Horoskop

Horoskopspecial: Kräftan så blir ditt 2019 enligt stjärnorna!

Vill du veta hur ditt 2019 kommer att bli när det kommer till karriären, kärleken och ditt privatliv? Läs vårt stora årshoroskop här!

kraftan-horoskop-2019

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Karriär

Du träffar på, eller hör talas om, någon som gör ett starkt intryck på dig och påverkar valen du gör i ditt karriärsliv. Du som fortfarande studerar kan få för dig att byta inriktning eller rentav hoppar av för att göra något helt annat. Följ din magkänsla så blir det rätt i slutändan, även om du till en början behöver försvara dina val för andra som är oförstående.

Kärlek

Kärlekslivet bjuder på en del riktigt intima stunder. Du är inte rädd för att ta för dig sexuellt och experimentera med nya saker. När det börjar bli varmare blir du det också och till sommaren ser det ut att bli riktigt hett! Du har lätt att få med en partner på tåget.

Allt eftersom månaderna fortskrider så blir du mer praktisk och rationell i ditt sätt att se på förhållanden. Du söker trygghet och stabilitet i första hand. Att ha gemensamma mål är det viktigaste för att relationen ska hålla i längden. Nu kan det vara dags att stadga sig med någon som har de rätta egenskaperna.

Privat

Till en början fortsätter dina rutiner att se ut på samma sätt som de alltid gjort men efter några månader blir du less på vardagen och vill bryta tristessen. Får du möjlighet att åka utomlands så bör du ta chansen, det blir en oförglömlig upplevelse.

Att göra små förändringar vad gäller kost och träning kommer du lång väg med. De blir lätt till positiva vanor som håller i sig året ut. Så länge det finns flexibilitet i din planering så kommer du att lyckas bra. Du kör ditt race och är framgångsrik med det. Det är dock inte lika lätt att försöka få andra att vara med, de biter sig hellre fast vid sina redan etablerade strategier.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!