Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 15 – 8 april till 14 april

Fisken känner ett behov av att bejaka sina själsliga sidor. Men se upp så du inte slösar för mycket pengar på just det – det du behöver är nämligen inte så dyrt! Du som är oxe har mycket på gång just nu och har svårt att bli klar med allt när du ska. En välgjord planering gynnar dig i slutändan, så stressa inte i onödan!

metro-mode-horoskopFoto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Nu kommer du långt med minimala ansträngningar. Du får mycket gjort och samtidigt tid över till annat. Se fram emot en effektiv vecka.

Ekonomi


Dra ner på så många onödiga utgifter du kan under början av veckan så får du en härlig helg där du kan spendera friskt på det du behagar.

Hälsa


Oavsett hur din livssituation ser ut så kommer det snart att stå klart för dig exakt vad du kan göra för att fixa det som inte är optimalt.

Relationer


Det finns mycket att jobba på i ett av dina nära förhållanden men det är alltför fint för att du ska ge upp det. Ni två har en hel del att prata om.

Lycka


Du har tur i helgen så avvakta till dess om du ska spela.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete


Du har mycket på gång just nu och det är svårt att bli klar med allt i tid. Även om du är stressad så behöver du ta tid till att fundera på upplägget, det gör att du blir snabbare klar i slutändan.

Ekonomi

Omständigheterna har förut tvingat dig till en nödlösning. Nu kan du komma fram till en lösning som är både bättre och dessutom permanent.

Hälsa


Det finns en del förbättringar att göra men du kan inte göra dem alla på en gång utan måste välja ut det som är viktigast att lägga energi på. Du vet instinktivt vad det är.

Relationer


En ny kontakt kan snabbt utvecklas till en vän, ni klickar med en gång. Är det här din typ rent kärleksmässigt så kan det även börja slå gnistor av det slaget.

Lycka


Du har en vän som gärna vill dela med sig, så ta emot det med tacksamhet.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Du behöver inte vänta så länge på ett besked om din arbetssituation. Det har varit vissa oklarheter som nu reds ut.

Ekonomi


Läget är lite för osäkert för att du ska kunna investera tryggt och säkert. Du kan avvakta ett tag till, det brinner inte i knutarna.

Hälsa


Du blir less på de gamla vanliga rutinerna och vill leva på ett nytt sätt nu. Kanske testa en ny kost eller träningsform. Allt som piggar upp är bra så länge det är balanserat och inte för extremt.

Relationer


Tid med nära och kära är aldrig bortkastad. Du värderar umgänget med dina närmaste väldigt högt just nu, ibland på bekostnad av dina övriga vänner. Glöm inte att höra av dig till dem emellanåt också så de inte känner sig åsidosatta.

Lycka

Möjligheten du föreställer dig är inte den enda lösningen på den stora frågan du går och grubblar på. Alternativen är i det närmaste oändliga, så fortsätt utforska dem innan du agerar.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Det är stundtals lite väl utmanande för dig och du kan till och med börja tvivla på ditt karriärval. Ge inte upp, mot slutet av veckan är svårigheterna över och du får ökat självförtroende.

Ekonomi


Att vara snäll och trevlig mot andra kan ge dig ekonomiska fördelar nu. Även om du gör det utan att förvänta dig något tillbaka är det alltid trevligt med en gåva.

Hälsa


Det kommer finnas många tillfällen att komma ikapp med sådant du skjutit på under en längre tid. Många projekt har legat framme alltför länge utan att du hunnit ta itu med dem men nu får du äntligen chansen.

Relationer


Händelseförloppet inom ditt privatliv visar att en period nu är över och en annan tar vid. Både du och en närstående har förändrats och det behöver tas i beaktande när ni förhåller er till varandra.

