Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskopspecial: Vågen så blir ditt 2019 enligt stjärnorna!

Vill du veta hur ditt 2019 kommer att bli när det kommer till karriären, kärleken och ditt privatliv? Läs vårt stora årshoroskop här!

vagen-arshoroskop-2019

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Karriär

Kollegor (eller anställda om du befinner dig i en chefsposition) lever inte alltid upp till dina förväntningar. Delegera inga kritiska uppgifter utan att övervaka dem, dock utan att folk känner sig alltför iakttagna. Ska du skriva ditt namn på så måste det utföras med samma höga standard som det du själv är van att lämna ifrån dig.

Kärlek

Det kan gå mycket fort när du träffar en ny person. När du väl klickar med någon känner du att du vill flytta ihop på en gång och börja bygga en framtid tillsammans. Är det ömsesidigt så kör på, det finns mycket att vinna på att satsa helhjärtat. Är du redan tillsammans med någon så är det full fart framåt även där vilket gör att ni ytterligare kan stärka bandet mellan varandra.

Mot slutet av året upptas dina tankar av så mycket annat att dejtande sätts på paus och ett redan existerande förhållande riskerar att bli lidande. Hur stressigt det än är så försök prioritera en nära relation, då har den alla chanser i världen att bli bestående.

Privat

Något fundamentalt ändras i hur du ser världen, det är ett uppvaknande för dig som gör att du får en annan framtoning. Det här är ett år som präglas av harmoni och inre frid. Du ägnar en del av fritiden åt självförverkligande och kreativt skapande, vilket fungerar läkande för dig. Kosten och motion balanserar sig på ett naturligt sätt utan att du behöver anstränga dig så mycket.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!