Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 13 – 25 mars till 31 mars

Kräftan, det du väntar på är rakt framför dig. Du måste bara gripa tag i rätt tillfälle och våga lite mer, så får du din chans att glänsa. Vill du som Stenbock fånga någons uppmärksamhet så måste du våga vara dig själv och visa upp din personlighet 

horoskop-v13Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Du upplever ett ökat tryck på arbetsplatsen men nu är du också bättre rustad att hantera det än förut. Alla tror på dig och det bör du också göra!

Ekonomi

Pengar är det du minst bryr dig om just nu, annat i livet är viktigare och så kan det få vara ett tag. Har du ett löpande sparande så fortsätt med det och gör inga förändringar.

Hälsa

Se upp för att drabbas av uttorkning nu, det är lätt hänt. Gör en påminnelse för dig själv om att dricka mer vatten så riskerar du inte att drabbas av huvudvärk och liknande.

Relationer

Det har hänt ganska mycket i kärlekslivet på senaste tiden men nu börjar det lugna ner sig lite. Det här är en tid då du kan komma närmare din partner, eller så blir det en tid då du jobbar på dig själv och hur du definierar dig.

Lycka

Du slinker nätt och jämnt undan en riktigt besvärlig situation. Det är bara att pusta ut och gå vidare.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Du planerar dina drag i minutiöst och inget du gör är slumpmässigt. Det här minskar risken för att du blir negativt överraskad eftersom du hela tiden ligger steget före.

Ekonomi

Vem hade kunnat tro att du skulle ha så mycket flyt med ekonomin just nu? Det såg inte helt ljust ut för ett tag sen men nu börjar det äntligen vända för dig.

Hälsa

Det är dags för en förändring i ditt utseende eller framtoning. Den ska dock inte vara för stor – så kapa inte av hela håret eller byt klädstil radikalt. Du vet vad du gillar och det är det unika med din stil som får dig att stråla.

Relationer

Det är lätt att uppleva andra som självupptagna men det är bara livet som kommer emellan och ingenting du borde ta personligt. Försök ha empati med andras svårigheter så känns det bättre både för dem och för dig.

Lycka

Du får goda nyheter som du väntat länge på. Beskedet du mottar har med pengar och framgång att göra, på ett direkt eller indirekt sätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

När du kör fast i en arbetsuppgift i mitten av veckan så måste du se till att zooma ut lite och ta dig en titt på avstånd. Andra kan hjälpa dig med en mer objektiv bedömning.

Ekonomi

Det du värderar mest kan inte köpas i pengar så fokusera på sådant som är betydelsefullt för dig och som inte kostar någonting. Genom att skifta tänk på det här viset känner du en större tillfredsställelse i livet.

Hälsa

I ärlighetens namn så skulle du behöva kämpa mer och lägga på en ytterligare växel om du ska få ut så mycket positiva effekter som möjligt av träningen. Vänta inte på att det perfekta tillfället ska infalla, du kan göra det bästa utav situationen som den är nu.

Relationer

Något känns tråkigt med att vara hemma hela veckan, även om det är mysigt så behöver du komma iväg och byta miljö. Försök få någon annan att hänga med dig på en aktivitet ni inte annars brukar göra tillsammans.

Lycka

Den största glädjen för dig den här veckan innebär att göra någon annan glad. Sätt ett leende på någons läppar, det behöver inte kosta pengar.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Maktpositioner ändras och det kan innebära mer eller mindre för dig att säga till om, beroende på hur läget var innan. I vilken riktning händelserna än går så sitter du i alla fall trygg där du sitter.

Ekonomi

Ifall omkostnaderna ökar nu så ska du inte vara vidare orolig, intäkterna kommer att följa dem. Gör inte för drastiska förändringar tills du får ett bättre grepp om den förändrade situationen.

Hälsa

Din hållning kan påverka dig väldigt positivt eller negativt nu, beroende på hur uppmärksam du är. Allt ifrån matsmältning till ledvärk och muskelvärk kan förbättras om du reflekterar över din arbetsställning och hur du belastar kroppen.

