Horoskop

Horoskopspecial: Oxen så blir ditt 2019 enligt stjärnorna!

Vill du veta hur ditt 2019 kommer att bli när det kommer till karriären, kärleken och ditt privatliv? Läs vårt stora årshoroskop här!

oxen-horoskop-2019Foto: Unsplash

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Karriär

Det går bra för dig, du har lärt dig att visa framfötterna och får nu användning för dina nya fallenheter. Talangen hade du redan sen innan men du börjar få bättre social kompetens och den fortsätter att utvecklas under året. Du träffar någon på fritiden som kan vara behjälplig i arbetsfrågor, det här är en nyttig kontakt som du ska se till att vårda.
Under våren har du goda chanser att få en bonus, befordran, löneförhöjning eller något annat som höjer din status.

Kärlek

Året börjar med massor av romantik. Är du redan involverad med någon så får ni många mysiga stunder tillsammans under första halvåret. Sen får ni börja jobba mer aktivt för att se varandra och hitta de där magiska stunderna.

För dig som hoppas på att träffa kärleken så duger det inte att sitta hemma i soffan för dig själv – du måste ut och leta! När du väl tagit steget så känner du dig självsäker och attraktiv. Ditt självförtroende är också det som drar till sig en partner. Intima kontakter du får under sommaren kan utvecklas till något djupare om du ser till att höra av dig ofta, annars riskerar det att rinna ut i sanden. Även om det finns ett fysiskt avstånd mellan er så behöver inte det utgöra ett hinder för ett framgångsrikt förhållande.

Privat

Du vet precis hur du ska göra för att leva sunt men det kommer inte vara så lätt att upprätthålla rutinerna alla gånger. Under de första månaderna så tampas du fortfarande med förra årets bekymmer. Eftersom du är bekväm av dig tar du gärna den lätta vägen och försöker fuska lite. Det är sunt att du inte blir nitisk, samtidigt måste du försöka vara lite striktare om din plan ska fullföljas. Det gäller att ha ögonen på målet och tänka på vad det är du kämpar för.

Att ta hand om och spendera tid med djur är härlig avkoppling för dig. Ibland vill du bara ha den där fysiska närheten, kunna klappa och mysa utan allt det där komplicerade som kommer med mänsklig kontakt. Där har djuren sin givna plats i ditt liv.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!