Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskopspecial: Jungfrun så blir ditt 2019 enligt stjärnorna!

Vill du veta hur ditt 2019 kommer att bli när det kommer till karriären, kärleken och ditt privatliv? Läs vårt stora årshoroskop här!

jungfrun-horoskop-2019Foto: Unsplash

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Karriär

Din kreativitet och uppfinningsrikedom gör att du kommer långt i det du tar dig för. Du har även lätt för att sälja dina idéer till andra på ett övertygande sätt. Det är samtidigt även en fallenhet för att dig att använda det skrivna ordet till att influera andra.

Du kan välja att jobba in semestern eller ta en längre ledighet, båda har sina för- och nackdelar men det bästa är ifall du sätter dig ner och tänker ut den mest praktiska lösningen. Det är inte värt att offra varken karriär eller familj om de blir lidande.

Kärlek

Din intuition är på högvarv hela året och det är inte så lätt för dig att bli lurad eller lockas in i något oseriöst. Var inte så rädd för att nätdejta, du kan träffa på underbara personer. Du har ett sunt förnuft som räddar dig från att begå större misstag.

Har du ett förhållande sedan flera år tillbaka kan det nu vara dags att stadga sig ytterligare och visa upp eran kärlek för omvärlden. Hörs det rentav bröllopsklockor?

Privat

Nu växer ett ökat intresse för ditt ursprung och din kultur fram, det styrker dig och får dig att känna dig både unik och delaktig i ett större sammanhang. Det är även inspirerande att lära sig om och ta del av andra länders seder. Reser du utomlands vill du inte till någon större turistort utan vistas hellre där lokalbefolkningen är så du får ta del av landets traditioner.

Mot slutet av året har du flyt i både tävlingar och slumpmässiga dragningar. Även om du inte vanligtvis brukar spela och är insatt i så har du nybörjartur så det räcker till åtminstone en hyfsad vinst.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!