Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 17 – 22 april till 28 april

Du som är vädur blir lätt överbokad och det stressar dig. Sortera i kalendern och boka om det som kan vänta. Du måste tänka på dig själv! När du som är våg får spendera lite tid med en person som du har starka känslor för blir stämningen väldigt intim. Du känner att stämningen ligger i luften, så det är inte mycket som behöver sägas. Ni förstår varandra!

horoskop-puffFoto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Det är dags att gå ut och nätverka lite. Tacka inte nej till en jobbrelaterad tillställning, du kan knyta viktiga kontakter där och förbättra de samarbeten du redan etablerat.

Ekonomi

En ändring i den finansiella situationen gör att du behöver tänka om och göra en annan planering. Det är bara att följa med i svängarna och försöka anpassa dig därefter.

Hälsa

Att vara för överbokad stressar dig, du måste sortera lite i kalendern och plocka bort det som kan vänta. Glöm inte att avsätta tid till dig själv.

Relationer

Det verkar som att du och en vän inte riktigt kommer överens om en sak. Det här är något som går att reda ut snabbt bara ni pratar med varandra, så dra dig inte för att ta upp frågan.

Lycka

Ditt gamla framgångsrecept har inte alltid fungerat men nu är dina chanser ökade, så håll fast vid vad du tror på!

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Det går bra för dig nu och du har flyt som aldrig förr. En viss typ av arbetsuppgifter är intressantare än vanligt och det är också de som går lättare.

Ekonomi

Låt inte någon annan övertyga dig om att byta kurs när du känner att du är på rätt väg. Det här gäller speciellt familjemedlemmar som har ett och annat att säga om det du väljer att satsa pengar på.

Hälsa

Du har lätt för att frysa och behöver röra på dig extra mycket för att få igång blodcirkulationen. De flesta former av träning är bra för dig, gör vad som känns bra.

Relationer

Har du haft en kärleksrelation sedan flera år tillbaka så har den nu goda möjligheter att växa sig ännu starkare. Det ni går igenom här och nu är ett test. Ett mer färskt förhållande kräver en viss vaksamhet, du måste känna dig säker på var du har personen innan du börjar anförtro alltför känsliga saker.

Lycka

Nu är du bra på att hitta borttappade saker som har ett värde, så det lönar sig att avsätta tid till att leta efter dem.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

De förändringar som sker på din arbetsplats just nu banar vägen för en bättre situation. Det är inte alltid det positiva är tydligt och klart från första början, det kan visa sig långt senare så försök härda ut och tänk att allt löser sig.

Ekonomi

Rusa inte iväg och köp något bara för att det fått bra omdömen. Nu är du ganska lättpåverkad och då är det större risk än vanligt att falla för erbjudanden som inte är så seriösa när allt kommer omkring.

Hälsa

Nu är du sugen på äventyr och action, så varför inte testat någon ny, mer fartfylld aktivitet? Du får inte så mycket ut av att sitta och hänga på soffan under din lediga tid.

Relationer

Intelligens och kvicktänkthet är vad du letar efter i en partnerrelation – med andra ord någon precis som du. Nu kan vara tillfället då du möter din jämlike.

Lycka

När du går igenom en ny dörr, lämna den på glänt så du kan slinka ut igen ifall det skulle visa sig vara fel val. Nu gäller det att hålla möjligheterna öppna på alla plan i livet.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

En situation uppstår som innebär att du måste släppa allt annat och tillfälligt ändra kurs. Det är bra att du är vaken och inser att du måste prioritera det akuta först.

Ekonomi

Du behöver vara taktfull när du försöker kräva tillbaka pengar någon är skyldig dig. Det är lätt hänt att vänskapen mellan er får sig en törn om du inte är smidig nog.

Hälsa

Att skjuta på saker kan göra dig mycket stressad i onödan. Det är bara att ta tjuren vid hornen på en gång.

