Horoskop

Horoskopspecial: Stenbocken så blir ditt 2019 enligt stjärnorna!

Vill du veta hur ditt 2019 kommer att bli när det kommer till karriären, kärleken och ditt privatliv? Läs vårt stora årshoroskop här!

horoskopFoto: Unsplash

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Karriär

Det går lite trögt för dig initialt men några månader in på det nya året börjar allt att lossna och du får ett överraskande positivt besked. Det gäller att du har tålamod i början och inte tappar hoppet om en förändring. När det nya skedet väl börjar är det allt du kan fokusera på och mycket annat i livet får stå tillbaka. Även om det till viss del är negativt på kort sikt så kommer det att innebära avsevärda förbättringar långsiktigt. Din självkontroll är mycket god och du kommer därför långt på vägen mot de mål du satt för dig själv.

Att studera är utmanande för dig men du får bra resultat tack vare att du lägger ner så mycket tid och jobb på det. Det fungerar att traggla och nöta in kunskapen, då sitter den som bäst. När det gäller själva arbetet så har du som mest flyt när det gäller praktiska moment som du får utföra med dina händer och med hjälp av konkreta exempel.

Kärlek

Under året så är du extra petig med vem du väljer att släppa nära inpå dig, både när det gäller kärlek men även vänskap. Ett avvaktande från din sida kan uppfattas som ointresse, så du behöver klargöra att så inte är fallet för att inte skrämma bort en potentiell partner. Det går lite trögt i början av året men sen börjar det släppa och chansen är stor att du har slagit dig ner och stadgat dig med någon vid nästa årsskifte.

För dig som redan är romantiskt involverad så växer sig det ni har tillsammans starkare allt eftersom månaderna går. Det är en bra tid att försöka planera in en utökning av familjen då det finns starka indikationer på att ni kan få till ett livslångt band. Förutsättningarna är så goda som de kan bli för att skapa en stabil framtid.

Privat

Du vet att du är på rätt väg i livet eftersom du har blivit mer självständig och fortsätter att utvecklas åt det hållet. Nu klarar du av sådant som du annars var tvungen att be om hjälp med. Det här får dig att känna självförverkligande.

Fysisk träning går bra om du bara håller ögonen på målet. Det är lätt att bli lat och vika av från planeringen vilket såklart påverkar resultaten. Speciellt tydligt är det här när du är ledig. Trots att du då har mer tid så avviker du från dina övriga rutiner och det finns för mycket distraktioner som gör det svårare. Efter ledigheterna så lyckas du dock komma tillbaka till nyttiga rutiner igen.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!