Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 16 – 15 april till 21 april

Tvillingen vet instinktivt vad kroppen behöver just nu, så lyssna på den! Tvinga inte dig själv i motsatt riktning även om någon försöker få dig att gå den vägen. Du som är lejon har många möjligheter till framgång framför dig. Ta hjälp av en vän så kommer du att kunna se allt från ett klarare perspektiv.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Det uppstår lätt konflikter om arbetsfördelningen nu. Det bästa du kan göra är att hålla dig utanför och samtidigt hålla koll på läget. Du låter inte någon ta ifrån dig dina rättigheter eller försöka få ner dig från din position.

Ekonomi

Du behöver inte längre vara så nitisk med alla småsiffror och utgifter, det viktigaste är att allt blir rätt på det stora hela. Att sätta dig i bilen och åka en halvtimme tillbaka till affären för att du fick betala 10kr för mycket är felprioritering.

Hälsa

Nu vill du gärna fortsätta trampa runt i gamla hjulspår och inte ändra på så mycket i din livsföring. Mot helgen händer något som ruckar upp rutinerna, sätt dig inte emot det för då går du miste om en hel del positivt.

Relationer


Du funderar på om det någonsin kommer att gå att återuppta vänskapen med någon som tidigare svikit dig. Det går om du är tillräckligt storsint. Väg fördelar och nackdelar och se till att inte upprepa gamla misstag.

Lycka


Förseningar behöver inte vara av ondo, de kan användas till din fördel. Använd den extra väntetiden till att koppla av och fundera på ditt nästa drag.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Nu har du utökade möjligheter att förbättras inom ditt specialområde. Det finns många hjälpmedel tillgängliga och de flesta är alldeles gratis.

Ekonomi


Transport och resor är en större kostnad just nu så försök dra in på det andra lite så det inte blir obalans i budgeten. Du kan även se efter om det finns ett billigare sätt att färdas.

Hälsa


För att må bra behöver du vistas i en behaglig och gärna estetiskt vacker miljö. Du kan göra mycket för att förbättra inomhusklimatet.

Relationer


Har du en partner så hamnar ni lätt i långa diskussioner om vem som ska göra vad. Tänk på att det viktigaste är harmonin, inte att det blir hundra procent rättvist. För dig som letar efter kärleken gäller att du definierat för dig själv vilken personlighetstyp du söker.

Lycka


Lyssna på den erfarna person i din närhet som ger dig kloka tips om hur du kan förbättra din situation.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Se till att hålla din deadline, det blir konsekvenser om du blir försenad. Det bästa är naturligtvis att vara ute i god tid, så försök ligga lite före.

Ekonomi


Det du trodde var stämplat och klart visar sig nu behöva mer tid för att färdigställa. Det finns ingen anledning att jäkta, du förlorar inget på att det dröjer lite men däremot vore det tråkigt om det blev fel på grund av att du haft för bråttom.

Hälsa


Du vet instinktivt vad kroppen behöver just nu så det är bara att lyssna på den. Tvinga inte dig själv i motsatt riktning oavsett vad någon annan försöker säga.

Relationer

Allt tyder på att du snart får träffa någon som kommit långväga för din skull. Det här är en person som du stod nära men har glidit ifrån på grund av avståndet mellan er.

Lycka


Se till att göra ett bra intryck när du möter en person för första gången. Det här kan bli en bestående kontakt som kan bistå dig på olika sätt i livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Var inte rädd för att be om mer betänketid när du står inför ett beslut. Du måste hinna tänka inte bara på hur det påverkar karriären utan även ditt privatliv.

Ekonomi


Många känslor är inblandade när det gäller ett visst inköp och du bör inte ta något beslut när du är för emotionellt påverkad. Då är det bättre att du går iväg och funderar en stund så du kan få lite distans.

Hälsa


Allt är inte så ordnat i din hemmiljö som du skulle önska. Inget blir gjort av sig själv så försök hitta tid att ta tag i åtminstone det viktigaste. Det kommer kännas lättande när du är färdig.

