Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 18 – 29 april till 5 maj

Du som är kräfta behöver ta fram din självdisciplin nu för att få någonting gjort på jobbet. Försök att minimera distraktioner så kommer det att gå bättre. Lejonet – du kommer att stöta på en känslig situation mellan dig och någon som står dig nära. Foto: Pexels 

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete


Du har många idéer som kan föra både dig och gruppen som helhet framåt. Var inte rädd för att visa vad du går för!

Ekonomi

Nu kan det vara läge att göra den där investeringen du gått omkring och funderat på. Tar du dig bara en titt på de kommande utgifterna så blir det uppenbart att du kan möblera om lite för att allt ska passa.

Hälsa

Du är känsligare för väderväxlingar än vanligt. Försök ta hand om dig själv genom att undvika att gå från värme till kyla för snabbt.

Relationer

Det går inte att gå omkring och undvika en person hur länge som helst, förr eller senare konfronteras ni med varandra och måste reda ut det som uppstått mellan er. Nu är ett bra tillfälle att ta tag i det.

Lycka


Helgen blir riktigt tursam för dig så avvakta med att spela till dess.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete


Du är duktig på att medla just nu. Det går att enas om en överenskommelse som kommer ge rättvisa villkor för alla parter.

Ekonomi

Att hålla dig till budgeten är en enkel match just nu. Du är dessutom bra på att förhandla om priser, vilket ger dig en del pengar över i fickan när veckan lider mot sitt slut.

Hälsa


När du blickar tillbaka på tiden som varit så inser du vilken stor förändring du faktiskt har gjort. Nu ska du erkänna det för dig själv och samtidigt inte sakta ner och bli för bekväm eftersom det kan hindra dig från att ta dig framåt.

Relationer

Dina tankar är centrerade kring en före detta, nuvarande eller potentiell partner. Tillåt dig själv att fortsätta tänka och fantisera, så länge det känns positivt för dig och inte inkräktar för mycket på dina dagliga aktiviteter.

Lycka

Det går hyfsat bra i tävlingar nu så skicka in ett bidrag om du tror du har en chans.

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete


Det kan kännas som om du blir knuffad i en specifik riktning utan att ha så mycket att säga till om. Det här är frustrerande men samtidigt ett sätt att nå högre höjder. Följ vågorna dit de tar dig så blir du inte besviken.

Ekonomi


Vänta inte för länge innan du slår till, erbjudanden har en tendens att försvinna lika snabbt som de dyker upp. Såklart ska du fundera på saken, inte för länge bara när det gäller något du både behöver och vill ha.

Hälsa


Det är dags att förnya garderoben och rensa ut sådant som du inte längre trivs i. Din stil har utvecklats och förändrats och det är bra om du gallrar ut du ändå inte använder.

Relationer

Om du känner dig för trött på fritiden ska du inte behöva åka iväg på aktiviteter som dränerar dig. Då är det bättre att vara ärlig mot dina vänner, tacka nej och vila upp dig lite.

Lycka

Mycket är gratis just nu och det behöver inte kosta pengar att hitta något som du kan känna harmoni och tillfredsställelse av.

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete


Du behöver finna självdisciplinen nu annars blir det inte mycket gjort. Att minimera distraktioner runtomkring dig underlättar en hel del.

Ekonomi


Kostnaderna har skenat iväg en del på senaste tiden och det stressar dig. Det finns ingen anledning att vara särskilt orolig, bara du ser till att begränsa dina utgifter lite så är det inga problem att få ordning på situationen.

Hälsa


Du har många järn i elden nu. Fråga dig själv ifall det verkligen är nödvändigt att göra allting på en gång. För att få mest ut av veckan behöver du prioritera rätt.

Relationer


Du drar till dig både vänner och romantiskt intresserade. Se till att du sänder ut rätt signaler bara så du inte får oönskad uppmärksamhet.

Lycka

Ska du spela så satsa på udda nummer, de bringar mer tur än de jämna.

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Vanligtvis brukar det hjälpa att ta paus ofta men nu kan det hindra dig och få dig att tappa tråden. Det är bättre att jobba på intensivt och koncentrerat.

Ekonomi


Du behöver inte vara ett kontrollfreak för att ha koll på läget. Allt sköter sig själv när du väl har ordnat upp det som behövs tas itu med.

Hälsa


Ju mer fysisk aktivitet du kan få in i vardagen desto bättre, det har en stor påverkan på ditt mående.

Relationer

En intensiv situation uppstår mellan dig och någon du håller kär. Även om du behöver ta upp ett känsligt ämne så lyser din omtanke igenom och når den andra personen.

Lycka


Ska du spela så gäller det att satsa tillräckligt för att ha en ärlig chans att vinna, samtidigt som du ska undvika att spendera för mycket pengar.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Du har en lång lista på ditt bord och det känns överväldigande. Försök med någon avslappningsteknik för att centrera dig själv. Det snabbaste sättet att tackla uppgifterna är inte alltid det mest effektiva.

Ekonomi


Det är inte värt att göra för stora investeringar nu då du har en uppkommande utgift som både är nödvändig men även ger dig en del glädje.

Hälsa

Den här veckan kommer du lösa ett problem som tidigare varit en källa till obehag för dig. Mest troligen handlar det här om ditt fysiska mående.

