Horoskop

Läs veckans horoskop här! Vecka 19 – 6 maj till 12 maj

Stenbocken, för dig bjuder veckan på en riktigt fin romantiskt stund med någon du nyss lärt känna, eller som faktiskt ännu har oupptäckta sidor för dig. Något du som Skorpion har saknat under en tid hittar tillbaka till dig under veckan. 

horoskop-v19

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt veckohoroskop nedan för att få reda på det!

Horoskopet är gjort av vår samarbetspartner Horoskop.nu.

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Veckohoroskop Väduren (21/3 - 19/4)

Arbete

Kraven på dig är höga men det är också för att du klarar av så mycket. Du får inte mer på ditt bord än du kan hantera och belöningen gör kämpandet värt det.

Ekonomi

Du kan slappna av lite nu och behöver inte dra åt svångremmen lika mycket som förut. Spendera en summa på rent nöje, det har du väntat på att få unna dig.

Hälsa

Du kan utmana dig själv fysiskt men inte till bristningsgränsen. Satsa på att använda 80 % av din förmåga så sparar du dig lite och undviker att skada dig.

Relationer

Någon du inte haft kontakt med på länge kommer snart att kontakta dig. Ni får chans att ta igen förlorad tid och det gläder dig, det här är nämligen en person du verkligen saknat.

Lycka

Nu ska du vara extra på din vakt mot att bli indragen i tvivelaktiga affärer. Snabba pengar är inte alltid den bästa lösningen.

Nästa bild
Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Veckohoroskop Oxen (20/4 - 20/5)

Arbete

Du har många bra idéer att komma med, låt inte andra ta åt sig äran av dem bara. Var stolt över det du gör.

Ekonomi

Du får in en extra summa och det känns frestande att spendera den på konsumtion. Sakta i backarna bara, kommer du ihåg att du har ett mål med ditt sparande? Det här tillskottet skulle onekligen hjälpa.

Hälsa

Nu bör du undvika att jämföra dig med andra när det gäller kost och träning. Kom ihåg att du är på din individuella resa och att andras historier kan inspirera dig men även få dig att sänka din standard, eller tvärtom höja den så att målen du sätter känns ouppnåeliga.

Relationer

Någon ger dig en invit som du är tveksam till att besvara. Var rak och ärlig och sänd inte ut dubbla budskap. Behöver du fundera på saken ska du absolut göra det, hoppa bara inte in i något utan att ha tänkt till innan.

Lycka

De udda numren kan ge dig tur nu!

Nästa bild
Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Veckohoroskop Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Arbete

Du presterar bättre om du kan effektivisera arbetsgången så du skippar onödiga steg som slösar din tid. Annars är det lätt att du fastnar och tappar flytet.

Ekonomi

Din självdisciplin gör dig stark nog att undvika frestelsen att spendera för mycket på onödiga saker. Snålar du under veckan har du mer att spendera i helgen då det behövs.

Hälsa

Om du inte får röra på dig ordentligt blir du lätt rastlös. Allt ifrån magproblem till sömn kan bli bättre om du ser till att vara aktiv.

Relationer

Nu är du särskilt uttrycksfull och demonstrativ i din kärlek till de som ligger dig varmast om hjärtat.

Lycka

Testa något du inte prövat förut om du vill spela, sannolikheten är stor att du har nybörjartur!

Nästa bild
Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Veckohoroskop Kräftan (22/6 - 22/7)

Arbete

Det känns motigt när uppgifterna inte är så varierade, du behöver stimulans för att trivas och utvecklas. Kan du inte ändra på det här så kan du i alla fall förbättra en del i arbetsmiljön, vilket har en klart positiv påverkan på din prestation.

Ekonomi

Du har stora utgifter på ett område vilket medför att du måste dra in på annat. Det här är en tillfällig obalans som du snabbt får rätt på igen.

Hälsa

Du hade en lite svacka men dina energinivåer är nu på väg uppåt igen. Nu tål kroppen mer än du tror och du kan pusha dig själv lite mer än vanligt.

Relationer

Även om det är viktigt att spendera tid med dina närmaste så behöver du också dra dig undan emellanåt. Det här är inget du behöver förklara, de som verkligen bryr sig om dig kommer förstå.