Lycka


Din tillvaro förgylls av vackra ting nu. Se till att omge dig med konst, musik eller annat som är estetiskt tilltalande.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete


Det går inte att gömma undan små misstag nu, allt som inte syns direkt kommer fram i ljuset förr eller senare. Försök därför inte ta genvägar för att förenkla jobbet för dig själv, det har motsatt effekt.

Ekonomi

Det ser lovande ut på ekonomifronten, en summa pengar är på ingång som kommer spela en avgörande roll i hur mycket du har att röra dig med.

Hälsa


Nu är det lätt hänt att du blir förkyld eller drabbas av någon annan åkomma i luftvägarna. Försök tänka förebyggande så klarar du dig förhoppningsvis undan.

Relationer


Någon har spanat in dig på håll och tycker verkligen om dig men du själv är tveksam. Är du redan i ett förhållande ska du tänka mycket noga på vad du värderar högst. Tryggheten borde komma först.

Lycka


Lita inte blint på att folk du känner har koll på hur spelen fungerar. Ska du satsa mer än en småslant så behöver du ha kollat upp hur systemet är uppbyggt.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete


Det är bara att kavla upp ärmarna och uträtta det som behöver bli gjort nu, ingen annan kommer göra det åt dig. Även om du inte får någon direkt hjälp så behöver du samtidigt inte heller dela äran med någon annan, det du har presterat äger du.

Ekonomi

Läget ser relativt bra ut nu, utgifter och inkomster är balanserade. Dock är inte det här det bästa tillfället att ingå avtal, det finns en för stor osäkerhet kring vad du bör välja. Avvakta lite så klarnar det snart för dig.

Hälsa


Din tillvaro är så pass fartfylld att det knappast är ett problem att få tillräcklig motion. Slarva inte med bränslet bara, du behöver äta ordentligt för att må bra.

Relationer

Missförstånden som uppstår nu är inte långvariga. Du har en fallenhet för att reda ut saker och ting innan de förstoras.

Lycka

Du får vara en fegis nu, det är bäst att inte göra något för riskabelt som kan få konsekvenser för dig.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete


Nu vill du gärna jobba på i det fördolda och inte stå i rampljuset. Att arbeta hemifrån passar alldeles utmärkt, så har du möjlighet är det ett bra alternativ.

Ekonomi

Allt är inte helt färdigställt och därför kan du känna dig stressad när du inte har full koll på hur läget kommer vara framöver. Det finns dock ingen anledning att oroa sig, allt kommer med största sannolikhet att gå bra.

Hälsa

Det kan kännas extra tungt att vakna på morgonen nu, oavsett om du alltid varit så eller ej så är du onekligen en kvällsmänniska nu. Ta det i beaktande när du planerar dina dagar och lägg de tyngre uppgifterna då du har som mest energi.

Relationer


Försök byta miljö till helgen och umgås med nya människor, det piggar upp dig och får dig att må bra.

Lycka

Spel eller tävling som kräver snabbhet är din grej nu. Du är både flink på fingrarna och har den tankeskärpa och reaktionsförmåga som behövs.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Du kan uppleva att stämningen på arbetsplatsen har förändrats och allting blivit mer lättsamt. Då behöver du inte längre vara så nervös för att göra något olämpligt eller ta allt så överseriöst som du förut tenderat att göra.

Ekonomi


När du ser småutgifterna staplade på rad blir du lite nervös. Det är ingen fara, inget har skenat iväg – än. Försök begränsa den summa du spenderar på onödig konsumtion.

Hälsa


Du är lite tröttare än vanligt men det är inget som påverkar livet i någon större utsträckning. Kanske kan du försöka ändra på dina sovvanor och förbättra dem på något sätt?

Relationer

Du som är i ett förhållande måste se till att ge din partner andrum och möjlighet att utöva sina intressen. Det här behöver även du själv och det kommer automatiskt ifall du är singel.