Relationer

Du brukar vanligtvis inte söka dig till händelsernas centrum men nu blir det ändring på det då din mer sociala sida visar sig. Leta upp ett sammanhang som du kan ha kul i.

Lycka

Det går lite bättre än vanligt när det gäller turen i spel som involverar sport, resor eller utlandskontakter. Du vet bäst själv hur du ska använda det här till din fördel.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete


Andra ser upp till dig som en mentor och du äger verkligen den rollen. Dina utlåtanden har betydelse för många på arbetsplatsen.

Ekonomi


Får du tips på en bra investering så måste du se till att läsa det finstilta och inte lita blint på att den som rådde dig har koll.

Hälsa

Ingen annan kan till fullo förstå vad som försiggår inom dig och därför är du bättre på att bedöma dina egna behov. Låt inte någon annan försöka komma in och styra för mycket över din livsstil.

Relationer


Det du känner på insidan måste du våga visa för den du är romantiskt intresserad av, annars får du inte den uppvaktning du suktar efter. Det är inte så lätt för andra att läsa av dig.

Lycka


Utsikterna är goda om du spelar till helgen. I början av veckan är läget desto mer osäkert.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Du har skjutit på en uppgift och nu nosar den dig i baken. Det är dags att göra klart så du hinner ikapp, nu är du produktiv och får mycket uträttat på kort tid så det ska inte vara några problem.

Ekonomi


Att vara för sniken med dina pengar gör förvisso att du sparar men andra kan uppfatta det som snålhet. Det går bra bjuda till en del utan att det påverkar din budget i stort.

Hälsa

Hemmet är där magin händer just nu, du behöver inte söka dig till nya spännande miljöer när du har så många aktiviteter att hitta på i din egen trygga vrå.

Relationer

En tidigare konflikt löser sig nu och både du och den andra parten är redo att förlåta och gå vidare. Ni verkar ha en framtid tillsammans.

Lycka


Turen svänger upp och ner och det är lite för vanskligt att satsa någon större summa på spel. Gör något bättre av pengarna istället.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete


Du håller på att fila på de sista detaljerna när det gäller en uppgift och allt tyder på att du blir klar innan helgen, det kommer att kännas lättande för dig.

Ekonomi


Att kopiera en redan färdig mall fungerar inte så bra, du behöver en budget som är anpassad för din unika situation. Den bör även vara tillräckligt flexibel.

Hälsa


Du är så aktiv att det gör dig utmattad och behöver trappa ner på tempot lite. Även avslappning ska ha sin plats på schemat.

Relationer

Det känns särskilt viktigt för dig att upprätthålla en god kontakt med familj och släkt just nu. Det här medför att banden mellan er stärks och det är en chans att ta igen förlorad tid.

Lycka


En möjlighet uppenbarar sig för dig i början av veckan men den stannar inte kvar så värst länge så se till att du hinner fånga den.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete


Ett helt nytt sätt att göra saker på kommer visa sig för dig i slutet av veckan. Det här gör dig både snabbare och mer effektiv!

Ekonomi


Du kommer till en viktig insikt om din finansiella status nu. Sakta men säkert öppnas en väg för dig som ökar möjligheterna.

Hälsa

Livet vill ta dig i en specifik riktning och du ska inte försöka stå emot det. Det kan vara ödet som vill föra dig till en bättre plats.

Relationer


En person dyker upp gång på gång i dina tankar. Det här är någon som betyder mer för dig än du vågar erkänna.

Lycka


Stundtals kan livet kännas lite tråkigt men kom ihåg att du har människor som bryr sig om dig, det är sann lycka det.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete


Allt rullar på som vanligt och du bör låta saker och ting ha sin gång. Ändra inte på sätt som redan fungerar.

Ekonomi


Det finns många frågetecken kring pengar och lån som du behöver reda ut. När allting klarnat blir det lättare för dig att gå vidare med det du vill ta dig för.

Hälsa


Magkänslan säger dig att det är bäst att vara försiktig och undvika att göra några större förändringar. Du gör rätt i att vara avvaktande.

Relationer


Om veckan är lugn så blir helgen desto mer fartfylld. Vänner vill dra iväg dig på diverse upptåg men får du välja spenderar du den helst med mer romantiska aktiviteter.

Lycka


Du är högst intuitiv just nu och känner på dig hur olika händelser kommer utfalla. Använd det här för att öka dina turchanser.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete


Ju mer trängd och instängd du känner dig desto sämre kommer du jobba. Du klarar dig under press men det påverkar kvaliteten en del. En förstående arbetsgivare ger dig friare tyglar nu.

Ekonomi


Sinnesro är också värdefullt, allt kan inte mätas i pengar och du blir bara stressad och orolig ifall du fokuserar för mycket på det materiella. Har du bara en grundläggande kontroll över pengaflödet så behöver du inte vara nojig.

Hälsa


I början av veckan är du full av energi men sen slår tröttheten till. Passa därför på att uträtta så mycket du kan innan orken börjar tryta.

Relationer

Det är dags att bryta upp från gamla mönster och gå vidare. Det behöver inte betyda att du lämnar ett tryggt förhållande, ni kan utvecklas tillsammans. Du som är på jakt efter en partner ska ta dig en funderare på om du verkligen letar efter samma personlighetstyp som förut.

Lycka


Nu befrias du från en knepig situation och du har en vän att tacka för det!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!