillit!

Metro Modes veckohoroskop för vecka 8 finns att läsa här.
Den här veckan är det Fiskarnas stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!