Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 1 – 1 till 6 januari

Du som är fisk har någon i din närhet som känner sig lite åsidosatt då du inte riktigt har kunnat ägna så mycket tid åt personen på ett tag. Anledningen kan lätt misstolkas, så se till att du förklara dig. Vågen – Håll ögonen öppna! Det finns något värdefullt i din omgivning som du garanterat inte vill gå miste om!

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Någon gång i mitten av veckan dyker det upp en riktig utmaning och du sätter tänderna i den direkt. Med en sån positiv inställning kan du komma långt!

Ekonomi

Du behöver lägga undan pengar till en kommande utgift, tänk på det redan nu så slipper du oroa dig.

Hälsa

Försök vila lite extra nu när du kan så här efter julstöket, det kommer göra underverk för ditt mående. Du kommer långt med små stunder.

Relationer

Dina vänner stöttar dig om du bara släpper in dem i ditt liv och vågar dela med dig av det som pågår. Utan att vara öppen är det inte så lätt för dem att finnas där för dig.

Lycka

Jämna nummer för mer tur med sig för dig än udda, så välj dem i första hand om du spelar.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Både dina faktiska insatser och din image är viktiga nu, så tänk lite på din framtoning också. Det blir lättare att ta sig vidare om du besitter båda styrkorna.

Ekonomi

När du behöver finansiering så ska du undvika att låna från privatpersoner. Är det någon du känner kan det riskera att göra vänskapen ansträngd.

Hälsa

Hemmiljön kan förbättras och att ta itu med det gör att du mår bättre. Laga något som är sönder som du gått omkring och irriterat dig på.

Relationer

Du känner att framtiden är oviss mellan dig och den du är romantiskt intresserad av. Att prata igenom det och ta upp tankarna du går och bär på hjälper enormt.

Lycka

Satsa inte för mycket av dina surt förvärvade slantar. Det känns i fickan om de försvinner på spel och dylikt.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Det är lätt för dig att sälja dina idéer till andra och få dem engagerade. Även att marknadsföra produkter går lekande lätt.

Ekonomi

Undvik större investeringar nu, det kommer snart att dyka upp något som är ännu viktigare än det du vill avsätta pengar till i dagsläget.

Hälsa

Ditt mående verkar förbli stabilt just nu. Det är dock lätt att du blir för bekväm och undviker att röra på dig tillräckligt, vilket är viktigt att ta tag i. Kanske är det dags för ett nyårslöfte

Relationer

Karriären kräver sitt och då har du inte riktigt ork kvar att tänka så mycket på kärlekslivet. Försök koppla av när du har ledigt och bli inte frestad att kolla jobbmejl eller liknande.

Lycka

Undvik att spekulera för mycket, det är bättre att du satsar på det du vet är säkra kort.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Du är ivrig att klättra uppåt på karriärstegen. Det är ingen omöjlighet för dig, du har drivet som krävs. Tänk dock igenom hur din situation skulle se ut där på toppen. Kommer du orka med ansvaret det innebär?

Ekonomi

Undvik situationer som testar din förmåga att stå emot frestelser. Mycket lockar till inköp men ganska få saker är nödvändiga att införskaffa just nu.

Hälsa

Glöm inte bort dina fötter, de är något eftersatta och det är på tiden att du tar hand om dem lite extra.

Relationer

Tilliten till en viss person har minskat och du är osäker på ifall den går att bygga upp igen. Tiden får utvisa hur det går, du kan ge en andra chans om det känns bra för dig.

Lycka

Ödet har ett finger med i spelet och dina insatser är inte till fullo relaterade till hur mycket kraft du lägger ner eller den skicklighet du besitter.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Du har bra flyt med utlandskontakter, det här kan du försöka dra nytta av i ditt jobb. Internationella samarbeten eller beställningar från utlandet ger goda resultat.

Ekonomi

Det dyker upp ett oslagbart erbjudande någon gång i början av veckan och du bör ta chansen innan det är för sent.

Hälsa

Du är måttfull i din livsstil nu och det har du allt att vinna på. Den fysiska aktiviteten behöver inte vara hård för att du ska få något ut av den.

Relationer

Du har ett praktiskt och jordnära sätt att se på både vänskap och kärlek just nu. Dina relationer förblir därför stabila, även om det inte blir fullt så händelserikt.

Lycka

Om du spelar så se till att fördela dina insatser och inte satsa allt på ett och samma kort.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Din positiva attityd tar dig långt just nu. Den gör också att du är mycket populär bland dina kollegor. Ingen får upp stämningen som du!

Ekonomi

Såväl nära vänner som mer ytligt bekanta kan vara till hjälp i din finansiella situation. Det gäller att lägga ut så många beten som möjligt i hopp om att få napp.

Hälsa

Försök inte undertrycka lust och sexualitet nu. Du behöver få utlopp för dina fysiska behov på något sätt och är du i ett förhållande så ska du inte dra dig för att ta upp det med din partner.

Relationer

Tänk till innan du talar, det är lätt hänt att du försäger dig just nu och avslöjar något som du egentligen skulle ha hållit hemligt.

Lycka

Lyckan är inte ytlig just nu, den kommer från djupet av ditt inre. Kreativa aktiviteter är som balsam för din själ.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Du behöver utmaningar och stimulans, vanliga rutinuppgifter blir lätt för tråkiga för dig. Du kanske inte har lyxen att välja men du kan hitta ett sätt att få lite variation och extra stimulans i alla fall.