Relationer

Om du begått ett misstag så var snabb med att erkänna det. Du kommer att respekteras för din ärlighet och det är god chans att förhållandet mellan dig och andra som berörs stärks.

Lycka

Det du väntar på är rakt framför dig. Du måste bara gripa tag i rätt tillfälle och våga lite mer, så får du din chans att glänsa.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Gör efterforskningar innan du agerar och tar något beslut, det kan vara så att du sitter på gammal information och behöver förnya den. Är du uppdaterad framstår du även som mer engagerad i din karriär.

Ekonomi

Pengarna räcker till att investera i något du inte trodde du hade råd med. Det är värt det även om du måste skära ner på annat.

Hälsa

I mitten av veckan har du en dag då du flänger runt som en galning. Andra hinner nästan inte gå bredvid dig så fort som du far fram. Den dagen behöver du också extra bra och näringsrik energi så tänk på matintaget.

Relationer

Du är ivrig över någonting men du har en partner eller vän som inte är lika övertygad. Du kan få den här personen med på tåget genom att säga de rätta orden vid ett lämpligt tillfälle. Att tjata är det sista du ska göra.

Lycka

Nyss gjorde du ett val men redan nu uppstår tvivel på om det var rätt. Lita på din magkänsla, det går att backa om det inte känns bra.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Halvhjärtade försök kommer inte leda någon vart, det vet du. Du tar därför i extra hårt nu, beslutsam som du är att lyckas. Det här visar sig vara ett framgångsrecept!

Ekonomi

Du funderade för ett tag sedan på att köpa en sak men gjorde rätt som avstod, nu kan du komma över den billigare.

Hälsa

Stressiga nätter med väldigt levande drömmar kan inverka på din sömnkvalitet. Försök att inte tänka på allt du måste göra precis innan du går och lägger dig, då är det bättre att du skriver en lista på det så du får det ur huvudet.

Relationer

Andra är glada för dig och det känns som att du är extra omtyckt just nu. Det är bra att ta igen förlorad tid med människor som står dig nära men som du inte träffat på ett tag.

Lycka

Bli inte orolig om en dag börjar lite oturligt, den kommer att få ett bra slut!

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Ni kan inte vara två personer vid rodret och kanske blir det du som får ta ett steg tillbaka och låta den andra ta över styret. Harmonin är viktig och det är bra om inget kommer emellan som kan äventyra den.

Ekonomi

Du är bra på att jämföra saker och det kommer väl till pass nu då du behöver hitta det bästa avtalet. Tänk långsiktigt.

Hälsa

Artificiellt uppiggande medel kan inte ersätta en god natts sömn, de hjälper dig bara för stunden och du ska istället försöka ändra på dina levnadsvanor. Om du tänker till är det möjligt att få till en förbättring som gör stor skillnad även om förändringen i sig är ganska liten.

Relationer

Det fungerar inte så bra att någon annan försöker tvinga dig att byta vanor, det måste ske i din egen takt. Även om det här är något du själv vill så bör du lyssna på din magkänsla och gå långsamt fram.

Lycka

Det duger inte att sitta och vänta på att framgången ska göra inträde, du måste ta saken i egna händer.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

En tuff utmaning uppstår men du klarar den galant. Både du själv och andra får upp ögonen för vad du går för. Det blir en inte helt lätt men samtidigt mycket produktiv vecka.

Ekonomi

När du förhandlar med andra i frågor gällande pengar så kommer du vinnande ur situationen. Dra nytta av det här nu när du har så bra flyt.

Hälsa

Du försöker hitta fram till en bra strategi för hur du ska ta hand om dig själv på bästa sätt. Lyckligtvis har många experimenterat före dig, så du kan läsa om deras erfarenheter först och få en uppfattning om vad som kan fungera.

Relationer

Tiden räcker inte alltid till för alla du vill ge den. Det blir svårt att välja vem du ska prioritera att vara med men du vet det instinktivt så var inte rädd för att såra andra genom att tacka nej till att umgås. De nära relationerna är viktigast just nu. Lycka Det är dags för dig att ge dig ut på äventyr.

