Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 10 – 4 mars till 10 mars

Oxens humör har varit lite svajigt på sistone, men oroa dig inte. Det kommer att stabilisera sig snart! Se till att fylla dina dagar med meningsfulla aktiviteter som får dig att må bra så ordnar det upp sig till slut. Du som är skytt har någon som försöker dominera dig, vilket du har svårt att acceptera. Försök att kommunicera och säga ifrån så kommer det resultera i något positivt.

horoskopFoto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Nu får du flera idéer och det är inte lätt att fokusera på bara en men det är precis vad du måste göra för att det ska gå vägen. Att vara för splittrad kan göra att du inte blir klar med något av det.

Ekonomi

Det är något där hemma som du länge gått och funderat på att byta ut. Det är dags att göra slag i saken och faktiskt ersätta det med något som har högre kvalitet.

Hälsa

Du satte ett mål för ett tag sen men har avvikit lite från planen. Nu är det dags att ta nya tag igen, det är inte försent.

Relationer

Utmaningen just nu är att våga vara dig själv och uttrycka din unika personlighet. Försök inte gömma dig för att smälta in.

Lycka

Du kan vinna nu men det ska inte vara på bekostnad av andra, då är det bättre att du avstår.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Du står mellan två val och vet instinktivt vilket av dem som kommer gagna din karriär. Varför tar du då steg i motsatt riktning?

Ekonomi

Undvik att ta lån och krediter just nu, du har råd om du planerar rätt, i alla fall till det som är nödvändigast. De större projekten kan vänta.

Hälsa

Ditt humör går lite upp och ner nu och det är osäkert vilken sida du vaknar på. Snart kommer det att stabilisera sig så härda ut och försök fylla dina dagar med meningsfulla aktiviteter som får dig att må bra.

Relationer

Du vill gärna experimentera nu och har lätt att få en partner med på tåget. När du vågar så smittar det av sig, du måste bara ta första steget.

Lycka

Om du bara följer din instinkt så kan du vara tämligen säker på att uppnå framgång nu. Gå inte emot dina känslor vad du än gör!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Kanske är det nu du äntligen hittar din nisch efter ett tags letande. Ska du välja inriktning är det här ett gyllene läge, du har mer på fötterna än förut och kan göra ett informerat val.

Ekonomi

Allt tyder på att du är på rätt väg eftersom du har tagit korrekta beslut som påverkat situationen positivt. Inkomsterna trillar in i överflöd om du bara fortsätter på samma sätt och tänker till för att optimera läget ytterligare.

Hälsa

Fast det är lite si och så med träningsmotivationen så mår du jättebra av att hålla dig aktiv. Bara du får in rutinen ska det inte vara några problem.

Relationer

Dina vänskapsrelationer är viktiga för dig just nu. Det behöver inte inverka på kärlekslivet, du måste bara skapa tid i din planering genom att prioritera bort annat som inte är lika väsentligt.

Lycka

Du har som mest tur i spel som är slumpmässiga. Trots din skicklighet kan du dock inte räkna med att komma först i sådana tävlingar.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Ditt öppna sinne gör att du är mottaglig för alla förslag hur underliga de än kan låta till en början. Ibland är lösningen på ett problem okonventionell.

Ekonomi

Det är bra om du kontrollerar extra noga så alla siffror blir rätt, det är lätt hänt att det smyger sig in fel i beräkningen.

Hälsa

Du tål att ta i lite extra och utmana dig själv med fysisk träning nu. Att vara för inaktiv är negativt för dig.

Relationer

Nu måste du tänka till lite extra och inte ta impulsiva beslut. Försök få känslomässig distans först innan du bestämmer dig för hur du ska gå vidare.

Lycka

Mot slutet av veckan tar händelser en annorlunda vändning mellan dig och en person du inte står speciellt nära. Det som sker kommer vara till fördel för er båda.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Dina förmågor sätts på prov just nu och du kommer behöva använda dig av färdigheter som du får plocka fram långt bak ifrån minnet.

Ekonomi

Du har haft det lite tufft den senaste tiden och du behöver inte ha dåligt samvete för att du unnar dig saker nu. Så länge pengarna räcker ska du inte oroa dig.

Hälsa

Ditt fokus på andra kan göra att du själv känner dig utmattad. Försök tänka på att ta hand om dig själv lite extra så du orkar med alla måsten.

Relationer

Du känner att det är dags för ett nytt äventyr. Det här behöver inte betyda att du byter ut personen du är involverad med, det kan finnas mycket kvar för er att utforska.

Lycka

Mitten av veckan är tursam för dig, både när det gäller spel och rent allmänt. Onsdagen kanske är dagen du kammar hem en storvinst!

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Du får tid över eftersom du lyckas arbeta väldigt koncentrerat och effektivt. Nu är ett alldeles ypperligt tillfälle att komma ikapp med sådant du ligger efter med.

Ekonomi

En person uttrycker sig lite pessimistiskt om din situation men du ska inte lägga någon större vikt vid det. Du har ju en plan och det finns inget som säger att den inte kommer fungera.

Hälsa

Du känner dig rastlös och vill gärna byta miljö. Ta chansen när du får den, det finns goda möjligheter att komma iväg någonstans nu.

Relationer

Du ska inte vara rädd för att ge dig hän och bli mer intim med en person nu, det kommer innebära många positiva fördelar för ditt känsloliv och stärka förhållandet mellan er.

