Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 12 – 18 mars till 24 mars

Väduren har redan tagit ett stort steg som kommer att resultera i ett självförverkligande. Nu är det dags för att ta sats och gå mot nästa steg. Du vågar! Du som är vattuman känner dig osäker på en person och vet inte riktigt om hen vill dig väl. Ligg lågt så kommer du få svar på dina frågor.

metromode-horoskopFoto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Allt måste inte bli klart på en gång, se till att du inte hastar fram ett resultat utan att även tänka på att hålla god kvalitet. Du har mer tid på dig än du tror.

Ekonomi


Det finns inget att förlora på att ta tjuren vid hornen och tackla problemområden när det gäller din ekonomi. Inget kan ju förbättras om du väljer att stoppa huvudet i sanden. Små misstag är lätt att rätta till.

Hälsa


Man kan undra vad du håller på med nu, du flänger runt mellan olika projekt både inom och utanför hemmet. Du får mycket gjort men inget blir helt klart eftersom du har lite problem att fokusera och välja ut vad som är viktigast.

Relationer

Nu kommunicerar du mycket med vänner såväl som i ett kärleksförhållande. Det känns viktigt för dig att lätta ditt hjärta och då kommer du närmare den andra personen genom att en kedjeeffekt uppstår. Är du öppen får du nämligen samma bemötande tillbaka.

Lycka


Du har redan tagit ett stort steg på väg mot ett självförverkligande och nu är det dags för det andra. Du vågar!

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

I början av veckan uppstår teknikkrångel vilket är nog så frustrerande för dig. Allt ordnar sig efter ett tag så du behöver inte drabbas av panik, bara sitt lugnt i båten. Det är inte heller någon katastrof ifall vissa uppgifter blir något försenade.

Ekonomi

Du behöver både en plan B och C om inte saker går som du tänkt dig. Det känns bättre att vara extra förberedd.

Hälsa


Nu är ett bra tillfälle att komma ikapp med allt du hamnat efter med. Det är sådant du skulle ha tagit tag i för länge sedan och det viktigaste handlar om ditt eget välmående. Prioritera dig själv ett tag så får du mer ork att ta hand om andra sen.

Relationer


Din strategi för att hantera personliga förhållanden fungerar bra, du har hittat den perfekta balansen mellan att vara social och dra sig undan. Eftersom du är både en trygg och intressant person så har du lätt att skaffa vänner och behålla dem.

Lycka


Din förmåga att förutse saker kommer väl till pass nu. Den kan även hjälpa dig att ha bättre tur i spel.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Du är väldigt plikttrogen nu och är därför en mycket uppskattad medarbetare. Det som kan vara lite svårt är om du tvingas ta för stort ansvar. Var inte rädd för att backa lite och be någon annan ta över en stund.

Ekonomi


Försök inte påskynda ett beslut utan att ha tänkt igenom allt noga. Du behöver vara säker på att siffrorna stämmer och även ha tagit reda på hur det här valet kommer påverka livet utanför den finansiella sfären.

Hälsa


Alla pusselbitar faller på plats nu, du har reflekterat och vet precis hur du vill gå vidare. Nu gäller det att få andra med på tåget så de kan stötta dig i dina personliga val.

Relationer


Du har lätt för att drabbas av humörsvängningar för tillfället. Personer i din närmaste cirkel är förstående och har tålamod även om det inte är lätt för dem att hänga med alltid. Var tacksam för det och ge dem den kärlek de förtjänar.

Lycka


Det kan uppstå en försening just nu men ta det lugnt och försök att inte drabbas av panik. I det långa loppet har det ingen betydelse – faktum är att något gott kan komma utav det.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete


Nu har du försökt så länge med en strategi och det står klart att den inte fungerar optimalt. Då är det dags att byta riktning och kika på andra alternativ. Du vet bäst själv när dina resurser är uttömda och du måste då se dig omkring efter andra som kan hjälpa dig att komma vidare.

Ekonomi


Du nås av ett besked som kommer inverka på din ekonomi. Det är för tidigt att sia om hur det exakta utfallet kommer bli men att det är positivt kan du vara tämligen säker på.

