Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 11 – 11 mars till 17 mars

Oxen får en trög start på veckan, men oroa dig inte. Det kommer lossna mot slutet av veckan och du kommer klara av mer än du tror. Lejonet – du får ett frestande erbjudande som du känner dig lite osäker på. Tro på dig själv och lita på ditt hjärta så kommer allt att lösa sig.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Det gäller att planera för att uppgifterna kan ta längre tid än vanligt. Att ge dig själv för lite marginal är ett recept för katastrof. Se därför till att vara ute i god tid så blir resultatet bra.

Ekonomi


Du har en viktig fråga att ta itu med, det kan gälla skatt, deklaration eller egendom du har. Se till att få det avklarat så snart som möjligt.

Hälsa


Du har kommit ungefär halvvägs i din strävan efter en bättre livsstil. De förändringar du gjort må vara ganska små men de är viktiga, så fortsätt som du gör. Ska du förbättra dig ytterligare så måste det ske långsamt.

Relationer


Ibland måste du tumma lite på friheten för att få den trygghet och säkerhet du behöver. Nu är ett sådant tillfälle då du gärna vill binda dig och ta steg mot en mer stabil tillvaro.

Lycka


Du har kämpat hårt den senaste tiden och snart får du din belöning, håll utkik efter det!

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete


Du har jobbat en tid med ett problem och det har varit svårt men nu är lösningen nära så tappa inte hoppet då du inte har långt kvar.

Ekonomi


Det avtal du blir erbjuden i mitten av veckan kan påverka din ekonomi positivt under långt tid framöver. Fundera därför inte alltför länge innan du slår till, det hjälper att ta in ytterligare information men däremot inte att överanalysera det hela för mycket.

Hälsa


Nu är ett bra tillfälle att hinna med allt det där du inte tagit itu med. Det gäller alltifrån saker som behöver fixas i hemmet till din personliga omvårdnad.

Relationer

Att försöka skydda andra som begått misstag kan lätt få dig att själv hamna i trubbel just nu, så tänk till lite innan du gör något du kanske får ångra.

Lycka


Du sitter på en riktig guldgruva, frågan är om du ska försöka omsätta den i pengar eller ej. Det tål att funderas på, ta inget förhastat beslut.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Mot slutet av veckan lossnar det verkligen för dig efter en trög start. Kreativiteten spirar och du har lätt för att klara av även de besvärligare uppgifter som hamnar för dina händer.

Ekonomi


Det är inte hela världen om det smugit sig in ett litet fel i siffrorna, det är enkelt fixat. Ta tag i allt så snabbt som möjligt så du inte hamnar efter i din planering.

Hälsa

Din kropp är ditt tempel så ta hand om den efter bästa förmåga. Du behöver vara snäll mot dig själv nu och försöka att inte överanstränga dig. Träning är en viktig del i det här men pusha inte dig själv till bristningsgränsen.

Relationer

Andra kan inte stötta dig om du inte öppnar upp dig om dina problem. Du får välja vad som är viktigast, att fortsätta vara privat eller få den stöttning du skulle behöva.

Lycka


Genom att vända en situation till din fördel så kan du kamma hem flera fördelar. Allt som krävs är att du tänker till lite och använder dig av gamla kunskaper.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete


Alla detaljer i en viss jobbfråga är inte på plats än och du bör därför inte dra för många slutsatser om hur det kommer bli innan allt är klart. Det bästa är att bara ligga lågt och ha is i magen.

Ekonomi


Möjligheterna för ditt kapital att växa och utökas är stora. Det gäller att du läser på och håller dig informerad för att kunna ta ett bra beslut.

Hälsa


Du är smått tankspridd just nu och behöver skriva ner saker och ting för att komma ihåg dem bättre.

Relationer


Du kan inte vara den ansvarsfulla föräldern åt alla i din närhet, någonstans måste du släppa taget och låta de som egentligen borde klara sig rå om sig själva. Nu är det dags att skifta fokus inåt mot dig själv istället.

Lycka


Nu får du en sak du verkligen behövde, utan krav på motprestation dessutom!

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Om bara kommunikationen vore lättare – det uppstår så lätt missförstånd och förseningar när tekniken krånglar och meddelanden inte kommer fram. Det du kan göra är att dubbelkolla så informationen verkligen har uppfattats av den andra parten.

Ekonomi


Du finner dig själv överhopad av papper och det är ganska frustrerande. Nyckeln är att dela upp allting och ta itu med det en sak i taget.

Hälsa


Nu är det mycket att stå i och det är bra om du kan prata med andra som kan hjälpa dig. Det finns flera som är villiga att ställa upp om du bara vågar fråga.

Relationer


Någon du är tillsammans med eller intresserad av tar med dig längre in i sin privata sfär. Du ska känna dig hedrad över förtroendet.

Lycka

Ett erbjudande känns mycket frestande men du är osäker på om du vågar säga ja. Vill du göra rätt så lyssna till ditt hjärta.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete


Din strategi för att klara av det du måste göra är smått okonventionell – men den fungerar och det finns därför ingen anledning att byta metod.

Ekonomi


Du kan behöva pausa dina utgifter temporärt för att få bättre koll på läget. Det betyder att du ska undvika att spendera pengar på sådant som inte är nödvändigt tills allt stabiliserat sig och du får bättre koll.

Hälsa


Ett beslut du tog för ett tag sen som involverar din familj eller hemsituation börjar nu ge positiva effekter. Det här en konsekvens av att du kunnat hitta lämpliga lösningar på de problem du stött på. Det är bara att fortsätta på samma sätt så är du i princip garanterad att lyckas.

Relationer


Du är en bra medlare nu, det kan vara du som går in och löser en konflikt mellan två personer. Andra uppskattar ditt taktfulla sätt.