Lycka


Det finns så många budskap om hur du ska leva ditt liv så framgångsrikt som möjligt att du blir förvirrad. Du behöver inte välja ett färdigt paket, anpassa råden till dina egna omständigheter.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete


Du fortsätter utvecklas inom ditt område. Kanske är det nu du äntligen kan kalla dig själv för en specialist. Så länge du har kvar törsten att lära dig nya saker så kommer du ständigt att förbättra dig själv.

Ekonomi


Tidigare erfarenheter kan hjälpa dig att göra ett smart val angående din finansiella situation. Det känns bra att ha dragit nytta av en tuff händelse och kunnat vända den till något positivt.

Hälsa

Det finns något i ditt liv du verkligen behöver ta tag i. Av någon anledning målar du upp det som svårare än det i själva verket är. Börjar du bara ta steg i rätt riktning så upptäcker du att det inte alls är det där obestigliga berget du visualiserat.

Relationer

Någon säger ord du länge behövt höra. Nu får du bekräftelse på att du är både omtyckt och älskad.

Lycka

Ge en gåva till någon du bryr dig om, det ger också dig själv stor glädje att se den tas emot med förtjusning.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Det finns mycket att vara stolt över när det gäller hur långt du har kommit. Låt inte det stiga dig åt huvudet, bara fortsätt jobba på som du gjort, efter att ha givit dig själv en ordentlig klapp på axeln förstås!

Ekonomi


Gör allt du kan för att försäkra dig om att detaljerna blir rätt. Det är många siffror att hålla reda på men du har allt under kontroll.

Hälsa

I din närhet finns gott om resurser som kan förbättra din livsföring. Bara se dig omkring och jobba med det du har och tillsammans med de personer som är villiga att hjälpa dig.

Relationer

Kanske du nu får ta farväl av en kär vän som du inte kommer träffa på ett tag. Det finns många sätt att hålla kontakten tills ni ses igen.

Lycka


Turen går lite för mycket upp och ner för att det ska vara lönsamt att spela. Mot helgen ser chanserna lite bättre ut men du ska inte gå omkring och hoppas på en storvinst.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Början av arbetsdagarna är ganska tröga för dig, du behöver tid på dig att komma igång. När du väl är uppvärmd så går allt av bara farten. Det kan vara en idé att jobba övertid när du har som mest flyt, då kan du få det lättare nästkommande dagar.

Ekonomi


Det finns många bra sätt att tjäna extra pengar nu. Håll ögonen öppna för nya möjligheter!
Hälsa
Magen har lite lätt för att bli upprörd just nu. Antagligen beror det mer på stress än kostfaktorer, så försök sänka tempot. Däremot är träning bra för dig även om den är högintensiv.

Relationer


Det är dags att göra en utrensning i din bekantskapskrets. Du har vissa ytliga kontakter som inte kan bistå dig på något sätt och som nog aldrig kommer att bli några vänner, då är det lika bra att du inte ödslar någon tid på dem och istället går vidare.

Lycka


Något eller någon håller dig tillbaka från att uppleva sann glädje. Försök bryta dig fri från det så finner du harmoni och inre frid.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Andra kan inte göra ditt jobb åt dig, det finns saker du måste klara av själv. Det går utmärkt för dig, i ärlighetens namn bättre än om de skulle gjort dem istället för du. Så säg tack men nej tack.

Ekonomi


Du är upp över öronen i pengarelaterade papper och det känns frustrerande. Merparten av dem är inaktuell information som bara ligger och skräpar. Så att sortera är det du ska börja med, det kommer att kännas lättande när du är klar.

Hälsa


Nu känner du behovet av att bejaka dina själsliga sidor. Akta dig bara för att slösa för mycket pengar på sådant, det är gratis att meditera och en yogamatta är inte särskilt dyr.

Relationer


Någon kryddar sanningen ganska rejält och du känner instinktivt på dig att inte allt personen säger stämmer. Ta reda på fakta innan du funderar på att konfrontera.

Lycka

Lita inte på att slumpen kommer leda dig rätt, du måste göra aktiva val som är byggda på efterforskningar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!