Lycka

En oväntad gåva kommer precis i rättan tid. Glöm inte bort att visa din tacksamhet!

Nästa bild
Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckohoroskop Lejonet (23/7 - 22/8)

Arbete

Ditt jobb är viktigt för dig men just nu står det inte högst upp på listan. Du får gjort det du behöver men dina tankar är någon annanstans. Så länge det inte påverkar din arbetsförmåga är det ingen fara, att tänka på de som betyder något för dig kan tvärtom göra dig extra motiverad.

Ekonomi

Det är lätt hänt att du råkar spendera mer än du hade planerat men bli inte besviken på dig själv för det. Det är bara att försöka göra smartare val nästa gång.

Hälsa

Nu blir du lätt irriterad över små vardagsproblem och det blir inte bättre för att andra ber dig tagga ner. I såna situationer är det bättre att du drar dig undan lite så du får tid att bara varva ner en stund.

Relationer

Ditt närmaste förhållande behöver stärkas för att fortsätta hållas vid liv. Ta dig tid att kommunicera, det hjälper långa vägar.

Lycka

Dina vinstchanser är ökade just nu om du inte sprider ut insatserna utan istället satsar allt på samma kort.

Nästa bild
Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckohoroskop Jungfrun (23/8 - 22/9)

Arbete

Det är lätt hänt att du hjälper andra och lägger för mycket tid på det, tid som du egentligen borde ha använt på dina egna uppgifter. Var uppmärksam på det här och försök planera rätt.

Ekonomi

Det finansiella läget håller på att förändras för dig men det är ännu oklart ifall det är positivt eller negativt. Troligen jämnar det ut sig ganska bra för dig. Ligg lågt tills du har mer information om situationen.

Hälsa

Får du möjligheten att byta miljö ett tag så ska du absolut ta chansen – variation förnöjer!

Relationer

Den här veckan behöver du både socialt umgänge och möjlighet till ensamtid. Försök hitta den perfekta balansen som passar just dig och var inte rädd för att tacka nej till saker om du känner att det behövs.

Lycka

Ett erbjudande är plötsligt framför ögonen på dig och då kan du bli impulsiv. Ta ett steg tillbaka och tänk lite innan du slår till, det är ingen panik.

Nästa bild
Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Veckohoroskop Vågen (23/9 - 22/10)

Arbete

Om du låter kreativiteten få flöda fritt så går det riktigt bra för dig den här vecka. Det enda som skulle kunna hindra dig är dina egna fördomar och din osäkerhet.

Ekonomi

Sparandet fungerar bra och du ska fortsätta på samma sätt. Att slösa på konsumtionsvaror gör dig bara lycklig för stunden.

Hälsa

Energinivåerna går upp och ner just nu och du får passa på att förlägga mer krävande uppgifter till tillfällen då du har mer ork. Du kan få mycket uträttat både i hemmet och utanför, om du bara planerar rätt.

Relationer

Du blir lite ställd när en främling kontaktar dig med ett förslag. Det är bara för dig att känna dig fram och försöka använda din intuition. Gå inte emot din magkänsla.

Lycka

Nu funderar du mycket på vad som är viktigt i livet. Slutsatsen blir att dina personliga relationer är viktigare än status och materiell framgång.

Nästa bild
Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Veckohoroskop Skorpionen (23/10 - 21/11)

Arbete

Nu känns det som du kör på autopilot, du gör jobbet och åker hem igen utan att egentligen tänka så mycket. Det fungerar på kort sikt och det är bra att du har det i fingertopparna så kvaliteten inte behöver bli påverkad.

Ekonomi

Det går utmärkt att unna dig något extra framåt helgen, du har sparat på bra den senaste tiden. Så länge det du köper är prisvärt är det ingen fara.

Hälsa

Humöret skiftar mycket för dig i början av veckan men i takt med att dagarna går stabiliseras det och du blir mer harmonisk. Mindfulness och meditation är bra, lugnande aktiviteter.

Relationer

Försök att inte låta andras problem påverka dig för mycket. Du kan bara råda dem, inte gå in och styra upp deras liv.

