Horoskop

Horoskop för vecka 9 | 29 feb – 6 mars

Horoskop för vecka 9 | 29 feb – 6 mars
12 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_fiskarna.jpg

Fiskarna 19 feb–20 mars

Du kan komma framåt i karriären om du är beredd på att arbeta dig igenom svårigheter. Lär dig av erfarenheterna som kommer nu och satsa på att skapa en fast struktur som håller i längden. Du kan möta tungarbetade och tröga uppgifter som kräver tålamod och precision. Nu växer du genom att jobba dig igenom motstånd och inte ge upp. En person i auktoritetsposition kan utmana dig på ett sätt som känns obehagligt. Låt dig inte nedslås, var stark och sätt gränser. Den 4:e passar perfekt för socialt umgänge med goda vänner.

Veckans råd: Du är inte besegrad förrän du själv känner dig besegrad.

https://metromode.se/files/2015/11/Bilspel_väduren.jpg

Väduren 21 mars–20 april

Din planet Mars rör sig nu genom de sista graderna i Skorpionen, men byter stjärntecken den 6:e till Skytten. Det blir en positivt förändring för dig som kommer att kännas upplyftande och befriande. Men till dess gör du rätt i att förkovra dig på ett djupare känslomässigt plan i dina nära relationer. Det kan uppstå en konfrontation med något som leder till en djupgående förändring. Se upp med ekonomiska investeringar, speciellt om det involverar andra personer. Du kan få fördelar genom ditt sociala umgänge, men det finns risk för konflikt och en separation den 4:e.

Veckans råd: Dela djupa upplevelser.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Oxen.jpg

Oxen 21 april–21 maj

Venus stannar i ditt karriärområde två veckor till. Din charm kan attrahera kollegor till positivt samarbete. Personer i auktoritetställning är mer positivt inställda nu. Passa på och dra fördel av möjligheter som kan dyka upp på arbetet, lägg fram förslag och idéer. Be om löneförhöjning! Du kan lämna en besvikelse bakom dig i en vänskapsrelation och se framåt med större tillförsikt. Inom kort får du möjlighet att reda upp missförstånd och bryta ny mark som kan påverka dina relationer positivt. Alla former av konstnärligt skapande passar nu. Du kan få uppmärksamhet för din kreativitet.

Veckans råd: Var öppen för dialog.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_tvillingarna.jpg

Tvillingarna 22 maj–20 juni

Nu är en bra tid för all slags utbildning. Du kan känna dig mer driven än vanligt till att vilja upptäcka nya områden och uppleva nya erfarenheter. En studieresa kan väcka inspiration till kreativa initiativ. Olika former av högre utbildning, och ämnen som filosofi, religion, kultur och juridik kan kännas intressanta att utforska. Lär känna mer om dig själv och dina värderingar. Positiva upplevelser kommer genom resor. Gå utanför din bekväma zon och våga prova på något nytt. Skapa en livsstil som passar bättre in på dina behov.

Veckans råd: Nya möten, nya möjligheter.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_kräftan.jpg

Kräftan 21 juni–21 juli

Spendera tid på att gå på djupet i konversationer med viktiga personer i ditt liv. Ni kan upptäcka nya sidor hos varandra som kan ge ett varmt, nyfiket utbyte som leder till samhörighet och föder kärlek. Från den 3:e hamnar relationer i fokus. Innan dess bör du lägga mer tid på dina arbetsuppgifter och vardagsrutiner. Organisera ditt schema på ett praktiskt sätt. Du behöver också se över din hälsa och göra justeringar som befrämjar ditt välbefinnande. Yoga, meditation och liknande aktiviteter passar din känsliga och mottagliga natur.

Veckans råd: Satsa på att skapa lugn och harmoni inombords.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_Lejonet.jpg

Lejonet 22 juli–22 aug

Både Merkurius och Venus befinner sig i ditt relationsområde veckan ut. Du kan förbättra dina relationer och komma närmare din partner eller andra viktiga relationer. Passa på att lösa konflikter. Träna på att lyssna med medkänsla. Berätta vad du längtar efter istället för att ställa krav. Sätt gränser om du känner dig i underläge. Den 2:a passar perfekt för nya möten som kan leda till nya möjligheter. Var öppen för det som är okonventionellt och annorlunda. Solen går i harmonisk aspekt till Pluto i slutet på veckan. Ta på dig rollen som ledare och vägled kollegor på jobbet. Plutos inflytande gynnar djupgående förändringar som förnyar livskvalitén. Nya vardags- och hälsorutiner bidrar till bättre hälsa.

