Horoskop

Horoskopspecial: Väduren så blir ditt 2019 enligt stjärnorna!

Vill du veta hur ditt 2019 kommer att bli när det kommer till karriären, kärleken och ditt privatliv? Läs vårt stora årshoroskop här!

vaduren-horoskop-2019

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Karriär

Det blir på det stora hela ett bra affärsår för dig, även om det börjar lite trögt med ansträngda finanser som gör att du inte riktigt har medlen för att göra verklighet av dina planer. När du väl fått ihop ett hyggligt sparkapital kommer du att kunna börja skrida till verket. Dina idéer är inte unika i sig men du har ett vinnande koncept. Du är inte den som backar ur och väljer istället att härda ut genom både toppar och dalar.

Rutinjobb blir lätt för tråkiga för dig men själva arbetet utför du bra. Du får se till att göra lite mer spännande saker på fritiden så du orkar med tristessen.

Kärlek

Vännerna är mycket viktiga under året, så det händer att kärleken får stå tillbaka. Du väljer att vårda dina nära förhållanden och prioriterar bort ytliga kontakter om det står mellan de två. Eventuella meningsskiljaktigheter mellan dig och din närmaste är kortlivade.
Det sker en förändring i familjekonstellationen under årets andra hälft. Det här kan antingen påverka dig direkt eller indirekt, det beror på hur delaktig du väljer att vara i det som sker.

Du ska vara petig med vem du väljer att vara romantiskt involverad i. Ställ vissa grundläggande krav som de måste leva upp till och tumma inte på dina egna principer, då kommer du i slutändan att bli besviken. Chanserna att hitta någon passande eller stärka ditt redan existerande förhållande är som bäst under vintermånaderna.

Privat

Du är något av en livsnjutare i år, speciellt framåt sommaren. Att leva i nuet gör att du känner dig bekymmersfri utan att riskera att sjunka ner i någon form av psykisk ohälsa. Däremot behöver du planera din kost och träning lite bättre och ta hand om dig själv på ett mer medvetet sätt. En vän kan assistera dig i det här och ge dig välbehövd peppning. Det kan bli nu du tar upp en ny träningsform. Bäst går det om du hakar på någon du känner som stöttar dig.

Att spendera tid med barn gör dig upplyft, så försök göra det när du har möjlighet. De skänker en stor glädje i ditt liv som inte mycket annat kan ersätta.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!