Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskopspecial: Skytten så blir ditt 2019 enligt stjärnorna!

Vill du veta hur ditt 2019 kommer att bli när det kommer till karriären, kärleken och ditt privatliv? Läs vårt stora årshoroskop här!

Foto: Unsplash

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Karriär

Du som studerar får ett bra år då du får lära dig mycket nytt. Även du som arbetar har nytta av att fortbilda dig. Det kan ge dig det där efterlängtade språnget i karriären. Tidigare har du upplevt att du bara stod och stampade på samma ställe men i år blir det ändring på det.
Själva arbetsuppgifterna går snabbt när du väl hittat fokus. Det är lätt att bli distraherad om du blir avbruten av störande saker i omgivningen, försök därför att ha det så lugnt omkring dig som det är möjligt.

Det kan vara värt att kolla på ifall en utökning eller ändring av dina arbetstider vore positiv. Du måste väga in alla faktorer i ditt liv innan du tar något beslut angående det.

Kärlek

Du har vissa osäkerheter när det gäller dig själv som gör det lite svårt att ge dig hän en partner. Att kommunicera mycket är till stor hjälp och allt eftersom tiden går så börjar du öppna upp dig. Det kommer att kännas lättande att kunna släppa på dina hämningar. Mest troligen sker det någon gång under sommaren. Då finns förutsättningar för att ta det lugnt och koppla av vilket förbättrar din sinnesstämning.

Resten av året förblir harmoniskt och utan några större konfrontationer. Du vågar ta för dig mer och mer i samlivet vilket gör att det börjar utvecklas till något riktigt spännande!

Privat

Det går bra för dig med planering kring hälsa och välmående. Det du bestämmer dig för att göra fullföljer du. Andra kan stötta dig mer än du tror, vilket gör det hela ännu enklare. Motivationen kan få sig en dipp i slutet av året men du tar det med ro och det är en tillfällig fas du snart överkommer.

Undvik att ta livsomvälvande beslut på våren, tiden är inte mogen och du behöver tänka länge och väl för att bestämma dig för något du är nöjd med och kan stå för. Lyckligtvis så är det inte vidare bråttom. Känn dig trygg i att det du sent omsider beslutar dig för kommer att vara rätt.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!