Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 14 – 1 april till 7 april

Oxen, du tänker stort nu, inte bara på dig själv och dina närmaste. Du vill rädda världen, vilken underbar inställning! Det här är förändringarnas tid för dig som Vädur, du har nått en milstolpe i din karriär och det innebär att fler möjligheter öppnar upp sig. 

horoskop-v14Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Det här är förändringarnas tid, du har nått en milstolpe i din karriär och det innebär att fler möjligheter öppnar upp sig. Du kan tänka i ett bredare perspektiv och har särskilt lätt för att skaffa dig utlandskontakter.

Ekonomi

En situation uppstår som du behöver reda ut så snart som möjligt men så fort den är ur vägen så befinner du dig återigen i ett mycket fördelaktigt läge. Då är det dags att börja se över investeringsmöjligheter.

Hälsa

Ett uppvaknande gör dig ivrig att ta nya tag. Du har insett var dina svagheter ligger och vad du behöver ändra på när det gäller din livsstil. Försök bara inte tackla allting på en gång, då är det bättre att du jobbar på en liten sak i taget.

Relationer

Du upptäcker på nytt hur otroligt givande det är att knyta an och hålla nära kontakt med människor. Efter en tids avståndstagande har du nu mycket att ta igen. Det behöver inte vara ansikte mot ansikte, utnyttja tekniken som finns till ditt förfogande.

Lycka

En äldre person som står nära dig vill gärna komma med råd. Det här är någon som har gott om livserfarenhet och vill ditt bästa, så lyssna noga.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Du lyckas stoppa pressarna i sista sekunden och lägga till en viktig detalj innan ditt arbete skickas iväg. Det här har en avgörande betydelse för slutresultatet, som nu blir betydligt bättre.

Ekonomi

Allt flyter på i vanlig ordning och de problem du befarat verkar inte uppstå. Det är en lättnad när allting rullar på och du kan med gott samvete fokusera på andra områden.

Hälsa

När du blickar tillbaka över ett längre tidsperspektiv kan du bara konstatera att utvecklingen både varit snabb och stabil. Hälsomässigt är du på många sätt i en bättre sits nu, även om det fortfarande finns en del att förbättra.

Relationer

Du är snabb på att ge gensvar till den du är intresserad av och demonstrativ i dina känslouttryck. Det här smittar av sig och du får samma varma och älskvärda beteende tillbaka om du bara fortsätter såhär.

Lycka

Du tänker stort nu, inte bara på dig själv och dina närmaste. Du vill rädda världen, vilken underbar inställning!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Du ska vara stolt över hur långt du har kommit med din ”bebis” – ett projekt du haft hand om sedan starten och sett växa. De som hjälpt dig på vägen ska du inte glömma bort att ge erkännande.

Ekonomi

Din finansiella situation kan potentiellt påverka alla andra plan nu och det är därför extra viktigt att se till att allt är som det ska. Du behöver ha en genomförbar plan utifall något skulle inträffa.

Hälsa

Nu är du som en yngre version av dig själv, alldeles bubblig och full av livsglädje och lek. Fyll ut kalendern med sådant som piggar upp dig så det inte bara blir en massa tråkiga måsten.

Relationer

Visst är det fint att du ställer upp för andra men det har sin gräns, du får inte bli så pass utmattad att det påverkar dina andra åtaganden. Att ta hand om dig själv är mycket viktigt för att du ska orka med.

Lycka

Du kan inte komma någonstans innan du kommit fram till vad det är du egentligen vill. Just nu velar du mellan två alternativ som skulle ta dig i väldigt olika riktningar. Försök tänka objektivt och sakligt, utan att för den sakens skull ge upp dina livsdrömmar.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Om ditt jobb involverar kontakt med barn och unga så går det väldigt bra för dig nu, du har lätt att förstå dem och kommunicera på deras nivå. Överlag går sociala kontakter inom arbetet extra bra nu.

Ekonomi

Du känner att du har koll på läget och det får dig att bli lite mer avslappnad när det gäller budgetplaneringen. Det här är ett sunt beteende eftersom du annars tenderar att vara lite väl nojig över hur mindre utgifter påverkar helheten.

