Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskopspecial: Skorpionen så blir ditt 2019 enligt stjärnorna!

Vill du veta hur ditt 2019 kommer att bli när det kommer till karriären, kärleken och ditt privatliv? Läs vårt stora årshoroskop här!

horoskopFoto: Pexels

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Karriär

Utmaningen i år är att ha realistiska förväntningar på vad du kan åstadkomma. Sätter du för höga mål för dig själv så lär du bli besviken. Din arbetstakt är stadig och kvaliteten hög så det finns inte mycket att anmärka på.

Grupparbeten och samarbeten med andra fungerar bra. Du vill gärna ta ledarrollen och axlar den väl. Ingen har några invändningar på ditt ledarskap. Det krävs lite mer att stå längst fram men du får erkännande för dina insatser och ni kommer framåt som ett lag, vilket gör allt hårt slit värt det i slutändan.

Kärlek

Under början av året så kommer du ha vissa svårigheter med att uttrycka dina känslor. Det gör det lite svårare än nödvändigt att ta saker och ting framåt. Efter hand så blir du allt tydligare och får mer självförtroende när det gäller att uttrycka dig även i en nära relation.

Du märker snart om ett förhållande är värt att satsa på, vare sig det är ett nytt sådant eller ett redan existerande. Det kommer att gå skyndsamt fram under sommaren och snabbt utvecklas i en positiv riktning. Liknande intressen och värderingar är limmet som håller ihop er. Andra i omgivningen kan ha sina åsikter om huruvida ni är lämpade för varandra men försök att bortse från dem, det här är ett personligt val du måste göra. Du får göra ditt bästa med att försöka bevisa för släkt och vänner att de fortfarande är viktiga och inte kommer bli bortprioriterade.

Privat

Din fysiska hälsa utvecklas positivt, du har strategier för att må bättre som verkligen fungerar. Det handlar om att hitta en sund balans och inte ta till drastiska metoder. Att vara för strikt vore ohållbart i längden, det här är något som du är medveten om och aktivt försöker motverka.
Mot årets slut blir du mer inåtriktad och fokuserad på ditt psykiska mående. Minnen från det förflutna kommer upp och behöver bearbetas. Det bästa är om du inte är själv i det här utan har någon att dela tankarna med. Även om du gärna vill dra dig undan så är det bättre att inte vara ensam alltför ofta.

I vila samlar du kraft så försök att inte planera in för många aktiviteter på en gång. Du blir lätt överstimulerad vilket gör att du känner dig slutkörd och ökar risken för att bli utbränd. Då är det bättre att trappa ner på allting och bara försöka landa.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!