Relationer

När saker och ting är jobbiga känns det bra att veta att du har någon som stöttar och ställer upp för dig. Det är denna person du ska gå till med dina problem, ta inte första bästa bekant som inte står dig så nära när allt kommer omkring.

Lycka

Lämna inget åt slumpen nu, du behöver äga dina val och stå för dem.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Något förändras på arbetsplatsen, det är kanske en nyanställd som börjat? I så fall gör du gott i att introducera dig själv och visa dig från din bästa sida. Det här kan bli en värdefull kontakt och du har allt att vinna på att ni kommer överens.

Ekonomi

Du är ganska impulsiv just nu och det är lätt att lockas av rabatterade priser. Köp inte tre för två om du bara behöver en.

Hälsa

Tänk på framtiden men fastna inte i den, då riskerar du att glömma bort nuet. Det är bra att ta promenader eller meditera för att bearbeta tankarna, försök sedan att lämna dem vid dörren när aktiviteten är över.

Relationer

Nu måste du göra ditt bästa för att undvika att hamna i en situation där en familjemedlem försöker styra och ställa över dig. Du är din egen herre så stå fast vid det.

Lycka

Resan till ditt mål är lång och därför bör du försöka njuta av färden också, inte bara blicka framåt på något som kanske inte händer än på långt tid. Så fånga varje dag och försök göra det bästa av den.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Om du har en viktig deadline så låt ingenting distrahera dig. Det gäller att du strukturerar upp arbetet och försöker minska distraktionerna runtomkring dig.

Ekonomi

Gör dina egna efterforskningar och lita inte på andras omdöme helt och hållet. De kan ha missat eller utelämnat viktiga detaljer i ett avtal eller erbjudande som kan vara av vikt för dig att veta innan du tackar ja och skriver på.

Hälsa

Nu känner du dig trött på ditt yttre eftersom du haft samma stil under så länge. Det är dags att fräscha upp din look och testa något nytt. Var inte rädd för att experimentera lite!

Relationer

Även om du är lite besviken på en viss väns beteende så gör det gott att ni träffas och samtalar. Allt kommer kännas bättre av att spendera tid tillsammans och ni påminns om varandras fina sidor.

Lycka

Nu njuter du av de enkla tingen i livet och är inte så mycket för lyx och flärd. Det är därför lätt att göra dig lycklig och andra uppfattar dig som en tacksam person.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Ta upp saker till diskussion och försök inte tänka att de löser sig av sig själv med tiden. Ibland måste man vara den som tar lite obekvämt snack för allas bästa och nu är det din tur.

Ekonomi

När du nu står inför ett val som förändrar din ekonomi så bör du väga för- och nackdelar med de olika alternativen väldigt noga. Du har mer tid på dig än du tror.

Hälsa

Många saker kan man kompromissa om men ditt mående är inte en av dem. Nu ska aktivt avsätta tid för dig själv så du hinner göra det du njuter av och som får dig att slappna av. Resultatet är en mer harmonisk person, så din omgivning kommer tacka dig.

Relationer

Stämningen blir väldigt intim när du får spendera tid med en person som du hyser starka känslor för. Kärleken ligger i luften och inte mycket behöver sägas, ni förstår varandra intuitivt.

Lycka

Spelande ger inte så bra avkastning som du hoppas på, så det bästa vore att avstå. Turen vänder snart ska du se.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Just nu går samarbeten extra bra. Ta den hjälp du kan få från kollegorna. Ska ni jobba på samma uppgift så är det bra att alla får ungefär lika mycket att säga till om istället för att ha en bestämd ledare.

Ekonomi

Det är viktigt att satsa på hemmet nu. Låt dig inte nöjas med låg kvalitet på utrustningen, det kommer bara göra dig frustrerad.

Hälsa

Du reflekterar mycket på det som varit. Eftersom du är positiv av dig nu är det ett utmärkt tillfälle att tänka tillbaka på fina minnen utan att de negativa tar vid. Det är okej att vara lite sentimental ibland.