Hälsa

Livet är tufft ibland och du är just nu inne i en period som har sina utmaningar. Härda bara ut så gott du kan, det dröjer inte länge innan det vänder för dig.

Relationer

Det kan hända att vissa förändringar uppstår när det gäller ditt familjeliv. Ändringarna sker på det praktiska planet och du får göra det du kan för att anpassa dig till det nya läget.

Lycka

Det är inte läge för att testa nya spel nu, då är det bättre att du satsar på något beprövat.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Det finns ett stort glapp mellan dina karriärsmål och var du faktiskt befinner dig. Den här veckan ska du jobba på att försöka komma närmare dina drömmar.

Ekonomi

Har du koll på alla utgifter? Många bäckar små blir en liten å och även om du inte tänker så mycket på småsummor du spenderar så blir det ändå en ansenlig summa när de läggs ihop.

Hälsa

Du har det så mysigt hemma att det är lite svårt att slita dig från soffan. Visst måste man få en sån vecka ibland, det är ingen fara.

Relationer

Vissa personer som tidigare stod dig nära har du nu glidit ifrån och andra har tagit deras plats. Dina prioriteringar skiftar, så är livet och det är inget konstigt med det. Försök att inte överanalysera allting.

Lycka

Du får ett råd som det ligger mycket sanning i. Fokusera inte så mycket på avsändaren, det är budskapet som är det viktiga.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Det är viktigt för dig att kunna nå fram till folk, så att de verkligen förstår vad du vill ha sagt. Jobba på att vara klar och tydlig, det kan lätt hända att du fastnar i oviktiga detaljer som får lyssnaren att tappa tråden.

Ekonomi

Du velar fram och tillbaka angående en större investering. Ta andras åsikter till hjälp i din bedömning och förhasta dig inte. Det är bara bra att tänka till lite extra.

Hälsa

Du blir djupt påverkad av någons personliga historia. Den livserfarenheten är något du kan dra nytta av i ditt eget liv. Nu är du reflekterande och känner stor tacksamhet över allt du välsignats med.

Relationer

Nu funderar du mycket på din identitet och hur du definierar dig själv. Det är ett utmärkt tillfälle att jobba på att stärka självkänslan.

Lycka

Du är så stark mentalt just nu att det påverkar alla livsområden positivt. Det här bäddar för framgång i allt du tar dig för.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Håll ut till slutet och fullfölj uppgiften som placeras i dina händer innan du går vidare till nästa. Hur frestande det än är att försöka ha flera bollar i luften på en gång just nu så är det kontraproduktivt.

Ekonomi

Ett mindre fel uppstår nu men det är inte ditt fel och därför kan du rätta till det enkelt. Det du inte ska göra är att lägga det i högen och glömma bort, sådant försvinner inte av sig själv.

Hälsa

Kroppen hänger inte alltid med hjärnan och din ork tar ibland slut innan idéerna gör det. Vilja har du gott om och den har du också stor nytta av.

Relationer

Du är lite osäker på vad det egentligen är som sker mellan dig och en person du står mycket nära. Övertolka inte de signaler du får, då är det bättre att du vågar fråga vad det betyder innan missförstånd uppstår.

Lycka

Det som gör dig till en vinnare den här veckan är att du vågar chansa lite mer än vanligt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Nu är det lätt att bli frustrerad och upprörd av kollegor som är långsamma på att ta till sig information eller biter sig envetet fast vid sina åsikter. Det finns inte mycket annat att göra än att fokusera på ditt eget arbete, det de gör får stå för dem.

Ekonomi

Det är en god idé att se över försäkringar och pensionssparande nu. Även om det är lite tråkigt att tänka på så kommer det kännas tryggare efter att du tagit itu med sådant som kan påverka din framtid när du blir äldre eller om något oförutsett inträffar.

Hälsa

Din handlingskraft är imponerande och gör att du sätter igång många projekt. Frågan är om du kan fullfölja allting eller du har tagit dig lite vatten över huvudet? Se till att du får tillräckligt med vila på din fritid också.

Relationer

Det andra säger har stor påverkan på dig. Både positiva och negativa kommentarer suger du åt dig som en tvättsvamp. Försök komma ihåg att det är deras personliga åsikter och inte den absoluta sanningen.

