Horoskop

Kärlekshoroskop: De här stjärntecknen passar du bäst ihop med

Vilka stjärntecken passar egentligen ihop och vilka gör det verkligen inte? Vare sig du tror på astrologi eller inte så måste du hålla med om att det är spännande (och ibland läskigt igenkännande). Här guidar vi dig och listar stjärntecknen du inte passar ihop med och dem som är din “perfect match”.

Foto: Unsplash

Vi har grävt i ämnet kärlek för att ta reda på vilka tecken som har bäst chans till livslång kärlek, vilka som kommer att ledsna på varandra när passionen och ny-förälskelsen lagt sig och vilka tecken som rent av bör undvika varandra när det kommer till kärleksrelationer.

I bildspelet hittar du ditt tecken och kan kolla in ditt soulmate-tecken. Där hittar du även det tecknet du bör hålla dig ifrån även om det pirrar i magen.

Källa: www.astroguide.se

Väduren 21 mars – 20 april

Väduren 21 mars – 20 april

Väduren passar ihop med tvillingen, lejonet, fiskarna (bästa matchningen)

“Om Väduren lyckas få Fiskarnas förtroende är chanserna mycket goda för att de ska få ett långt och spännande förhållande.”

Du bör undvika Kräftan

“En snabb affär kan dock funka som en kort och stormig romans, men ett långvarigt förhållande slutar nästan alltid i katastrof.”

Nästa bild
Oxen 21 april – 21 maj

Oxen 21 april – 21 maj

Oxen passar ihop med kräftan (bästa matchningen), fisken (bästa matchningen), vågen och skytten.

”Kräftan är en romantisk och lyhörd partner som delar Oxens behov av ett passionerat känsloliv. ”

Bör undvika Tvillingen och Vattumannen

”Tvillingarna är flirtig, impulsiv och föränderlig. Oxen är uthållig, stabil och förbehållssam. Frågan är om det finns ett enda gemensamt drag mellan Oxen och Tvillingarna. ”

 

Nästa bild
Tvillingarna 22 maj – 21 juni

Tvillingarna 22 maj – 21 juni

Tvillingar passar ihop med Väduren, Vågen (bästa matchningen) och Vattumannen. 

”Varken Tvillingarna eller Vågen är svartsjuka och de ligger på samma våglängd mentalt och kompletterar varandra perfekt, detta en perfekt och mycket lyckad matchning.”

Tvillingar bör undvika Kräftan och Jungfrun.

”Den praktiska Jungfrun tycker att Tvillingarna är omogen och barnslig medan Tvillingarna tycker att Jungfrun är tråkig och fyrkantig. Dessa två har alla odds emot sig och det är tveksamt om de kan få ett förhållande att fungera.”

Nästa bild
Kräftan 22 juni – 22 juli

Kräftan 22 juni – 22 juli

Kräftan passar ihop med Oxen, Lejonet (bästa matchningen), och Vågen.

“Lejonet är generös med ömhetsbevis och överöser Kräftan med sin kärlek något som uppskattas av den osäkra och känsliga Kräftan.”

Kräftan bör undvika Väduren och Skytten

”Kräftan behöver en trygghet i kärlek som den rastlösa Skytten inte kan ge. Kräftan kommer att bli sårad och bitter när Skytten ser sig om efter nya mål och upplevelser.”

Nästa bild
Lejonet 23 juli – 23 augusti

Lejonet 23 juli – 23 augusti

Lejonet passar ihop med Väduren, Vågen och Skytten (bästa matchningen)

”De gillar båda äventyr och detta ser ut att bli ett roligt och lyckligt förhållande båda på kort och definitivt lång sikt.”

Lejonet bör undvika fiskarna

”Lejonet tycker att Fiskarna saknar ambitioner och straffar Fiskarna genom att inte visa medkänslan när Fiskarna tjurar. Allt talar för ett mindre bra och rent av olyckligt förhållande.”

Nästa bild
Jungfrun 24 augusti – 22 september

Jungfrun 24 augusti – 22 september

Jungfrun passar ihop med Oxen, Kräftan (bästa matchningen), Skorpion.

