Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Horoskopspecial: Vågen – så här blir ditt jul och nyår!

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt jul– och nyårshoroskop nedan för att få reda på det!

Bildspel_vågen

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

 

Jul
Du känner en nästan barnslig glädje inför julen och väntar med spänning i takt med att dagarna närmar sig. Fast du gör så mycket så känner du inte av någon direkt stress. Den enda fallgropen är att du går och nallar lite för mycket sötsaker. Det är bra om du kan hålla dig till en plan som du förutbestämt, till exempel att begränsa fikatillfällena till advent, lucia och julafton. Går du runt och äter dig mätt på bullar, kakor och marsipangrisar så kommer ditt blodsocker åka upp och ner vilket medför att du blir trött och orkeslös.

Passande julklapp: Heminredning

Nyår
Nyårshelgen är något speciellt, du får tillfälle att gå undan och vara med någon du håller kär och inte bara umgås ytligt med folk. Tillsammans kan ni prata öppet och förtroligt och detta resulterar i att ni kommer närmare varandra. När du känner dig kär är det lätt att du lovar mer än du kan hålla, se upp med detta. Att visa dina känslor är vackert nog.

Ditt nyårslöfte: Skrota en dålig vana

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!