Lyckan

väntar men den befinner sig inte precis runt hörnet, du måste leta lite innan du hittar den.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Samarbeta med någon annan, du kommer att spara tid på det. Står du helt själv med en alltför knivig uppgift så kommer du fastna och märka att du bara står och trampar på samma ställe.

Ekonomi

Du får en rejäl bit av kakan nu och får chansen att njuta av livets goda. Det där som du avundats andra får du nu äntligen ta del av.

Hälsa

Realisten i dig är skeptisk mot metoder som ska fungera på en gång. Du vet att det inte finns några genvägar till en bättre hälsa, så bli inte frestad av sådana nu. Försök istället göra praktiskt genomförbara förändringar i en inte alltför snabb takt.

Relationer

Att känna en ömsesidig respekt är viktigt och nu kan du glädjas åt att ha hittat en person som uppfyller kraven. Håll fast vid denna fina människa!

Lycka

De udda numren bringar mer tur än de jämna, det här är något att ta i beaktande om du ska spela med siffror.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Innovation och nytänkande är vad som får hjulet att snurra nu. Du kan inte fortsätta jobba med samma metoder när det finns nya och mer effektiva sätt. Var inte rädd för att testa ett nytt upplägg.

Ekonomi

Du kan spara mycket pengar i hemmet genom att byta till billigare avtal eller på annat sätt effektivisera för att minska utgifterna. Klura lite på det.

Hälsa

Motion får inte bli för tråkig nu, då har du nära till att ge upp och bara gå och lägga dig på soffan. Det finns många aktiviteter som är kul och ännu roligare är det ifall du kan hitta någon som vill följa med dig.

Relationer

Vill du fånga någons uppmärksamhet så måste du våga vara dig själv och visa upp din personlighet annars försvinner du i mängden. I samma veva kommer andra som inte är av intresse för dig att sållas bort.

Lycka

Du har tur i de flesta spel, speciellt framåt helgen så det är i så fall då du bör satsa.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Du kan göra ett lite förvirrat intryck om du frågar alldeles för mycket. Försök fundera själv innan du ber om hjälp, du kan mer än du tror.

Ekonomi

Nu har du möjlighet att lägga undan en hel del pengar. Utgifterna har minskat och det här är ett perfekt sätt att dra nytta av det på längre sikt.

Hälsa

Eftersom det varit en stressig tid så känner du behovet att belöna dig själv. Det är inte fel, fundera bara på vad du använder dig av. Det ska vara något som är bra för ditt välmående och inte bara tillfredsställelse för stunden.

Relationer

Kanske är det av gammal vana som du finner dig själv i samma umgängeskrets när du egentligen inte har så kul där alla gånger. Våga söka dig till ett nytt sammanhang.

Lycka

Du mår som bäst nu om du inte är för fokuserad på vad andra ska tycka och tänka om hur du beter dig. Utmaningen är att våga vad dig själv, då får du den största tillfredsställelsen i livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Många uppgifter hamnar på ditt skrivbord just nu och en del av dem är inte riktigt ditt område. Det kan vara en uppfriskande utmaning att sätta tänderna i men blir det för mycket så var inte rädd för att säga till.

Ekonomi

Eftersom du planerar så bra har du inget att vara orolig för, allt flyter på och du har marginal. Det bästa är om du inte spenderar fritt utan istället försöker avsätta en summa till sparande.

Hälsa

Genom att ändra ditt tankesätt kan positiva förändringar ske. En sådan simpel sak som att vara glad och tacksam över det du har gör stor skillnad i ditt mående.

Relationer

Det kan bli flera intima och romantiska stunder nu, förutsatt att du prioriterar kärleken och sätter den framför annat som är mindre viktigt. Att umgås, bara vara nära varandra och prata, är aldrig bortkastad tid.

Lycka

Du fylls av en euforisk känsla av att vara tillsammans med de du älskar, det är veckans stora behållning att sådana tillfällen dyker upp det ena efter det andra.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!