Hälsa

Akta dig för att göra för drastiska förändringar just nu, speciellt när det gäller kosten. Din mage kan bli upprörd om du ändrar vanor.

Relationer

Du som är singel märker att det dyker upp tankar på en före detta partner. Huruvida det är så smart att ta upp kontakten igen kan diskuteras. Du behöver tänka med huvudet och inte bara med hjärtat. I ett existerande förhållande har du en tendens till att vilja tillbaka till hur saker och ting var förut. Frågan är om det egentligen var bättre då, det är tveksamt.

Lycka


Att ge till välgörenhet eller på annat sätt hjälpa utomstående är bland det mest betydelsefulla du kan göra nu. Du har möjlighet att skänka andra stor glädje och känna att du gör nytta på riktigt.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete


Genom att lita på din intuition utvecklas du som bäst. Ta andras råd med en nypa salt, även om du inte gör som de hade tänkt blir resultatet ändå mycket bra.

Ekonomi


Du kommer behöva avvakta med en viss transaktion då alla detaljer inte är på plats än. Du behöver vara bergsäker på att allt stämmer innan du går vidare.

Hälsa

Låt inte andra pusha dig till att ta ett beslut, oavsett om de är nära eller ytligt bekanta. Du känner själv på dig instinktivt vad som är rätt väg att gå och det här är en alldeles för personlig angelägenhet för att du ska låta andra ha en avgörande roll i bedömningen.

Relationer

Du har mycket kärlek att ge, den räcker till alla du värderar i ditt liv. Ditt samliv blir intimt och närgånget under veckan.

Lycka


Även om turen inte verkar vara där i början av veckan så vänder det snart för dig och allting faller på plats.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete


Du är lite för splittrad för att få speciellt mycket uträttat nu. Mot slutet av arbetsveckan tar dock saker och ting en vändning och du blir betydligt mer produktiv.

Ekonomi

Du lyckas bäst på ekonomifronten om du blandar gamla beprövade trick med nytänkande strategier. Det gäller att hitta en bra balans av utgifter och inkomster.

Hälsa

Ta dig inte för mycket vatten över huvudet i vardagslivet nu. Du blir lätt överväldigad och behöver pauser då du kan återhämta dig ordentligt.

Relationer


Det krävs en förändring i ett av dina nära förhållanden, mest troligen det romantiska. Ni behöver diskutera sådant som är lite obekvämt att ta upp men det kommer att kännas mycket bättre efteråt.

Lycka

Du har inte så stort mått med tur under veckan men det har däremot en vän eller bekant till dig som kan vara till hjälp.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Det är en lättnad för dig att arbetsuppgifterna är lite mindre styrda nu. Eftersom du vill vara så självständig som möjligt passar det här upplägget dig som handen i handsken.

Ekonomi


Du har goda möjligheter till ökade inkomster just nu. Var bara kreativ och våga tänka lite okonventionellt.

Hälsa

Försök dig på en ny fysisk aktivitet du inte har testat förut eller höj ribban på det du redan är kompetent inom. Det finns en stor utvecklingspotential rent prestationsmässigt.

Relationer

Så mycket sker på det romantiska planet att du har all anledning att vara uppspelt. Händelseutvecklingen har verkligen tagit språng den senaste tiden och så fortsätter det, så håll i hatten för nu åker vi!

Lycka


Ditt turnummer är lyckosamt för dig just nu så välj det om du ska satsa.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete


Innan du kavlar upp ärmarna och börjar jobba måste du försäkra dig om att du har definierat målet och gjort upp en bra plan för hur du ska gå tillväga. Att inte vara ordentligt förberedd bäddar för misslyckande.

Ekonomi


Nu kan du spara mycket pengar genom att reparera och restaurera gamla saker. De blir som nya igen med dina smarta lösningar. Inspiration finns det gott om runtomkring dig.

Hälsa


Du är redo att ge dig ut på en resa. Den behöver inte vara fysisk utan det kan handla om en intellektuellt eller spirituell färd. En sak är dock säker, det här kommer förändra dig som person.

Relationer

Hitta på någon kul idé så ska du se att den smittar av sig på andra och kommer att göra dem uppspelta. Sociala tillställningar är både roliga och givande för dig. Du fyller på energi genom kontakten med andra.