Relationer

Ska du ut i dejtingdjungeln så behöver du gardera dig för oseriösa människor och ha klart för dig vad du inte kan gå med på. Har du redan en partner så löper allt på precis som vanligt, det blir tryggt och odramatiskt.

Lycka


Du får bara en chans i ett visst spel så det gäller att du väljer rätt första gången. Det krävs att du är alert.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete


Kolla upp om det finns några fördelar du kan få genom ditt arbete, det kan finnas sådant du inte har tänkt på än och som kan vara till hjälp för dig.

Ekonomi


Du är väldigt bra på att förhandla just nu och kan få till bra avtal. Det går bra att pruta ner priset på saker, du kan få en bra deal genom att vara övertygande.

Hälsa


Nu har du lust att bara andas och leva för stunden utan en tanke på morgondagen. Det kan du till stor del göra men försök att inte överge ditt sunda förnuft.

Relationer


En person i din närhet är ombytlig i humöret och det påverkar även dig. Berätta hur du känner, hävda din rätt men försök samtidigt att vara stöttande och förstående.

Lycka


Möjligheterna till framgång är många men du har lite problem att välja. En vän kan hjälpa dig att se situationen ur ett klarare perspektiv.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete


Värna om ditt rykte nu och låt ingen annan försöka svärta ner det. Du är plikttrogen och pålitlig, det måste synas.

Ekonomi


Bli inte stressad om du befinner dig på okänt vatten – du är simkunnig. Även avtal som är främmande för dig kan du ro i land med hjälp av ditt sinne för affärer.

Hälsa


Du behöver rensa i röran på allvar nu. Tänk inte att det som inte syns inte finns, det ligger kvar som en stress när du har osorterade saker under sängen eller bakom en stängd garderobsdörr. När du väl är klar kommer det kännas väldigt lättande.

Relationer

Allt flyter på som det brukar och det finns inte mycket du vill ändra på. För dig är trygghet och intimitet viktigare än glödande romantik.

Lycka

Du kommer till djupare insikter om vad framgång egentligen innebär för dig. Det här kan betyda att du saktar ner på tempot och inte längre försöker jaga resultat på ett så intensivt sätt.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Nu får du chansen att återuppta ett projekt som har legat och vilat under en längre tid på grund av att annat kommit emellan som behövt prioriteras. Det tar en stund innan du har friskat upp minnet men sen går allt av bara farten igen.

Ekonomi


Glöm inte bort en faktura som snart går ut, deklarationen eller ett avtal som du behöver förnya. Allt sköter sig inte per automatik även om du skulle önska det.

Hälsa


En hobby du tidigare ägnat mycket tid åt har blivit åsidosatt eftersom så mycket annat kommit emellan. Nu har du tillfälle att återuppta intresset på nytt.

Relationer


Tänk efter noga innan du berättar hemligheter för folk. Det finns en viss person i din bekantskapskrets som har lätt för att försäga sig.

Lycka


Kostnader för spel kan lätt skena iväg, du är lite väl impulsiv just nu. Det bästa är om du tillfälligt avstår.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

När du fastnar med ett problem i mitten av veckan så behöver du tackla det från en annan vinkel. Ta ett steg åt sidan och iaktta situationen på avstånd.

Ekonomi


Du får ett plötsligt ryck och inser att utgifterna inte kan skena iväg så mycket som de gör. Det kommer visa sig att du är en hejare på att spara och kan få ihop en avsevärd summa på kort tid.

Hälsa


Byt strategi när du märker att den inte funkar för dig. Du vet bäst vad du behöver för att må bra och där är lagom nyckelordet.

Relationer

Andra verkar så upptagna av sina egna liv och det känns som att de inte riktigt har tid för dig. De bryr sig, tro inget annat. Du vet ju själv hur det är när livet kommer emellan så försök ha överseende.