Lycka

Något du saknat under en tid hittar tillbaka till dig. Det kan vara allt ifrån en sak du tappat bort till något en vän lånat och nu lämnar tillbaka.

Nästa bild
Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Veckohoroskop Skytten (22/11 - 21/12)

Arbete

Du är så effektiv att ingen tid är bortkastad. Det gör också att du kan ta det lite lugnare mot slutet av arbetsdagen eftersom du kommit ikapp med uppgifterna.

Ekonomi

Nu kan ingen påstå att du är snål, du lägger gärna ner lite extra på att bjuda dina vänner och det tas varmt emot. Budgeten tillåter så varför inte?

Hälsa

En mindre krämpa behöver inte hindra dig nu, tvärtom ser allt ut att bli bättre av att du rör på dig. Stillasittande är något du ska försöka undvika.

Relationer

Du vill gärna experimentera i kärlekslivet, oavsett om du är i en trygg relation eller söker en ny partner. I det senare fallet bör du vara lite mer vaksam men du kan fortfarande ge dig hän.

Lycka

Du har tur i det mesta när det kommer till spel så du behöver inte fundera så mycket på vad du ska välja. Det enda du behöver tänka på är att inte spendera för stora summor.

Nästa bild
Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckohoroskop Stenbocken (22/12 - 19/1)

Arbete

En krävande situation uppstår men du tar dig ur den galant genom att damma av gamla kunskaper och låta dem komma till användning. Andra är tacksamma över din problemlösningsförmåga.

Ekonomi

En person i din närhet har många råd att ge, en del av dem är riktigt förnuftiga och andra ska du ta med en nypa salt.

Hälsa

Undvik hastiga temperaturförändringar nu, det kan ha oönskade effekter på din hälsa. Du kan förbereda dig själv så du inte blir påverkad.

Relationer

Veckan bjuder på en riktigt fin romantiskt stund med någon du nyss lärt känna, eller som faktiskt ännu har oupptäckta sidor för dig. Ni kan utforska varandra tillsammans och bli mer sammankopplade.

Lycka

Slumpmässiga spel fungerar inte riktigt lika bra som tävlingar och annat som kräver att du kopplar på din intelligens. Din hjärna är skärpt och du är på hugget, så utnyttja det.

Nästa bild
Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckohoroskop Vattumannen (20/1 - 18/2)

Arbete

Något distraherar dig från dina uppgifter, se till att eliminera det som stör dig. Är det inte möjligt så får du försöka göra det bästa av situationen.

Ekonomi

Det är bäst att avvakta om ett avtal verkar det minsta tvivelaktigt. Fråga gärna någon som har kompetens på området.

Hälsa

På din fritid är det lätt hänt att du kollapsar på soffan av utmattning. Visst behöver du återhämta dig men du behöver inte ligga helt still för det. Promenader är mycket välgörande för dig.

Relationer

Kärleken är i fokus just nu och det medför att du inte hör av dig till vännerna lika ofta. Försök tänka på att ha kontakt dem också så de inte tror att du glömt bort dem.

Lycka

Du har flyt just nu, det gäller inte bara spel utan rent allmänt när det kommer till tur och framgång.

Nästa bild
Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckohoroskop Fiskarna (19/2 - 20/3)

Arbete

För att du ska kunna utföra en uppgift så bra som möjligt behöver du bättra på dina kunskaper. Du kan läsa dig till ett bättre och mer effektivt sätt att utföra jobbet.

Ekonomi

Vänta inte till sista minuten med att betala dina utgifter, det kommer bara göra dig stressad och då får du svårt att beräkna hur mycket du kan spendera med gott samvete.

Hälsa

Att leva hälsosamt är något du prioriterar just nu. Du tar dig lite extra tid att försöka göra bättre val och det lönar sig.

Relationer

Stanna inte hemma i helgen, det finns mycket roligt att göra som du inte vill gå miste om. Så vill dina vänner dra med dig någonstans ska du inte tacka nej.

Lycka

Du har tur i vardagen och det räcker långt. Även om storvinsten låter vänta på sig får du ändå en framgångsrik vecka.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!