Veckans råd: Förbättra hälsan och må bra.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_jungfrun.jpg

Jungfrun 23 aug–22 sept

Veckan börjar i moll men slutar i dur. Problem kan uppstå i familjerelationer som kräver mer av din uppmärksamhet. Samarbetet på jobbet kan dock fungera utmärkt. Din öppna och glada attityd lockar fram uppskattning från dina kollegor. Nu är en bra tid för att lägga ny grund. Om ansvarsbördan är för tung i relation till hem och familj, är läget helt rätt för att börja sålla. Kapa det som inte fungerar längre, och förstärk det som är bra. Analysera dina och familjens behov i detalj. Förenkla och gör livet smidigare.

Veckans råd: Ha tålamod och arbeta på att gradvis förbättra dina livsomständigheter.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vågen.jpg

Vågen 23 sept–22 okt

Deppa inte ner dig i tankar på misslyckanden. Försök att se konstruktivt på motstånd och kom ihåg att det handlar inte så mycket om talang, utan om hårt och hängivet arbete för där du vill förbättra dig. Från den 3:e kan du nå större framgång om du förbereder dig noggrant. Ditt sociala liv hamnar i centrum och du får möjlighet att tillgodose dina behov av att tillhöra ett sammanhang. Samtidigt är tiden helt rätt för kreativa aktiviteter. Satsa på att utveckla ditt personliga självförverkligande.

Veckans råd: För att få det du önskar i ditt liv, behöver du bara ge kärlek till det du vill ha genom tanken, fantasin och dina känslor.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skorpion.jpg

Skorpionen 23 okt–21 nov

Mars lämnar ditt tecken denna veckan, men kommer att befinna sig på sista graden i skorpionen från den 3:e till den 6:e. Passa på och gör avslut. Bind samman lösa trådar på projekt och kom iordning inför nästa fas. Om du varit lat och inte hängt med i svängarna är det hög tid att lägga på ett extra kol! Du kan längta efter nöjen, kärlek och romantik, men ha svårt att få tiden att räcka till. Venus fortsätter dock sin resa genom ditt mest privata område några veckor till. Det ger utrymme för att skapa lugn och harmoni omkring dig hemma och i ditt inre när du får tid över.

Veckans råd: Satsa på en bra balans mellan arbete och fritid.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_skytten.jpg

Skytten 22 nov–20 dec

Nu är en bra tid för sociala aktiviteter. Venus ger tillfällen för goda relationer med omvärlden. Upplev hur mycket kärlek det finns omkring dig! Öppna ditt hjärta och prata känslor. Låt dina vänner få veta hur mycket du tycker om dem och vad de betyder för dig. Det kan kännas viktigare att ha en harmonisk miljö omkring dig. Gör det mysigt och bekvämt hemma. Samtidigt har du krav som hänger över dig. Mars går in i ditt tecken den 6:e, vilket ger förnyad kraft och energi. Satsa på att ge din kropp rätt bränsle för att orka med utan att överanstränga dig. Hitta formen genom rätt diet och träning.

Veckans råd: Nya möten för livet framåt.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_stenbock.jpg

Stenbocken 21 dec–20 jan

Solen går igenom det område som associeras med syskon, vänner och personer i din närhet. Du har möjlighet att skapa en positiv förändring i ditt liv. Spendera tid på att nätverka och umgås med människor du tycker om. Fundera på hur dessa relationer fungerar och om något behöver förändras. Det är dags att släppa fram mer av dig själv. Sätt gränser om du känner dig i underläge. Backa om du är i överläge. Kom ihåg att alla har rätt till sin egen upplevelse. Mars går in i ett komplicerat områden den 6:e. Låt inte negativa tankar och känslor av misslyckande krypa in under skinnet. Lägg extra energi på att vara närvarande, fokuserad och strukturerad i allt du gör.

Veckans råd: Medveten närvaro.

https://metromode.se/files/2015/11/Bildspel_vattumanen.jpg

Vattumannen 21 jan–18 feb

Venus och Merkurius fortsätter sin resa genom ditt stjärntecken. Du kan tänka extra mycket på kärlek och planera angenäma saker. Venus kan attrahera nya bekantskaper, även en ny kärleksrelation. Satsa på att skapa en lugn och behaglig miljö, som helst är vacker och konstnärligt utsmyckad. Det hjälper dig att finna lugnet inombords. Din kärleksfulla och tillmötesgående attityd kan ge många gynnsamma fördelar i olika sammanhang. Förvänta dig det oväntade i relationer den 2:a. Var öppen för att något nytt och ovanligt kan ske.

Veckans råd: Hjärtevärmande möten.

Metro Modes veckohoroskop för vecka 9 finns att läsa här.
Den här veckan är det Fiskarnas stjärntecken som står i zodiakens centrum. Ta reda på hur din kommande vecka blir med hjälp av vårt astro. Klicka dig igenom vårt bildspel med samtliga förutsägelser och råd som kan vägleda dig. Veckohoroskopet är sammanställt av astrologen Katarina Campagnola.
Av: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!