”Jungfrun och Kräftan tar verkligen fram det bästa hos varandra. Kräftan’s rika fantasi får fart på Jungfrun som kommer svara med ömhet och tillgivenhet vilket är precis vad den känsliga Kräftan behöver. ”

Jungfrun bör undvika Lejonet och Fiskarna

”Jungfruns praktiska och logiska natur kommer gå stick i stäv med Lejonet’s expansiva och optimistiska personlighet. ”

Nästa bild
Vågen 23 september – 22 oktober

Vågen 23 september – 22 oktober

Vågen passar ihop med – Vattumannen (bästa matchningen), Lejon och Tvillingar.

”Vågen och Vattumannen passar helt otroligt bra ihop. De tycker om att umgås med många vänner , de engagerar sig i olika frågor, har många fritidsintressen och ingen av dem har något problem med att den andre har egna intresseområden.”

Vågen bör undvika Fiskarna

”Fiskarna tycker att Vågen har för många andra intressen och Vågen tycker Fiskarna är alltför osjälvständig och kommer börja klandra och klanka ner på Fiskarna som svarar med att bli ännu mer gråtmild och klängig.”

Nästa bild
Skorpionen 23 oktober – 21 november

Skorpionen 23 oktober – 21 november

Skorpionen passar ihop med Skorpionen, Stenbocken och Fiskarna (bästa matchningen).

”Fiskarna som själv är ganska velig uppskattar att Skorpionen tar kommandot och Fiskarna ser Skorpionens ägandefixering som ett betyg på kärlek vilket det också är.”

Skorpionen bör undvika Jungfrun

”Om Jungfrun kan klara av Skorpionen’s intensitet så kan det komma att fungera. Men tyvärr så blir det lätt att Skorpionen tröttnar på Jungfruns behov av att bara prata och börjar se sig om efter någon annan.”

Nästa bild
Skytten 22 november – 21 december

Skytten 22 november – 21 december

Skytten passar ihop med Väduren, Lejonet (bästa matchningen), Vågen, Skorpionen.

”Skytten och Lejonet passar helt underbart bra tillsammans. Lejonets passion kommer få den annars så rastlösa Skytten att villigt stanna kvar ”

Skytten bör undvika Jungfrun och Fiskarna.

”Skytten och Fiskarna kan ha ett par passionerade stunder men överlag så kan ingen av dem förse den andre med det den behöver. ”

Nästa bild
Stenbocken 22 december – 19 januari

Stenbocken 22 december – 19 januari

Stenbocken passar ihop med Oxen, Skorpion, Stenbocken, Fiskarna (bästa matchningen).

“Fiskarna är ärlig och mycket kärleksfull vilket kommer göra Stenbocken både lycklig och trygg. Allt pekar på ett mycket lyckligt förhållande.”

Stenbocken bör undvika Skytten

”Stenbocken oroar sig ofta för framtiden, värdesätter trygghet, är försiktig och ekonomisk. Skytten är en oansvarig och extravagant våghals. ”

Nästa bild
Vattumannen 20 januari – 18 februari

Vattumannen 20 januari – 18 februari

Vattumannen passar ihop med Väduren, Tvillingarna, Vågen (bästa matchningen).

”Vattumannen och Vågen tar dessutom fram de bästa sidor hos varandra och är mycket samspelta. Allt pekar på ett mycket lyckligt förhållande.”

Vattumannen bör undvika Skorpionen.

”Vattumannen kommer att ha svårt att stå ut med den svartsjuka och ägandefixerade Skorpionen. En romans blir inte långvarig och ett längre förhållande är knappast möjligt.”

Nästa bild
Fiskarna

Fiskarna

Fiskarna passar ihop med Väduren, Oxen, Kräftan, Skorpionen (bästa matchningen), Stenbocken (bästa matchningen)

”I Skorpionen får Fiskarna den starka beskyddande partnern som Fiskarna behöver. Fiskarna väcker inte Skorpionens svartsjuka vilket annars Skorpionen kan ha lite problem med. Ett förhållande blir mycket lyckligt och långt.”

Fiskarna bör undvika Jungfrun och Skytten.

”När Fiskarna märker att Skytten blir rastlös blir Fiskarna ännu mer klängig och känslosam vilket får Skytten att börja provocera och förlöjliga Fiskarnas känslor. ”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!