Horoskop

Horoskopspecial: Lejonet så blir ditt 2019 enligt stjärnorna!

Vill du veta hur ditt 2019 kommer att bli när det kommer till karriären, kärleken och ditt privatliv? Läs vårt stora årshoroskop här!

Foto: Unsplash

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Karriär

Förbered dig på att du kommer behöva ta en del risker ifall du ska avancera inom ditt område. Ännu större mod krävs om du ska byta nisch men det är också där du har mest att hämta. Under hösten går det som bäst, då sker en större förbättring av arbetsvillkoren som även påverkar ekonomin positivt.

Om du funderar på att ingå samarbete med någon så vänta tills årets andra hälft, det är då du har som mest flyt i transaktioner och med företagande i allmänhet.

En vän behöver återkommande stöttning i sitt professionella liv och du kan och behöver finnas där. Tiden du lägger ner på det här är inte förgäves. Utöver att stärka er vänskap så kommer du få en belöning av något slag.

Kärlek

Du visar värme och omtanke mot såväl närstående som främlingar vilket gör dig populär bland andra. Ditt engagemang för andra människor är stort och du vill gärna hjälpa andra i nöd på ett osjälviskt sätt. I sådana situationer har du lätt för att inspirera andra och vem vet, du kanske till och med drar till dig en person som blir romantiskt intresserad. Har du redan någon du träffar regelbundet så kan du försöka få personen med på tåget.

Privat

Håll på din integritet när du kommunicerar med människor du inte känner väl. Du behöver komma närmare dem först och känna av läget.

Ditt hem har stor betydelse för dig under året och du vill gärna förbättra miljön genom att fixa saker och öka mysfaktorn. När våren kommer är det dags att fixa och dona och laga eller byta ut sådant som varit trasigt sen länge.

Du behöver fysiska utmaningar för att känna dig stimulerad. Att vara för stillasittande kan göra att du blir stel men ska inte vara på fötterna hela dagarna heller, det gäller att hitta balansen.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!