Relationer

Någon som står dig nära visar upp en sida av sig själv som du sällan ser. Det är lite chockande men på det stora hela positivt.

Lycka

En plötslig ändring i planeringen gör att du träffar på någon du inte sett på länge. Det blir ett kärt möte!

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Det gäller att du inte är för kritisk mot andras arbetssätt, försök vara konstruktiv på ett sakligt sätt utan att såra andras känslor. Kom ihåg att det finns mer än ett rätt sätt att göra saker på.

Ekonomi

Något som varit försenat en längre tid har stressat dig. Nu verkar det inte som du behöver vänta så länge till, allt klarar upp sig snart.

Hälsa

Utmaningen just nu är att släppa dina hämningar och våga uttrycka dig kreativt även i andras sällskap. Stäng inte in dig själv nu, du behöver vara aktiv och hitta på saker, helst tillsammans med andra.

Relationer

Du har det roligt i gamla vänners sällskap och tvekar därför lite när en ny person vill följa med. Ha ett öppet sinne, det kan bli riktigt roligt bara du bjuder till lite.

Lycka

Det går bra i kunskapstävlingar, sämre i slumpmässiga spel. Undvik därför lotterier och dylikt.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

Du har lätt att imponera på andra och göra ett bra intryck på arbetsplatsen. Använd det till din fördel!

Ekonomi

Det finns gott om möjligheter för dig men du måste se till att fånga dem innan det är för sent. Ett erbjudande kan gå dig förbi och inte komma igen på länge om du inte är tillräckligt snabb.

Hälsa

Du har lite svårt att sitta stilla och vill gärna att det ska hända saker hela tiden, annars blir du uttråkad. Då är det perfekt att komma ut och röra på sig och få lite nya intryck på köpet.

Relationer

Om du behöver ha en känslig diskussion med din partner eller vän så se upp för att trampa dem på tårna. Du kan gå försiktigt fram och ändå få sagt det du behöver. Om du är för rakt på saken kan det hända att andra bli oemottagliga.

Lycka

Att överskatta värdet på dina prylar kan göra att du får svårt att släppa taget om dem. Låt det du inte behöver få vandra vidare och göra någon annan glad istället.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Utlandskontakter går bra just nu, på hemmaplan kan det vara desto trögare ifall du arbetar med försäljning och marknadsföring av något slag. Även studier går bra för dig.

Ekonomi

Var beredd på att förhandla om du ska få till en bra deal, det gäller att vara skärpt och uppmärksam

Hälsa

En trygg och stabil tillvaro är det viktigaste just nu så du undviker allting som riskerar att äventyra din säkerhet. Det blir en lugn vecka för dig.

Relationer

Du kan förenas med någon kring ett gemensamt intresse. Det här gör att ni kan glömma bort meningsskiljaktigheterna mellan er och jobba på att stärka förhållandet.

Lycka

Du väntar på ett spännande besked och snart har du resultatet, så det är inte mer än att vänta

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

Det är mycket att stå i just nu och du inser snabbt att du inte hinner med allt själv. Det går bra att delegera en del av uppgifterna till andra när det kör ihop sig.

Ekonomi

Du har lätt för siffror just nu och är observant på eventuella fel som uppstår. Eftersom inget undgår dina ögon är risken inte så stor för att oönskade situationer skulle uppstå.

Hälsa

Fokusera på dina långsiktiga hälsomål nu och tänk inte så mycket på om du råkar göra fel med någon liten detalj, du repar dig snart igen. Allt behöver inte heller gå så fort fram, så länge utvecklingen är stadig är allt väl.

Relationer

Kärlekslivet är i fokus just nu och du funderar mycket om din partner är rätt för dig eller vilken typ av person du letar efter. Det känns viktigt att komma till en slutsats och att alla bitar faller på plats – vilket de snart kommer göra om du bara är tålmodig.

Lycka

Nu kan det faktiskt vara tursamt att inte överanalysera utan istället låta slumpen styra.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!