Ekonomi

Läs det finstilta noga innan du ingår något avtal. Vid första anblicken kan det verka som en bra deal men det kan finnas en hake.

Hälsa

Träna lagom nu, du ska inte ligga på soffan men inte heller ta ut dig för mycket då det kan straffa sig. Så länge du vidtar förebyggande åtgärder så är skaderisken låg.

Relationer

Du tycker om att ge råd till andra och det är i ren välvilja men det uppfattas inte alltid som så. Står du inte ut med hur en person agerar är det bättre att du tar avstånd, annars får du låta dem hållas helt enkelt.

Lycka

Håll ögonen öppna och var vaksam eftersom det finns något värdefullt i din omgivning som du inte gärna vill gå miste om!

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Håll dig uppdaterad om det som händer och sker på arbetsplatsen, det ger dig ett visst försprång och hjälper dig klura ut hur du bäst ska möta utmaningarna som uppstår.

Ekonomi

Även om det råkar bli lite fel i planeringen så döm inte dig själv för hårt, det är bara att ta nya tag igen. Du har inget att oroa dig för när det gäller situationen i sin helhet.

Hälsa

Dina energinivåer kan förbättras och det innebär inte bara vila utan även att se till att du optimerar både kost och träning. Det här låter inte för jobbigt för dig, du är peppad till tänderna just nu så utnyttja det och börja året med en rivstart.

Relationer

Du fantiserar mycket och detaljerat just nu, både om sådant som är nära till hands och det som aldrig kommer kunna bli verklighet. Dela med dig av dem till någon du är romantiskt involverad med, det kan ge lite extra krydda till samlivet

Lycka

Låt inte negativa vibbar du får från yttre håll tynga ner dig. Du vet vad som får dig att må bra och det kan ingen annan ändra på. Din frihet är allra viktigast just nu och det är när du bejakar den som du känner lycka och harmoni.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Försök att inte ta dig vatten över huvudet just nu, det kan falla tillbaka på dig. Det finns enklare sätt att utföra uppgifter som inte kräver att du krånglar till det för mycket eller gör det onödigt svårt.

Ekonomi

Du har flera projekt på gång och alla kräver de finansiering. Fokusera på ett par stycken så inte kostnaderna skenar iväg alltför mycket.

Hälsa

Det gäller att inte låta förutfattade meningar vara i vägen för dig för att testa nya vägar till ett hälsosammare liv. Du vet ju aldrig hur de fungerar på dig utan att ha prövat själv. Bara för att en sak inte fungerat på någon i din bekantskapskrets ska du inte avfärda det.

Relationer

Ditt humör svänger ganska kraftigt emellanåt och det kan vara svårt för andra att hänga med i svängarna. Du kanske behöver dra dig undan från allmänheten när det känns som värst. Det tar ingen längre stund innan du är dig själv igen.

Lycka

Att vara i naturen ger dig inre glädje i överflöd nu. Inget är så härligt som en stilla vinterpromenad.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Det är ganska lugnt på jobbet och du kan med gott samvete ta allt i lite långsammare takt. Att inte hasta påverkar slutresultatet positivt.

Ekonomi

Ett problem löser sig den här veckan och det medför att läget på ekonomifronten stabiliseras.

Hälsa

Du behöver medvetet försöka träna på att backa ett steg och ta det lugnt, det går inte att köra på för full maskin hela tiden. Det är inte läge att utmana dig själv till max varken fysiskt eller psykiskt just nu.

Relationer

Mycket är på gång runtomkring dig nu men du vill helst hålla dig i bakgrunden. Försök ändå att släppa loss lite, det blir så mycket roligare både för dig och också andra om du deltar i aktiviteterna.

Lycka

Dina vinstchanser är relativt goda även om det kan krävas flera försök. Se därför upp med att satsa för mycket pengar.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Du blir irriterad när det blivit fel på något teknikrelaterat. När du märker att du inte kan lösa det själv så tveka inte att be någon annan om hjälp.

Ekonomi

Saker går inte alltid som planerat och du får improvisera genom att göra ändringar i budgeten efterhand. I slutet av veckan har det löst sig.

Hälsa

Nu är du fast besluten om att förändra saker i din livsföring, det är sådant du egentligen borde ha tagit itu med för länge sen men vad passar bättre än en förändring direkt efter det nya året? Dra nytta av den här nyfunna motivationen, du kan få en riktigt bra start!

Relationer

Att spendera tid med vänner är viktigt just nu så du bör prioritera det.

Lycka

En turdag gömmer sig i mitten av veckan, då faller allting på plats och löser sig av sig själv. Se fram emot en dag då du inte behöver oroa dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Andra backar upp dig i dina åsikter, det kan du lita på. Det känns bra att få stöd från kollegor när du vågar uttrycka en smått kontroversiell åsikt.

Ekonomi

Ett extrajobb dyker upp och du bör seriöst fundera på att ta det, det skulle förbättra dina finanser avsevärt.

Hälsa

Andra områden känns viktigare att lägga ner tid på just nu. Försök dock att inte eftersätta din hälsa, det är nödvändigt att bry sig för att orka med allt du vill och behöver göra.

Relationer

Någon i din närhet känner sig lite åsidosatt då du inte riktigt har kunnat ägna så mycket tid åt personen på grund av yttre omständigheter. Du behöver förklara vad anledningen är så det inte misstolkas.

Lycka

Du får något som en annan person inte behöver men är dig till stor nytta.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!