Horoskop

Kinesisk astrologi: Så blir Tigerns år 2022 för samtliga tecken

Det kinesiska nyåret infaller i år den första februari och då börjar Tigerns år. Men vad betyder detta egentligen?

Foto: Unsplash/Pexels

I kinesisk astrologi representeras varje år av ett djur, vars egenskaper påstås påverka de personer som är födda under respektive år. Det finns totalt tolv djur i den kinesiska kalendern: råttan, oxen, tigern, kaninen, draken, ormen, hästen, geten, apan, tuppen, hunden och grisen. 2022 är tigerns år, men vad innebär detta egentligen?

Så blir 2022 för samtliga tecken

Till skillnad från Råttans år 2020 (som handlade om överlevnad) och Oxens år 2021 (som handlade om att anpassa sig själv till en ny verklighet) så handlar Tigerns år om att göra stora förändringar. Ett år då vi hittar tillbaka till vår entusiasm, tar risker och ger oss ut på äventyr.

Vi kan förvänta oss plötsliga förändringar i år, gällande allt från karriär, hem och relationer. För vissa innebär detta positiva förändringar, för andra kan det bli ett krävande år. Nyckeln är att hålla våra egon under kontroll, samtidigt som vi följer våra vildaste drömmar.

Så blir 2022 för dig som är född i Tigerns år

Om du föddes 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 eller 2010 så är du född i Tigerns år. Tigrar är väldigt tävlingsinriktade. De är kända för att vara modiga och ambitiösa, men de är även generösa och vill gärna hjälpa andra. Även om de älskar att vinna är rättvisa otroligt viktigt för dem.

Man kan tycka att 2022 borde vara ett lyckosamt år för tigrar, men tyvärr är det precis tvärtom! Enligt kinesisk astrologi är det år som representerar samma djur som vårt födelseår ett mindre tursamt år. Detta betyder dock inte att du som är tiger automatiskt kommer få ett dåligt år: eftersom 2022 handlar om att följa sina passioner så kan tigrars egenskaper hjälpa dem att ta risker som lönar sig i år.

Här är några saker som ger tigrar extra tur 2022:

Färger: Blått, Grönt

Nummer: 1, 3, 7

Blommor: Ume (en asiatisk plommonart)

Väderstreck: Norr

Källa: PureWow

Foto: Unsplash/Pexels

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!