Horoskop

Horoskopspecial: Tvillingen så blir ditt 2019 enligt stjärnorna!

Vill du veta hur ditt 2019 kommer att bli när det kommer till karriären, kärleken och ditt privatliv? Läs vårt stora årshoroskop här!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

tvillingen-horoskop-2019Foto: Unsplash

Karriär

Du vill gärna leva ett bekvämt liv där du slipper fundera på hur allt ska gå ihop. Det här kommer sporra dig till att jobba och slita hårt och det ger onekligen avkastning. Dina perfektionistiska tendenser gör att du får mycket beröm för kvaliteten på ditt arbete. Se fram emot ett erkännande för dina insatser innan året är slut.

Det uppstår en situation till hösten då du behöver ta ett viktigt beslut. Försök få mer betänketid, det behöver du för att kunna göra ett informerat val.

Kärlek

Att sitta i bakgrunden och iaktta kommer inte att landa en partner. Är du singel och vill få ändring på det så måste du ta saken i egna händer. Du måste våga släppa loss lite och inte vara så hämmad. Tidigare erfarenheter håller dig tillbaka men låt dem inte hindra dig, du har allt att vinna på att chansa.

Du som redan är i ett förhållande kan se fram emot att det styrks. Ni kommer närmare varandra genom att finnas där både i med- och motgång. Någon närstående kommer ha starka åsikter om din partner men lyssna inte för mycket på den här personen och dess uppfattning om hur ni bör leva ert liv.

Privat

Du är så ivrig att göra allt rätt i början men börjar sedan slappna av för mycket och då faller du lätt tillbaka i gamla vanor. Därför är det bäst att skynda långsamt och inte ta sig vatten över huvudet. I slutet av året är det dags för den riktiga förändringen, då händer saker som har en omvälvande betydelse för hur du lever. Eftersom de här ändringarna är positiva och kommer inifrån har de större chans att vara bestående.

Du ska inte skjuta upp läkarbesök, lider du av en krämpa är det viktigt att du får hjälp så problemet inte förvärras. Kommunikationen mellan dig och vården är inte alltid den bästa, se till att du får allt förklarat för dig på ett tydligt sätt så du inte missar viktig information.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!