Lycka

Sluta aldrig tro på dig själv även när det är motigt. Det är en inte helt smidig väg till målet men du kommer vara mäktigt stolt när du väl kommit fram.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Det finns någon på jobbet som du känner försöker motarbeta dig. Det är enbart spekulation än så länge och tiden kommer utvisa om det ligger någon sanning däri. Försök att inte döma personen i förväg.

Ekonomi

Du är i en bättre sits än du tidigare kunnat förutse och det är resultatet av att inkomsterna ökat eller utgifterna minskat. Det kan vara frestande att spendera mellanskillnaden men du gör bäst i att spara större delen av pengarna.

Hälsa

Många vill ha din uppmärksamhet just nu och även om det är givande att bistå dem så kan du känna dig dränerad och behöva ensamtid. Pyssla om dig själv lite extra när du har chansen.

Relationer

När du är med den du håller som mest kär är det som att tiden stannar till. Det är en verklighetsflykt som är alldeles underbar. Samtidigt finns en värld utanför bubblan som du inte får glömma bort.

Lycka

Att leta efter något borttappat är väldigt frustrerande. Ta en paus och gör något annat när du inte längre kan tänka klart. Till helgen borde föremålet ha dykt upp eller ha ersatts av något likvärdigt.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Nu har du svängrum att testa nya metoder och tekniker som kan effektivisera arbetet. Att spara tid är bra, det måste inte innebära att det tummas på kvaliteten.

Ekonomi

När du nu står inför ett viktigt beslut så måste du dela dina tankegångar med de som påverkas. Ett misstag vore att involvera andra för lite, de måste få känna sig delaktiga.

Hälsa

Du vet att de svårigheter du gått igenom förut ligger bakom dig, ändå dyker de upp i tankarna då och då. Säg några kloka ord till dig själv och gå sen vidare. Du är så mycket visare nu och inser att du kan påverka framtiden men inte ändra på det som varit.

Relationer

Din vänskapskrets kommer snart att utökas. Var öppen för att träffa nya människor som kanske inte är typen du brukar umgås med. Ni kan få riktigt fin kontakt så länge du ser till att inte ha några förutfattade meningar.

Lycka

Du har ingen direkt tur i slumpmässiga spel men är däremot riktigt skicklig i frågesporter och annat som kräver tankeskärpa.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Du har en del roliga saker på ditt bord nu, för omväxlingens skull är det inte bara rutinuppgifter. Det här gör att arbetsdagarna flyter på i snabbare takt.

Ekonomi

Nu är du i en bra position att fixa sådant som du inte tidigare kunnat ordna på grund av att budgeten varit för tajt. Det finns mer svängrum nu så utnyttja det.

Hälsa

Frisk luft är viktigt nu, det gör underverk för dina luftvägar och ditt mående överlag. Motionen får du på köpet om du går ut och vistas i det fria.

Relationer

Ett beteende hos en närstående har irriterat dig galen men nu stör det dig inte lika mycket längre. Ni har kommit varandra närmare och de fina sidorna har kommit fram bättre hos både och därför har du, precis som den andra personen, mer överseende med negativa drag.

Lycka

För att vara säker på att inte förlora gör du bäst i att inte spela överhuvudtaget. Pengarna är bättre investerade i dina projekt.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Snart är en längre tids kamp över. Det har varit tufft för dig med uppgifter som hopat sig men nu kommer det äntligen börja lätta och du kan få fram emot en mer avslappnad arbetssituation framöver.

Ekonomi

Det är viktigt att du tänker på planeringen den här veckan då oväntade utgifter kan uppstå. Det gäller att du ligger steget före så du inte blir plötsligt överraskad.

Hälsa

Avvakta om möjligt med att ta större beslut som påverkar ditt hälsotillstånd. Du behöver ha gott om tid på dig att tänka igenom saken. Det kan finnas bättre tillvägagångssätt som du ännu inte utforskat.

Relationer

Saker rör på sig fort om du bara kan bestämma dig för att gå vidare och utveckla förhållandet till den du är intresserad av. Låt inte tvivel på om det kommer vara för alltid stå i vägen. Sådant kan inte ens du som är så intuitiv veta på förhand.

Lycka

Om du ska spela nu så se upp med att satsa allting på samma kort, du måste sprida ut dina insatser.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!