Lycka

Du känner dig optimistisk och det med all rätt – det går bra för dig. Om du någonsin ska lyckas är det nu.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete


Nu är det de okonventionella metodernas tid. Du kanske börjar i andra änden eller gör något som egentligen är helt bakvänt. Resultatet blir trots det bra – kanske just på grund av att du vågade tänka lite annorlunda.

Ekonomi


Ge inte bort något du värderar högre än mottagaren, då är det bättre att du har kvar det i din ägo tills du hittar någon mer lämpad att sälja eller skänka det till.

Hälsa


Nu har du lätt för att vara sentimental och drömma dig tillbaka till en tid och plats då allt var annorlunda. Det är härligt att fly verkligheten genom att klamra sig fast vid det förflutna ett tag. Ganska snart kommer du inse varför det är bäst om saker förblir som det är nu.

Relationer

Det finns något som legat och grott ett tag och behöver komma upp till ytan. Nu kan du vädra dem med den person som står dig allra närmast och som orkar lyssna även när allt inte är frid och fröjd. Både du och den andra personen kommer må så mycket bättre efter att alla korten är på bordet.

Lycka

Nu ökar dina valmöjligheter och mot slutet av veckan har du en ganska klar bild över hur du ska gå vidare med dina livsval. Kom ihåg att frihet inte kan värderas i pengar.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete


En valfri men svår uppgift är lockande för dig. Den är prestigefylld och skulle onekligen ta dig högre i karriären. Om du misslyckas kan det dock ligga dig till last, så försäkra dig om att du kan klara av det innan du går vidare.

Ekonomi


Stabilitet är viktigast nu. Du tar flera viktiga steg mot ett större oberoende och väljer hellre att avvakta med större inköp om alternativet heter ränta och avbetalning.

Hälsa


Nu är en tid då du vill rå om dina närmaste. Det gäller speciellt barn eller yngre personer som är anknutna till dig. Det är positivt för din mentala hälsa att vara omgiven av människor du uppskattar och bryr dig om.

Relationer

Nu får du chansen att reda ut saker och ting mellan dig och en person som står dig nära. Det känns bra att rensa luften och få bukt på missförstånd som uppstått.

Lycka


Till helgen väntar en belöning så härda ut till dess!

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete


Dina insatser är verkligen inte bortkastade även om du måste jobba på i det fördolda utan erkännande. Din tid i rampljuset kommer snarare än du tror.

Ekonomi


Om du gjorde andra val gällande din ekonomi så skulle ditt liv se väldigt annorlunda ut. Utforska möjligheterna och alternativen du har.
Hälsa
Om du har tidigare trauman eller svårigheter att bearbeta är det ett bra tillfälle nu. Det är lätt att nå fram till ditt inre, både för dig själv och för de som står dig nära. Prata med någon du känner stort förtroende för.

Relationer


Du känner dig osäker på var en viss person står. Är det en motståndare eller någon som vill dig väl? Det får tiden utvisa så ligg lågt.

Lycka


Nu kan du tillämpa principer du lärt dig för länge sedan och använda dem för att uppnå framgång. Det du behöver akta dig för är att trampa andra på huvudet på vägen upp.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete


Allt går inte att läsa sig till, nu behöver du samla på dig praktisk erfarenhet för att ta dig vidare i karriären och få bättre flyt med uppgifterna. Du lär dig bäst av att observera andra.

Ekonomi


Tidigare har du befunnit dig i en knepig finansiell situation men nu är läget ännu bättre än det var innan krisen. Det här är mycket tack vare att du rustats med kunskaper då du varit tvingad att bli mer kreativ och rådig.

Hälsa


Du behöver ta ett beslut gällande din livssituation men står och velar fram och tillbaka. Det är ingen fara, du behöver inte hasta dig fram till någon slutsats. Än finns det gott om tid.

Relationer


Någon i din närhet behöver extra stöd och stöttning – en uppgift som är svår men du är rätt person för det. Att du finns där är högt värderat.

Lycka

Du har ingen vidare tur om du fegar. Ska du spela så måste du våga chansa lite, utan att för den skull vara dumdristig.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!