Lycka

Det är bäst att avstå från slumpartade spel just nu eftersom turen går för mycket upp och ner. Läget kommer snart att stabiliseras så det är bättre att avvakta lite.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete


Du står ut från mängden nu, andra ser det unika i din prestation och uppskattar dig för det. Det här är ett bra tillfälle att visa framfötterna!

Ekonomi


Försök inte påskynda ett beslut, du behöver titta på olika alternativ först. Det värsta du kan göra är att stressa och inte läsa villkoren ordentligt.

Hälsa

Din kropp skickar ut signaler om att sakta ner och du behöver lyssna på dem. Försök inte göra allt på en gång, då kommer du onekligen att känna dig överväldigad.

Relationer

Det behövs lite extra krydda i sexlivet för att du ska förbli intresserad just nu. Lyckligtvis finns tillfällena där, det är bara att fånga dem.

Lycka

Du har satt upp gränser för dig själv av en anledning. Gå inte över dem, då säger du emot dig själv och allt du står för.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Du får bara ett försök på dig att lyckas med en uppgift. Det gör dig nervös men var inte orolig, allt kommer gå galant.

Ekonomi


Två personer ger dig råd som strider mot varandra och du känner dig lite förvirrad. Lita på den som har mest erfarenhet och gå inte emot dina värderingar så går allt bra.

Hälsa

Nu vill du gärna ändra ditt utseende och din framtoning. Att du är inne i ett nytt skede i livet påverkar dig inte bara invärtes, det sätter också en prägel på ditt yttre.

Relationer


Minnen kommer upp till ytan och du blir påmind om en tidigare flamma. Det är överspelat och kommer snart försvinna från ditt huvud, att ta kontakt på nytt är troligen inte någon bra idé.

Lycka


Du får en nyhet som förändrar läget för dig personligen men även andra är till viss del involverade. Det blir inte klart bättre eller sämre, bara annorlunda.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Innan du lanserar din briljanta idé för andra så behöver du fila på de sista detaljerna. Du måste kunna visa hela paketet, lita inte på att andra kan föreställa sig hur slutprodukten ska se ut och fylla i tomrummen själva.

Ekonomi


Nu måste du ta ett beslut, det har sina konsekvenser om du försöker skjuta upp det ytterligare. Det här är något du skulle ha gjort för länge sedan och det kommer kännas bättre när du kan lägga det bakom dig.

Hälsa

Du funderar på något som skulle innebära en större förändring av din levnadssituation. Förhasta dig inte på grund av tillfälliga känslor, låt allting stabilisera sig först och se om du fortfarande tycker likadant.

Relationer


Misströsta inte ifall det tar längre tid än du trott att reda ut en fråga mellan dig och en närstående. Annat kommer emellan och ni måste se till att hitta ett tillfälle utan distraktioner och verkligen se till att lyssna på varandra så båda känner sig hörda.

Lycka


Det gäller att agera kvickt om du ska vinna något nu. Möjligheterna finns där så se till att fånga dem.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Du har en uppgift framför dig som är minst sagt utmanande. Det kan komma att krävas flera försök men var säker på att du kommer lyckas förr eller senare.

Ekonomi


Pengar och status definierar inte dig. Därför behöver du inte heller ha det nyaste och bästa märket av allting. Det kan vara värt att satsa på bra kvalitet men avsikten ska inte vara att försöka glänsa framför andra.

Hälsa

Materiella ting du tidigare värderat högt känns inte lika viktigare längre och ditt fokus skiftar inåt såväl som till dina personliga förhållanden. Du lägger mycket energi på att ta hand om de människor du bryr dig mest om.

Relationer


Det hettar till mellan dig och någon du är romantiskt intresserad av. Våga ge dig hän, du får så mycket tillbaka då.

Lycka

Även om du har tur i spel så finns det samtidigt förnuftigare saker att lägga pengarna på. Ska du spela så bestäm därför i förväg en viss summa som du får spendera.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Du har flyt med utlandskontakter och det kan innebära positiva fördelar för dig i arbetslivet, speciellt ifall du är egenföretagare eller i en position där du får ta självständiga beslut.

Ekonomi


Det är sällan man stöter på en så bra lösning som den som är framför näsan på dig just nu. Se till att ta chansen innan det är försent, din ekonomi kommer att tacka dig.

Hälsa


Dina tänder och käke kan drabbas av problem om du försummar dem. Se till att kolla upp saken så fort du känner besvär.

Relationer


En hemlighet ligger för dina läppar och är så nära att slinka ut. Låt inte din uppspelthet få dig att försäga dig till någon som inte står dig nära, du ska bara anförtro dig till dina närmaste.

Lycka

Sätt dig in i hur systemen fungerar först innan du väljer spel. Om någon försöker påpeka att din strategi inte är vidare effektiv så kanske de har en poäng.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete


Du har användning för din humor nu, den lättar upp stämningen och gör det lättare både för dig och andra att härda ut när uppgifterna är jobbiga eller tråkiga.

Ekonomi


Det är inte en vidare god idé att satsa pengar på onödig konsumtion när du har nödvändiga inköp att göra. Utmaningen nu är att hålla fast vid din ursprungliga plan om att skära ner på sådant som inte är viktigt.

Hälsa


Musik, konst och annat vackert får dig att må extra bra just nu. Använd dem för att peppa dig själv och bli på bättre humör.

Relationer


Du träffar en person som lämnar ett bestående intryck hos dig. Hitta ett sätt att behålla kontakten, det kommer vara betydelsefullt.

Lycka


Även om du inte kan påverka slumpen så har du alltid ett val. Nu upptäcker du att du kan styra händelserna i en fördelaktig riktning genom att vara snabb och skärpt.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!