Horoskop

Horoskopspecial: Fisken så blir ditt 2019 enligt stjärnorna!

Vill du veta hur ditt 2019 kommer att bli när det kommer till karriären, kärleken och ditt privatliv? Läs vårt stora årshoroskop här!

metro-mode-horoskopFoto: Pexels

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Karriär

Din bästa tid är mot slutet av året, då får du riktigt blomma ut och visa dina talanger. Speciellt gäller dig här dig som arbetar med något kreativt. Folk visar intresse för och vill ta del av det du har producerat. Du värderar dina alster för lågt och skulle lätt kunna sätta ett högre pris på det du presterar. Gör vad du kan för att armbåga dig framåt men trampa inte på någon i förbifarten.

Precis lagom till nästa årsskifte öppnar sig nya möjligheter för dig i samband med att du träffar på en ny bekantskap. Du upptäcker att det finns pengar att tjäna på något du redan gör men inte ens tänkt tanken på att marknadsföra. Eftersom det här är lätt för dig och något du tycker om så har du heller inga problem med motivationen.

Kärlek

Du får njuta av närhet med någon du håller kär, det kanske låter vänta på sig men när ni äntligen är i varandras armar så blir det passionerat och intensivt. Svartsjuka tendenser kan dyka upp mellan er, så var på din vakt och gör det bästa för att motarbeta dem. Försök prata ut ordentligt så riskerar ni inte att tappa tilliten till varandra.

Under sommaren blir det en del intima stunder, det är tillräckligt för dig att leva på och härda ut om du blir tvungen att skiljas åt från din partner under en period på hösten. Det kan vara ett fysiskt avstånd som uppstår eller att ni är så upptagna av allt annat i livet. Försök vara kreativ och kom på ett bra sätt att hålla kontakten under den här tiden.

Privat

Du får energi och känner dig styrkt av att spendera tid utomhus, det här gäller året runt så låt inte vädret hindra dig. Du trivs som bäst i det fria när du får vara nära naturen. Din motståndskraft mot att drabbas av olika åkommor ökar, såväl som att livskvaliteten i allmänhet förbättras. Det medför även indirekt att du får det lättare att hålla fast vid en sund kost.

Sommaren är en tid du helst vill spendera med vännerna. Du vågar tacka nej om släkten vill dra med dig på något du tycker är tråkigt. Det går bra att umgås med dem ändå, i lagom dos. Du behöver inte färdas så långt fysiskt för att få ett härligt år. Även om du bara stannar kvar i hemtrakterna kan du ha det riktigt roligt ändå.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!