Lycka


Du har nu goda chanser att få tillbaka ett gammalt lån som du nästan glömt bort eftersom så lång tid passerat. Det här kommer dock inte upp på tapeten av sig självt.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete


Det viktiga är teamets framgång just nu, du är inte så mån om att få beröm eller personligt erkännande. Andra uppskattar jobbet du lägger ner och du är populär bland de högre uppsatta.

Ekonomi


Eftersom du är så generös nu är det lätt hänt att du spenderar mer på dina nära och kära än du egentligen har råd med. Håll igen lite, de kommer inte tycka om dig mindre för det.

Hälsa


Du slits mellan två val och vet inte riktigt vad du ska ta dig till. Det här gäller en viktig familjeangelägenhet och andra människor är påverkade, därför ska du inte ta något förhastat beslut.

Relationer


Varma känslor uppstår mellan dig och någon som verkligen är din typ. Är det här nytillkommet så behöver du inte oroa dig för att gå för fort fram, det får hända i den takt det händer helt enkelt, även om det skulle vara i racerfart.

Lycka

Det finns många möjligheter för dig att göra något ideellt och bistå andra som har det svårt. Tillfredsställelsen du får ut av det gör det värt all möda.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete


Experimentera gärna med upplägget nu så kan du komma fram till vilken arbetsordning och strategi som fungerar bäst. Försök få till en balans mellan kvalitet och tempo.

Ekonomi


Du kommer på flera briljanta idéer på hur du ska kunna tjäna mer pengar. Välj ut den av dem som verkar mest realistisk.

Hälsa


Det är förändringarnas tid nu, du är trött på din gamla stil och framtoning och vill gärna fräscha upp ditt yttre. Det här påverkar dig positivt genom att bryta slentrianen.

Relationer

Nu är du redo att börja skriva ett nytt kapitel tillsammans med en person du är romantiskt involverad med. Hur långt det blir är i mångt och mycket upp till dig och hur du väljer.

Lycka


Fundera inte för länge när det gäller slumpartade spel, du måste gå på första magkänslan utan att vela.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete


Var beredd på att kastas från den ena utmaningen till den andra – den här veckan får du inte en lugn stund. Det blir tufft men du klarar det alldeles galant.

Ekonomi

Du attraheras av lyxiga prylar och det du ser vill du ha på en gång. Det är inte alltid möjligt men något ska du kunna unna dig.

Hälsa


Var inte för hård mot dig själv när det gäller träning, du behöver ta det lite lugnt nu och vila upp dig. Då blir det också lättare att göra ditt bästa vid nästa tillfälle eftersom du fått återhämta dig ordentligt. Följer du inte dessa råd är skaderisken något förhöjd.

Relationer


Under andra halvan av veckan lägger du ner mycket tid på dina personliga förhållanden. Du vill visa att du finns där för de människor som betyder mest för dig och det är definitivt värt att anstränga sig för.

Lycka


Akta dig för slumpmässiga dragningar nu, turen är inte vad den kunde ha varit.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete


Du får nos på att en förändring är på väg att ske och är inte så pigg på det vid första anblicken. När du funderar närmare så står det dock klart att det finns många fördelar med den nya situationen.

Ekonomi


Du behöver knappast känna någon skuld när du spenderar pengar på nödvändiga utgifter. Även om summorna är relativt stora så behöver du prioritera det som är viktigt.

Hälsa

Någon kommer till dig för att be om råd när det gäller sina privata angelägenheter. Visa att du finns där och försök även att bistå med något som konkret kan hjälpa personen att förbättra sitt liv.

Relationer


Till helgen får du ta igen förlorad tid med en nära vän. Det spelar mindre roll vad ni gör, om ni går ut eller stannar hemma, det viktigaste är att ni får umgås och bara vara tillsammans utan krav.

Lycka

Har du bara en motståndare är det lätt att vinna men med flera opponenter är det desto tuffare. Då gäller det att du har en riktigt bra strategi för att lyckas.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!