Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskopspecial: Kräftan – så här blir ditt jul och nyår!

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt jul– och nyårshoroskop nedan för att få reda på det!

Bildspel_kräftan

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Jul
Du försöker hålla på traditionerna och är den som fixar för att det ska kännas som vanligt. Förberedelser inför julhelgen skänker dig ändå en ganska stor njutning. Å andra sidan är du ganska inrutad, det är svårt för andra att få dig att ändra inställning, saker ska göras på samma sätt som de alltid gjorts. Då är det skönt att folk låter dig få som du vill och allt faktiskt blir sådär lite lagom idylliskt. När firandet är igång är du så lycklig du bara kan bli, allt känns perfekt förutom att du saknar en viss person du gärna haft närvarande om det vore möjligt. Fokusera på allt som är bra – det är väldigt mycket. Du som inte hoppades på att få någon speciell julklapp kommer få något som är precis vad du önskat dig under en längre tid.

Passande julklapp: Köksprylar

Nyår
Inför nyår har du planerat allt så gott du kan, då kan det bara inte gå fel. Fel går det inte heller men det blir inte alls som du trott och du får utmana dig själv i att vara lite flexibel. Du ser ut att ha det trevligt i dina närmastes sällskap i alla fall.

Ditt nyårslöfte: Komma ut och ha kul lite oftare

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!