Lycka

Ett problem som tyngt dig under en längre tid är nu nära en lösning. Det gäller att du har is i magen till dess det är avklarat.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Något saknas för att ett projekt ska bli färdigställt och du är den som kan fylla i tomrummen. Andra värderar din insats högt.

Ekonomi

Du har flyt med transaktioner och har tur både som köpare och säljare, det gör det lätt för dig att gå med vinst nu eftersom du både kan tjäna pengar och få dem att räcka längre.

Hälsa

Hur du ska ta hand om dig själv är ingen raketforskning, du kan med några enkla knep förbättra din livsföring och det räcker långt. Nu är inte läge att göra några omvälvande förändringar.

Relationer

Du har lärt dig från tidigare erfarenheter och gör inte om samma misstag som tidigare. Din vishet gör att du undviker en potentiellt negativ situation i ditt kärleksliv.

Lycka

Ska du spela så gör du bäst i att göra det i början av veckan eftersom turen inte håller i sig till slutet.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Att hålla dig till ett fast schema känns lite jobbigt. Dina tankar skenar iväg vilt och du har svårt att rikta din energi på en uppgift under någon längre stund. Även om den här veckan innebär vissa svårigheter att fokusera har du ett engagemang som heter duga, vilket både syns och uppskattas.

Ekonomi

Du måste tänka extra noga och läsa det finstilta innan du ingår något avtal, det kan finnas en hake med något som låter för bra för att vara sant.

Hälsa

Det är dags att rensa i röran där hemma. Har du väl börjat så går allt av bara farten och lättnaden som infinner sig är oslagbar. Det här är onekligen en produktiv vecka i det avseendet.

Relationer

För dig som har någon du vill återförenas med är det här ett alldeles ypperligt tillfälle. Var inte rädd för att ta första steget och höra av dig även om det gått väldigt långt tid sen senast.

Lycka

Folk uppskattar dina personliga gåvor nu, det du ger med hjärtat är värdefullt även om det inte kostat dig så mycket.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Det går som bäst för dig som har kreativa arbetsuppgifter, blir det för tråkigt så gör tristessen att du börjar dagdrömma. Försök hitta ett sätt att använda din uppfinningsrikedom för att nå dit du vill.

Ekonomi

Fönstertittande kan göra att du spenderar mer än planerat just nu. Det kanske verkar som ett oemotståndligt erbjudande som presenteras för dig men när du undersöker saken närmare upptäcker du snabbt att så inte är fallet.

Hälsa

En god sömnkvalitet är viktigt för hälsan överlag nu men det kan vara en liten utmaning att få till det praktiskt. Tänk över din situation och se om du kan göra en förändring, du kommer långt även med mindre förbättringar.

Relationer

Du har svårt att acceptera att någon försöker dominera dig och säger hellre till klart och tydligt vad som gäller, även om det innebär att förhållandet ansträngs. I slutändan kommer det vara positivt att du vågar kommunicera.

Lycka

Goda nyheter är att vänta inom en snar framtid. Det gäller en fråga som ligger dig mycket varmt om hjärtat.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Andra kanske inte är fullt lika entusiastiska som du över de förslag du presenterar. Välj dina ord noga när du lägger fram det du vill ha sagt så ska du se att de tas emot desto bättre.

Ekonomi

Ditt sinne för detaljer hjälper dig att komma fram till kloka slutsatser som gagnar dig finansiellt. Du är observant nog att göra de bästa möjliga valen utifrån det som finns tillgängligt.

Hälsa

Undvik att ta till för starka metoder för att behandla en mindre krämpa, det krävs antagligen inte fullt så invasiva medel för att få bukt på problemet.

Relationer

Öppenhet och ärlighet är A och O i ditt kärleksförhållande och det du ger får du tillbaka. Är du singel ska du akta dig för att måla upp en felaktig bild av dig själv, det kommer ifatt dig.

Lycka

Förlägg eventuellt spelande till helgen, då har du mer tur än övriga veckan.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Det är dags att sakta ner lite på tempot när du kan, det blir för högt tryck på dig annars. Om inte kvaliteten ska bli lidande får du se till att försöka ta det lugnt ibland.

Ekonomi

Även om du spenderar lite mer än vanligt så är det på nyttiga saker och därför är det ingen skada skedd.

Hälsa

Försök att inte äta för oregelbundet nu, du behöver få i dig tillräckligt med näringsrik mat för att må bra.

Relationer

Livet har blivit lite väl inrutat för ditt tycke och du vill gärna göra något roligt för en gångs skull. Tacka inte nej till en fest, det kan bli oförglömligt!

Lycka

Du är lite för impulsiv när det gäller spelande just nu, så försök att inte försätta dig i situationer där du riskerar att spendera mer pengar än du kan avvara.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Du har gott om resurser till ditt förfogande just nu och kan använda dem för att klättra vidare på karriärstegen. Trampa inte någon på huvudet på vägen dit bara.

Ekonomi

Nu kan det vara läge att kosta på dig något du velat köpa sen en längre tid tillbaka men inte prioriterat. Det finns lite extra pengar att ta av så finanserna blir inte lidande av att du gör en liten utsvävning.

Hälsa

Utnyttja tillfällena då du känner dig pigg, du kan få mycket uträttat på kort tid om du bara tar vara på de stunder då du är som mest produktiv.

Relationer

Känslorna svallar över för en speciell person i ditt liv. Uttryck det du har på hjärtat och var inte blyg för att visa det.

Lycka

Din inställning är det viktigaste nu, är du negativ så vill sig inget och omvänt har du flyt om du bara vågar tro på dig själv.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!